Ημερομηνία Πέμ Μαρ 28, 2024 7:53 pm
Text Size

Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Ιπτάμενη Βαβούρα

Που θα πετάξουμε, πότε και πως θα πάμε εκεί

Συντονιστής: Moderators

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Μαρ 01, 2016 2:03 pm

Η απεταχτιά και η αχιονία φταίει

Δυστυχώς φιλενάδες μου είμαστε υποχρεωμένοι να διακόψουμε την σχέση με τον "the lobster" καθώς λάβαμε το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητό ιπτάμενο cosmopolitan

Δεν είμαι ο Βλαχάβας. Δεν πετάω άσσους με κορδέλα για να με αποφεύγουν και να μου αφήνουν το θερμικό. Αυτός ο Αστακός είναι τόσο άσχετος που ενώ μου είπε "δεν βλέπω ερωτισμό" 14 λεπτά αργότερα η εν λόγο κοπέλα μου χύμηξε με ερωτικό πάθος. Απολύστε τον.

-----------------------------------------

Ζητούμε συγνώμη για τις όποιες παρανοήσεις και αμέσως αντικαθστούμε τον Αστακό με τον περίφημο Robocop

Πρόκειται για ειδικό διαλεχτή καιρού, διαλεχτή αλεξιπτώτων και απογειώσεων, εικονοληπτη, φωτογράφο, σκηνοθέτη, ανιματέρ, καρμπυρατέρ και τηρητή του νόμου. Στείλτε σήμερα τις επιστολές σας. Που πετάει καλά? Πως να ακούσεις τον cop και να πάς εκεί που δεν πετάει καλά? Πως να πετάω με 8 κάμερες? Πως να ανεβάζω βίντεο τη στιγμή που πετάω στο sky? Τι αλεξίπτωτο να πάρω? Πως να κρατήσω ολοκαίνουργιο αλεξίπτωτο 3 μήνες στη ντουλάπα να το αλλάξω και να πάρω άλλο αλλά τελικά και το καινούργιο να μην μου αρέσει? O Robocοp είναι εδώ.

Στείλτε τώρα.

Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα πότε πετάει ο Κιθ. Μην αυτοκτονήσετε κάθε χρόνο τα ίδια κάνει και μετά βαριόμαστε να πετάμε

Τελευταία επεξεργασία απο MIK την Τετ Μαρ 02, 2016 11:22 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition
 
Δημοσ.: 1645

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό thephoenix » Τρί Μαρ 01, 2016 2:26 pm

αγαπητο ιπταμενο κοσμοπολιταν

εχω μια απορια που θα ηθελα την γνωμη σας, το θεμα μου ειναι σεξοκαιρικοαπεταχτικο. δεν σηκωνεται ευκολα και οταν σηκωθει "σπαρταραει" (το πανι στον πολυ αερα) :lol: τι μου προτεινεται γι αυτο?

live your life...
thephoenix
EN B
 
Δημοσ.: 86

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Μαρ 01, 2016 5:48 pm

Είσαι παντρεμένος ρωτάει ο robocop?

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition
 
Δημοσ.: 1645

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Μαρ 02, 2016 10:50 am

Αγαπητέ Φοίνικα

Να χωρίσεις και θα πετάς πολύ καλύτερα.

Robocop

Yπάρχουν βάσιμες ελπίδες να πάμε ολοταχώς για ένα εξαιρετικό Καντηλοπενθήμερο μετά τους Νοτιοδυτικούς

Αν νομίζετε ότι είναι πολύ επικίνδυνο να πετάτε με μεγαλύτερης κατηγορίας αλεξίπτωτο από αυτό που ξέρετε στο Καντήλι με Δυτικό και ισχυρό Ανατολικό χαλαρώστε. Δεν είναι πια πολύ επικίνδυνο. Πολύ Επικίνδυνο είναι που οι Αμερικάνοι θα δώσουν τα πυρηνικά στον Trump.

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition
 
Δημοσ.: 1645

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Μαρ 02, 2016 6:37 pm

Aγαπητέ Robocop

Με λένε Αφροξυλάνθη και έχω ξεκινήσει το παραπέντε εδώ και ένα χρόνο. Δεν έχω κάνει σεξ εδώ και ένα χρόνο. Τελείωσα τη βασική εκπαίδευση και έχω δικό μου εξοπλισμό. Θέλω να πετάω πολύ, θέλω να πετάω μακρυά, θέλω να κάνω wingover δεν θέλω να κάνω σεξ.

