Ημερομηνία Πέμ Μαρ 28, 2024 7:01 pm
Text Size

Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Κιθαιρων & αιολικη ενεργεια

Που θα πετάξουμε, πότε και πως θα πάμε εκεί

Συντονιστής: Moderators

Κιθαιρων & αιολικη ενεργεια

Δημοσίευσηαπό freedom » Πέμ Φεβ 17, 2011 10:48 pm

Ριξτε μια ματια...δειτε και τις φωτο με τις μπλουλντοζες :( :(
http://thiva-press.blogspot.com/2011/02 ... _6157.html

freedom
Competition
 
Δημοσ.: 295

Re: Κιθαιρων & αιολικη ενεργεια

Δημοσίευσηαπό kakosbelas » Παρ Φεβ 18, 2011 6:50 pm

το τι θα γίνει και τι δεν θα γίνει σε με περιοχή είναι σε μεγάλο βαθμό στα χέρια των ανθρώπων που κατοικούν και φυσικά που χρησιμοποιούν τον χώρο. Νομίζω ότι χαρακτηριστικό παράδειγμα και κατά την ταπεινή μου γνώμη και παράδειγμα προς μίμηση είναι η Κερατέα. Δεύτερο παρόμοιο μέτωπο σίγουρα δεν θέλουν στον Κιθαιρώνα.
Απλά το "θέλω" και το "δεν θέλω" είναι συναρτήσει και του τι θυσιάζω για να δεχτώ ή να μην δεχτώ. Το να μην θες μια κατάσταση που πάει να επιβληθεί αλλά να μην κάνεις και κάτι γι' αυτό αποτελεί απλά μια άποψη, η οποία σε επίπεδο διαλόγου καλό κάνει, αλλά όταν πάνε να σου επιβάλουν κάτι δεν έχει και πολλά να προσφέρει.
Απο τη μια έχουμε έχουμε την ηρεμία μας, την καθημερινότητά μας (όσο ήρεμη είναι στις μέρες μας) και την ασφάλειά μας (όσο και αυτή την έχουμε στις μέρες μας) τα οποία όμως πάνε πακέτο με τις ανεμογεννήτριες και ψάξιμο για εναλλακτικές απογειώσεις (εάν εξετάσουμε και μόνο το θέμα των πτήσεων που δεν είναι μόνο αυτό).
Απο την άλλη εάν δούμε τα πρόσφατα γεγονότα της Κερατέας, δεν έχεις ούτε την ηρεμία σου, ούτε την ασφάλειά σου, αλλά σίγουρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να μην γίνει το έργο και τουλάχιστον έχεις προσπαθήσει να αποτρέψεις την καταστροφή ενός βουνού και σίγουρα δεν τους το έχεις χαρίσει.

kakosbelas
EN B
 
Δημοσ.: 52


Επιστροφή στην Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

cron