Αγαπητή Αφροξυλάνθη

Μια εξαιρετική ιδέα όπως θα δεις στις συμβουλές του lobster είναι να κάνεις πολύ κοντρόλ. Μια άλλη εξαιρετική ιδέα είναι να βρεις μια σχολή (ιδανικά τη σχολή που έμαθες) ώστε να συζητήσεις για την πορεία της εκπαίδευσής σου και να δρομολογήσετε ένα πρόγραμμα περαιτέρω εκπαίδευσης σου, όσο και αν κοστίσει αυτό πίστεψέ με αξίζει.

Μια πολύ κακιά ιδέα είναι να μην συνεχίσεις σε σχολή και να μην κάνεις κοντρόλ αλλά να μάθεις με φίλους raw in the wave (χύμα στο κύμα) όπου πιθανότατα θα βλέπεις αυτούς που κάνουν κοντρόλ και πήγαν σε σχολή να πετάν ψηλά.

H χειρότερη ιδέα από όλες είναι να μάθεις με φίλους. Όλοι μας στην εκμάθηση του παραπέντε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό πήραμε γνώση και συμβουλές από φίλους. Σε γενικές γραμμές κατά τύχη επιζήσαμε. Φυσικά από την φύση του παραπέντε θα συμβουλευτείς και θα πάρεις γνώση από φίλους. Όμως αυτοί οι φίλοι σου ή θα είναι δάσκαλοι (δεν θα πετάνε όσο πετάς, θα είναι στην απογείωση και κατά προτίμηση θα τους έχεις πληρώσει ή ανταμείψει) ή θα παραμείνουν φίλοι που με μικρά προσεκτικά και απλά βήματα θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις.

Την προηγούμενη βδομάδα κιόλας κόντεψε να φυτευτεί σε καλώδια υψηλής τάσης μια πολύ καλή μου φίλη στην οποία κακώς πήρα το ρόλο του δασκάλου. O δάσκαλος πρέπει είναι στην απογείωση, εγώ απλά πέταξα και προσγειώθηκα. Αυτή νόμιζε ότι είχε δάσκαλο ενώ εγώ απλά ήμουν ένας φίλος που μόλις είχε προσγειωθεί. Αντί να πετάξει όπως θα πέταγε αν ήταν μόνη της αυτή νόμιζε ότι είχε ένα δάσκαλο να την προσέχει. Και με το δίκιο τους μου είπαν οι υπόλοιποι ότι θα μου κόψουν τα πόδια αν το ξανακάνω και δεν της ξεκαθαρίσω ότι είμαι απλά ένας φίλος.

Προφανώς και ότι μπορείς να διαβάσεις θα είναι χρήσιμο και ποτέ δεν θα είναι πολύ. Yπάρχει εξαιρετικό υλικό σε ξένα συγγράματα μεταφρασμένα αλλά και Ελληνικά βιβλία (Ξηρού, Κανιαμού, Ιπτάμενο Cosmopolitan)τα οποία καλό είναι να ξεκοκκαλίσεις και μόνο καλό θα κάνουν στην πτήση και στις γνώσεις σου. Προσοχή όμως το κάθε πράγμα πρέπει να το διαβάσεις σχετικά κοντά στην φάση που θα έχεις ελπίδα να το καταλάβεις. Και το καλύτερο παράδειγμα είναι το wingover.

Δυστυχώς υπάρχει ένας τρόπος να μάθεις να κάνεις wingover. Αυτός είναι στο νερό σε ένα siv. Υπάρχουν πολλά καταγεγραμμένα ατυχήματα στην Ελλάδα αλλά ακόμα πιο πολλά στο εξωτερικό από ανθρώπους που προσπάθησαν μόνοι τους να μάθουν wingover. Aν το spiral παρομοιάζεται με σφεντόνα (και φυσικά το πρώτο σου γερο σπιραλ πρέπει να το κάνεις σε siv με δάσκαλο) τα wingover είναι σχοινί ισσοροπίας. Είναι πανεύκολο αν το ξέρεις και με απαλές σωστές κινήσεις θα μείνεις όρθιος, απλά θα πέσεις και θα τσακιστείς αν δεν το ξέρεις. Αν δεν κάνω λάθος πάνω από έδαφος κανένας δάσκαλος δεν θα διδάξει wingover πάνω από 50-60 μοίρες γωνία και αν το κάνει θα υπάρχουν πολύ ιδιαίτερες συνθήκες στον μαθητή πχ έχει κάνει ήδη 2 siv ή/και πετάει 5+χρόνια.

Πάνω από όλα όμως το wingover είναι μια μαγική ισσοροπία που είναι πανεύκολο για έναν πιλοταρά να βρει και πανεύκολο για έναν πιλοτο που μαθαίνει τώρα να τα κάνει σαν τα μούτρα του. Για αυτό αν είναι ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις είναι wingover επειδή κάτι διάβασες σε ένα βιβλία ή σε ένα άρθρο στο ιντερνετ.

Αν τα τηρείς όλα αυτά φιλενάδα μου το μόνο που μένει είναι να διαλέγεις τον καιρό που πετάς. Όπως καταλαβαίνεις αν είσαι σε μια σχολή θα στον διαλέγει αυτή, αν δεν είσαι θα πρέπει να στον διαλέξει κάποιος άλλος ή εσύ. Εκεί αν έχεις διαβάσει θα κάνει μεγάλη διαφορά. Το σημαντικό είναι να μην πετάξεις καιρό που θα σε τρομάξει ή/και θα κινδυνέψεις. Και πίστεψέ με τα πιο πολλά ατυχήματα στο παραπέντε ή οι πιο πολλοί τρομαγμένοι πιλότοι απογειώθηκαν ή με πλήρη άγνοια για τον κακό καιρό που πετάνε ή με απόλυτη γνώση ότι κάτι δεν τους αρέσει στον καιρό. Το ατύχημα στο παραπέντε έχει συμβεί πριν την απογείωση συνήθως.

Τέλος Αφροξυλάνθη μου θα σε συμβούλευα να ξαναδεις το θέμα του σεξ. Είναι παγκοσμίως αποδεκτό ότι το να κάτσεις σε ένα εκπαιδευτή ή ακόμα καλύτερα σε ένα βοηθό εκπαιδευτή θα σε οδηγήσει πολύ γρήγορα και πολύ οικονομικά στο να γίνεις καλή πιλοτος. Τα ίδια ισχύουν και για τους άντρες φίλους μας, υπάρχουν γυναίκεις και gay εκπαιδευτές στο εξωτερικό. Nα δε βλέπεις, θα γίνει σεμινάριο εκπαιδευτών και θα γίνει χαμός από συμμετοχές. Άκουσα ότι και ο ΜΙΚ και ο Lovedoctor έδωσαν μάχη για να γίνει. Τι νομίζεις θέλουν να εκπαιδεύσουν κανέναν?

Φιλικά

Robocop

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition
 
Δημοσ.: 1645

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό SAL » Πέμ Μαρ 03, 2016 9:20 am

Αγαπητέ Robocop,

σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας των εκπαιδευτών Π5, επαγγελματική δραστηριότητα την οποία διακαώς επιθυμείς να εξασκήσεις με ευθύνη άλλου, παραθέτω τα εξής:

το σεξ ωχριά σε σχέση με ένα καλά δομημένο +4 θερμικό (αρχάρια γαρ), οπότε μην τα συγχέεις!

wing over της προκοπής ακόμη δεν αξιωθήκαμε να δούμε από εσένα, οπότε σου συστήνω να κάτσεις και εσύ σε εκπαιδευτή, διότι όντως κάνει δουλειά κατά γενική ομολογία. (έχε χάρη που είμαστε σε ενδιαφέρουσα!)

όσον αφορά την οικονομική επιβάρυνση της εκπαίδευσης, διαφωνώ με την πρόταση σου και σου επισυνάπτω σχετικά τιμολόγια παροχής υπηρεσιών (μαγείρεμα, σκούπισμα, ξεσκόνισμα, siv)

Τελικά ο σεξισμός μας αρέσει κατά βάθος, διότι μας επιβεβαιώνει ότι πάντα είμαστε από πάνω! (και στο θερμικό)

Φιλάκια

Αφροξυλάνθη

Υ.Πάω για ποτό με 17χρονο ποδηλάτη που ενδιαφέρεται να μάθει π5.

SAL
EN A
 
Δημοσ.: 1

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό Tornado » Πέμ Μαρ 03, 2016 1:18 pm

Στη μάνα σου το 'πες??

Tornado
EN D
 
Δημοσ.: 128

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Μαρ 03, 2016 1:46 pm

έχουμε ξεφύγει...ποιος είναι ο robocop? πια είναι η Αφροξυλανθη? και ποιος είναι ο 17 χρόνος ποδηλάτης? πείτε ρε παιδιά να παρακολουθησουμε και εμείς την όμορφη αυτή κουβέντα,,, :?: :?:

Επισκέπτης
 

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό thephoenix » Πέμ Μαρ 03, 2016 1:52 pm

κωστακη ειναι για μικρα παιδια αυτα... :lol:

live your life...
thephoenix
EN B
 
Δημοσ.: 86

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό paramick » Πέμ Μαρ 03, 2016 2:47 pm

Μιά φορά και ένα καιρό (όταν τα modem στρίγγλιζαν...) κυκλοφορούσε ένα fanzine που θα
μπορούσε να ονομάζεται η " ξε-πέτα " και αφορούσε τα αεροπηδηχτικά του βούνού.
Τό πράγμα ΔΕΝ είχε καλή κατάληξη...
Τα ποσοστά αγένειας επι εδάφους και εντός θερμικών ανέβηκαν κατακόρυφα.
Εκτοτε προέκυψαν δύο επίχρυσα ηθικά διδάγματα:
1) Μακρυά απ τον κώλο μας,κι όπου θέλει ας μπεί.
2) Η Ιστορία επαναλαμβάνεται (πάντα...)


Τσικνίστε γιατί χανόμαστε.

paramick
Competition
 
Δημοσ.: 1061

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό MIK » Πέμ Μαρ 03, 2016 5:37 pm

Passion έγραψε:έχουμε ξεφύγει...ποιος είναι ο robocop? πια είναι η Αφροξυλανθη? και ποιος είναι ο 17 χρόνος ποδηλάτης? πείτε ρε παιδιά να παρακολουθησουμε και εμείς την όμορφη αυτή κουβέντα,,, :?: :?:

Πάνω από όλα σεβόμαστε την ανωνυμία των τηλεθεατών μας. robocop είναι ένας φανταστικός πιλότος ας πούμε πρώτος ξάδερφος υφιστάμενου πιλότου. Μη σε νοιάζει θα απολυθεί σύντομα όπως ο lobster, θα σε πιάσω και εσένα εεε τον ξάδερφό σου. Προλαβαίνεις να διαλέξεις nickname.

Tornado έγραψε:Στη μάνα σου το 'πες??

Όχι αλλά τώρα που το λές με πολύ καμάρι ήρθαν οι γονείς μου και με παρακάλαγαν να δουν ένα φοβερό βίντεο που πετάω στην Άνδρο και οι φίλοι τους τους έλεγαν μπράβο για το γιόκα τους. Δυστυχώς το έχω σταματήσει το παραπέντε το 2006 και μόνο ο Sprayman πέταγε φέτος στην Άνδρο. Μπράβο Sprayman ωραίο βίντεο και το προπέρσινο και το φετινό. Ωραία ιδέα μόλις έρθει επιστολή από τηλεθεατή θα ασχοληθούμε και με το θέμα "στη μάνα σου το 'πες" για το απολύτως σεβαστό δικαίωμα του παραπεντιστή να ζει διπλή ζωή. Σας περιμένω όλους για καφέ το Σαββατο και την Κυριακή κατά τις 14.00 στην καφετέρια που συχνάζω πάντα όταν έχει ασθενή Νοτιά και ξέρει ότι έιμαι η μαμά μου να με βρει.

Ναι φίλοι μου εκτός από κουνιστοί (βλ σελίδα 1 του thread) είμαστε και οι κρυφοί. Απελευθερωθείτε 2016 έχουμε. Στείλτε το μήνυμά σας τώρα. Δώρο ένα μπλουζάκι Freedom 2005 λίγο μεταχειρισμένο σε όποιον το έχει κρυφό ότι πετάει από τη γυναίκα του.

Από όσο ξέρω ούτε η Αφροξυλάνθη το είπε στη μάνα της και καλά έκανε

paramick έγραψε:Μιά φορά και ένα καιρό (όταν τα modem στρίγγλιζαν...)


Έλα ρε δεν το ήξερα. Σόρυ νόμιζα ότι έγραφα πρωτότυπο υλικό. Σε κάθε περίπτωση επειδή θα σας θίξω προσωπικά όλους εδώ μέσα όποιος δεν έχει χιούμορ ή δεν του ταιριάζει το χιούμορ μου (αν έχω) ας στείλει ένα pm να εξαιρεθεί να σας κράζω στα ίδια από κοντά χωρίς χιούμορ. Κατά το Πάσχα σε έχω εσένα.

Μιας και το έφερε η κουβέντα αν δείτε να κυνηγάνε να με πατήσουν άσπρα και κίντρινα βανάκια στον Κιθαιρώνα θα είναι επειδή μόλις λάβαμε δυο επιστολές από τον ΣΥΠΔ (Σύλλογο Υπαλλήλων Πιλότων Διθέσιων) και από τον ΣΑΣ (Σύλλογο Αρχαρίων σε Σχολή) για τα εργασιακά δικαιώματα οι μεν και την ταλαιπωρία που τρώνε οι δε, σας παρακαλώ σώστε με, πείτε ότι κάναμε πλάκα.

Κυριακή και Δευτέρα θα κάνει σίγουρα Καντήλι. Το Σάββατο είναι ψιλοεπίφοβο αύριο θα το κλειδώσουμε. Πάντως θα ρίξει ωραίο χιονάκι Καλάβρυτα, μπορεί και να πάμε για σκι τελικά.

Ναι ρε πρέπει να κάθομαι πολλές ώρες στο γραφείο και βαριέμαι, άντε γράφτε και κάνας άλλος κάτι, μια περιγραφή πτήσης πχ κάτι πόσα βίντεο και πόσο pgforum να δούμε? Επίσης ναι ρε δεν μου άρεσε η ορθογραφία στο σχολείο έβλεπα τα σύννεφα έξω.

Τελευταία επεξεργασία απο MIK την Παρ Μαρ 04, 2016 11:06 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition
 
Δημοσ.: 1645

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό thephoenix » Παρ Μαρ 04, 2016 9:25 am

αγαπητο ιπταμενο κοσμοπολιταν

θα θελα μια προβλεψη για το σκ που θα πεταει? πως θα πεταει? ποιος/α θα "πεταει" με ποιον/α. θα ειναι αισθησιακο το πεταγμα στο ηρωικο καντηλι την κυριακη? αν οχι να μεριμνησω για εκγυμναση θεσπεσιου κορμιου με tandem διτροχο.

live your life...
thephoenix
EN B
 
Δημοσ.: 86

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό MIK » Παρ Μαρ 04, 2016 12:57 pm

Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό λόγω έκτακτης χιονόπτωσης

keep-calm-i-ve-gone-skiing.png


Aύριο δεν θα κάνει Καντ, Κυριακή είναι ένα μεγάλο ίσως

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition
 
Δημοσ.: 1645

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό thephoenix » Παρ Μαρ 04, 2016 3:34 pm

λιτη και απεριττη η απαντηση σου, δεν μας εχεις συνηθισει :lol: :lol: :lol: :lol:

live your life...
thephoenix
EN B
 
Δημοσ.: 86

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό MIK » Σάβ Μαρ 05, 2016 6:50 pm

Καντήλι αύριο ναι ουγκ

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition
 
Δημοσ.: 1645

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό MIK » Κυρ Μαρ 06, 2016 9:07 pm

Aπό την καφετέρια που ήξερε η μαμάκα μου ότι ήμουν σας καμάρωνα με την κρυμμένη κάμερα της απογείωσης και της προσγείωσης του Καντηλίου σήμερα και θα ήθελα να σας συγχαρώ όλους για το εξαιρετικό θέαμα σε απογείωση, προσγείωση και μαντρί.

Ειδικά σε όλους τους κοντρολιέρηδες και στους δασκάλους τους αξίζει ένα μπράβο. Πιστέψτε με θα σας γυρίσει πίσω σε ασφάλεια και απόλαυση πτήσης η κούραση. Κοντρόλ ήθελα να κάνω και πήγα επίτηδες στο μαντρί να το φέρω μέχρι προσγείωση μη νομίζετε ότι πάτωσα :mrgreen: .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους θαμώνες της καφετέριας στους 20 φοβερούς πιλότους/χορευτές για τα εξαιρετικά ζεμπέκικα της απογείωσης. Βλέπαμε μπάλα στην γιγαντοοθόνη και όλοι οι πελάτες μετά από λίγο ζήτησαν να βλέπουμε τις απογειώσεις στην γιγαντοοθόνη, τόσο θέαμα προσφέρατε. Με ρώταγαν, αν όλοι αυτοί οι χορευτές ανήκουν στο ίδιο υποσύνολο πιλότων με όσους κάνουν κοντρόλ την ίδια ή και άλλες μέρες και δεν ήξερα τι να απαντήσω. Μάλλον όχι ε?

Βασικά πολλοί τη πατάμε επειδή δεν έχει ένα καλό χαμηλό ανεμούρι το Καντήλι. Να κοιτάτε τα δέντρα ίσα κάτω κάτι δείχνουν, την παύση την καταλαβαίνεις. Από το λίγο που είδα Κιθ φέτος είναι ακόμα χειρότερο το πρόβλημα. Τα κάτω ανεμούρια πιο πολύ σε μπερδεύουν παρά σε βοηθάνε να διαλέξεις την ριπή ή την παύση.

Οι Ανώνυμοι Κρυφοί Πιλότοι καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας για τα οποία φυσικά θα διατηρήσουμε την ανωνυμία τους που δεν το έχουν πει στους γονείς τους ότι πετάνε. Είμαστε πολλοί και θα στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι αναζητάμε τον Βασιλιά μας που το έχει κρυφό από τη γυναίκα του ότι πετάει για την στέψη. Κάπου εκεί έξω είναι, σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική κάπου θα βρεθεί.

Ανατολικός στο Καντήλι και πρόβλεψη του: Αν και δεν άνοιξα κομπιούτερ το πρωί με τις προβλέψεις που βλέπουμε τώρα το gfs (WINDGURU) δεν το έπιασε, ο skiron το έπιασε πλήρως, το meteo το ψιλοέπιασε, η ΕΜΥ μάλλον το ψιλοέπιασε επίσης και ο Ποσειδών μάλλον δεν το έπιασε. Πάντως σίγουρα αν το meteo το δίνει Α θα βγει, σήμερα το είχε ΝΝΑ όλη μέρα. O skiron στο high resolution η αλήθεια είναι ότι ίσως είναι πολύ αξιόπιστο για κάτι τέτοια. Στον Δυτικό το χάνει ο skiron. Bασικά το πιάνουν απλά θέλουν αποκρυπτογράφηση. Το xcskies ξέρει κανείς τι έδινε?

Εγώ απλά πιστεύω ότι η ψηλή νέφωση έσβησε σιγά σιγά τα θερμικά οπότε τέλος η αύρα και ότι μετεορολογικό αέρα υπήρχε (ο οποίος είχε τάση για Α) τον άφησε να μπει μαζί με κάτι σαν υποπίεση που βγάζει προς τον Δυτικό Σαρωνικό και μια ταβέρνα στη Κινέττα που άναψε νωρίς τα κάρβουνα. Αν κάποιος το έχει συνδυάσει με κάτι άλλο το τόσο Α τόσo ξαφνικά να μας το πει.

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition
 
Δημοσ.: 1645

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό Dimitris K » Δευτ Μαρ 07, 2016 4:28 pm

'Αμα είσαι σωστό cosmopolitan και έχεις ρεπορτάζ πρέπει να έχεις και ένα παπαράτσι εκεί για να μπορούμε να δούμε φωτο-στιγμιότυπα.. :D

Dimitris K
EN A
 
Δημοσ.: 17

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό MIK » Πέμ Μαρ 10, 2016 6:03 pm

Kαντήλι αύριο θα κάνει γαβ. Από μεθαύριο σκι ρε ποιος το μπιπ το Καντήλι.

Εορταστικό τεύχος εξετάσεων 2016

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι και ο Larry King μας επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στην δημοσιογραφική αποστολή σαν σχολιαστής πτήσης του Ιπτάμενου Cosmopolitan για τις εξετάσεις τους Κιθαιρώνα. Οι 80μελής ομάδα μας θα είναι εκεί καταγράψει κάθε απογείωση, κάθε προσγείωση και κάθε μπουνιά σε εξεταστή. Θα έχουμε σίγουρα Δημο Βερύκιο στην απογείωση και Τάκη Τσουκαλά στην προσγείωση.

Πάμε Στοίχημα στις Εξετάσεις. Παίξε τώρα

Βρες τον επόμενο Jolly "Γιατί με κόψατε??? να δείτε από 8 κάμερες την πτήση μου, προσγειώθηκα στον σωστό νομό και μάλιστα μπορούσα και να περπατήσω μετά" και κερδίστε απίθανα δώρα.

Στοίχημα "δεν άκουγα". Βρες τον πιλότο που δεν άκουγε και έκανε στολσπιν στις εξετάσεις αντί για αυτιά.

Βρείτε ποιος θα κοπεί στα προφορικά και ποιον εξεταστή θα δείρει πρώτα.

Παίξτε ακόμα και στο live τον αριθμό των εξεταζόμενων που θα πουρναρώσουν.

Στοίχημα για την χειρότερη απογείωση αλλά και για ποιος δεν θα απογειωθεί τελικά καν. Στοίχημα για την χειρότερη προσγείωση και βρείτε και αυτόν που θα τις γράψει στα τέτοια του και θα φύγει xc.

Το νέο μας στοίχημα: Ποιος θα κοπεί στα γραπτά? Κερδίστε και αποκλειστικό δικαίωμα να τον δουλεύετε για πάντα.

Βρείτε ποιος θα θέλει να δείρει τον Σταμέλλο και ποιος πραγματικά θα τον δείρει. Πάιξτε ποιος θα δείρει και τους τρεις εξεταστές (δεν σας παίρνει αλλά θα έχει πλάκα).

Προβλέψτε ποιος από τους εξεταζόμενους θα πει "ρε είναι ωραίο το θερμικό να το κυκλώσω? γ@μω τις εξετάσεις μου όλοι θα βάλουν τρίωρο σήμερα". Βρείτε ποιος από τους πιλότους που δεν εξετάζονται δεν θα σταματήσει να τους τσιγκλάει με φράσεις όπως "πωπω μέρα"

Αλλά για πρώτη φορά παρουσιάζουμε το κάμαρι μας: Παίξτε και κερδίστε ποιος θα θέλει και ποιος πραγματικά θα δείρει τον Παπαδάκη για την οργάνωση. Βρείτε εσείς που θα είναι κρυμμένος ο Αμβρόσιος και τι δικαιολογία θα βρει για το ότι δεν φταίει για όσα έγιναν.

Τέλος φυσικά όπως κάθε χρονιά και οι κριτές μας θα δώσουν το βραβείο "Φώτια 2016" στον πιο απροπόνητο εξεταζόμενο που πήρε το δίπλωμα και το βραβείο "Jolly 2016" στον πιο προπονημένο εξεταζόμενο που δεν πήρε το δίπλωμα. Κάνε προπόνηση μεγάλε, μια μέρα το Jolly θα γίνει δικό σου. Άραξε μη κάνεις κοντρόλ δικέ μου, το Φώτια μπορεί να γίνει δικό σου μια μέρα. Δυστυχώς βραβείο "μου σφύριξε όλες τις απαντήσεις ο δίπλα στα γραπτά" δεν μπορούμε να δώσουμε πια μας έκραξε η ομοσπονδια.

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition
 
Δημοσ.: 1645

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό Θωμάς » Κυρ Μαρ 13, 2016 12:23 pm

Cosmopolitan ξηγήσου..........



... Pilots do
Θωμάς
EN B
 
Δημοσ.: 43

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan και τι ώρα θα πετάει Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Μαρ 15, 2016 1:00 pm

Αχ τι ωραία που γράφουμε τι ώρα θα πετάει ο Κιθ και όχι για το πότε και ποιος θα δείρει τον Αμβρόσιο. Παρεπιπτώντος έχω στείλει εγγράφως κάποια τηλέφωνα που πρέπει να κάνει ο ΑΟΚ, αν δεν τα κάνει τον δέρνουμε. Αν νομίζετε ότι μου δίνετε υλικό με τις αηδίες για τις ταυτότητες προσπαθήστε πιο πολύ.

ITS ΚΙΘ TIME BABY YEAH

Καλή σεζόν να έχουμε με χαρούμενες και ασφαλείς πτήσεις

Χαμηλές βάσεις, σούπερ αστάθειες, Βοριαδάκι, κρύο. Από νωρίς αύριο μεθαύριο απελπισμένοι θερμικομανείς για τις πρώτες βόλτες της άνοιξης.

Βασικά για σκι θα είμαι (πουουουουουδρααααα) αλλά να πάτε μην τα χάσετε.

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition
 
Δημοσ.: 1645

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Μαρ 28, 2016 7:14 pm

Αφού φτάσαμε στο σημείο ο Καρασίμος σαν Αστακός να βάζει ποδηλατάδες για πτήση το τέλος είναι κοντά.

Ρε τι είναι αυτά που γράφετε στοι thread των εξετάσεων? Για ρωτήστε το φυτό που προσγειώθηκε επειδή όταν είδες cirrus στις εξετάσεις είχε διαβάσει ότι τα θερμικά θα σταματήσουν σιγά σιγά και έχασε τρίωρη πτήση.

Έλα πείτε μας τι έγινε στις εξετάσεις, θέλουμε να μάθουμε.

Το βάζω και εδώ γιατί ήδη έχουν έρθει οι πρώτες επιστολές των τηλεθεατών μας. Ναι ρε χωρίς κοπέλα να μαζεύει δεν έχεις και πολλές ελπίδες για Πανελλήνιο ρεκόρ. Γενικά πίσω από κάθε πιλοταρά υπάρχει μια γυναίκα που τρέχει η κακομοίρα.

Στείλτε στο Cosmopolitan τις δικές σας εμπειρίες από την πρώτη φορά που σας πήγε η καινούργια σας κοπέλα να πετάξετε. Πετάξατε τρίωρο και σας χώρισε, κρίμα ήταν καλή κοπέλα? Βαρέθηκε τη ζωή της και ας κάνατε τσουλήθρα και δεν σας ξαναπήγε? Γιατί η γυναίκα δεν μπορεί να καταλάβει το Δυτικά ή το Ανατολικά και το στη διασταύρωση δεξιά ΠΡΟΣ Τιθορέα? Όταν σου λέω στο σταθμό του τρένου αλήθεια φαντάστηκες ότι προσγειώθηκα μέσα στο σταθμό? Το leonardo live πως διάολο μπορεί να την μπερδεύει? Μη της τα πεις ότι τα γράφω αυτά σε έφαγα.

Α ναι. Ανεβαίνει η πίεση κεντρική Ευρώπη πιθανότατα από Σάββατο ξεκινάει η σεζόν Κιθαιρώνα με Βοριαδάκια. Παράλληλα από Τετάρτη για πολύ τολμηρούς ίσως με Νοτιοάπνοιες να είναι οι καλές μέρες για xc αλλιώς Καντήλοσπέσιαλ δύωρα για όλους (αν δω κάποιον σεσημασμένο ΠΛ καταμεσήμερο πάλι στο Καντήλι να τρώει χωρίς λόγο ξύλο σας έφαγα). Και αύριο ίσως κάνει Καντήλι αλλά επειδή δεν μπορώ δε με νοιάζει και έχει μικρή τάση για Δυτικό.

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition
 
Δημοσ.: 1645

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Μαρ 30, 2016 10:17 am

Καντήλι κάθε μέρα σπέσιαλ μέχρι την Κυριακή

Για τολμηρούς τις μέρες που δεν έχει μπει ο Νοτιάς Κιθ αλλά και Οινόη με Νοτιά ιδανικές μέρες για xc.

Καντήλι νομίζω θα έχει αδικαιολόγητο ξύλο πριν τις 4.00

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition
 
Δημοσ.: 1645

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Μαρ 30, 2016 5:21 pm

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν με τέτοιο καιρό πετάει καλά το Καρπενήσι αλλά νομίζω ότι θα πετάξουμε στάνταρ. Ας μας πει κάνας ντόπιος αν πετάει καλά.

Προφανώς και όσοι μπορούμε πάντως θα πάμε Καρπενήσι. Μην το χάσετε, δυο φορές έχω πετάξει και το μέρος δεν υπάρχει. Ελάτε να ερωτευτούμε πλάι στις ορθοπλαγιές του Τυμφρηστού και να πιάσουμε απαλά το χέρι στα σοκάκια του Μεγάλου Χωριού.

Αν κάποιος μπορεί να έρθει και κάτσει Αθήνα για να πάει Καντήλι θα κάνει μεγάλη πατάτα...

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition
 
Δημοσ.: 1645

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Τετ Μαρ 30, 2016 9:17 pm

wtf dude

edit: α.. (διαβασα και πιο πανω)

Τελευταία επεξεργασία απο jollyroger την Τετ Μαρ 30, 2016 11:45 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
jollyroger
Competition
 
Δημοσ.: 1075

Re: Ιπτάμενο Cosmopolitan

Δημοσίευσηαπό Navagosostis » Τετ Μαρ 30, 2016 10:42 pm

MIK έγραψε:Προφανώς και όσοι μπορούμε πάντως θα πάμε Καρπενήσι. Μην το χάσετε, δυο φορές έχω πετάξει και το μέρος δεν υπάρχει. Ελάτε να ερωτευτούμε πλάι στις ορθοπλαγιές του Τυμφρηστού και να πιάσουμε απαλά το χέρι στα σοκάκια του Μεγάλου Χωριού.

...ποιητή Cosmopolitan!!!! έλα, μην καθυστερείς, οργάνωσε την κατάσταση με αμάξια και οδηγούς για να πάμε Καρπενήσι :)

ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι πετάξουμε ! ! !
Navagosostis
Competition
 
Δημοσ.: 220

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες