Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.

sky.gr, αλεξίπτωτο πλαγιάς, συζητήσεις - paragliding

Η τελευταία συνέλευση των σωματείων στο Παναιτωλικό  τον Νοέμβριο θέλησε να αφήσει σε εκκρεμότητα- έτσι ώστε να υπάρχουν εμπεριστατωμένες απόψεις- τόσο το θέμα των αναβαθμίσεων διπλωμάτων όσο και το θέμα της πιστοποίησης των αποστάσεων.

Για τα δύο αυτά σοβαρά θέματα είχαν κληθεί τα σωματεία να καταθέσουν τις απόψεις τους στον Τεχνικό σύμβουλο μέχρι το τέλος του 2003. Μέχρι και σήμερα δύο μόνο σωματεία έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό: Το σωματείο της Πάτρας και το σωματείο του Αγρινίου.
  Εδώ εμφανίζονται οι απόψεις της Πάτρας (ΛΕ.ΑΛ.Π.ΠΑ.) όπως έχουν δοθεί στον τεχνικό σύμβουλο (οι απόψεις αυτές βρίσκονται και στο www.patras-paragliding.gr ) ενώ θα γίνει προσπάθεια να κατατεθούν και του Αγρινίου ώστε να δοθεί η ευκαιρία για σκέψη και διάλογο.

Περισσότερα...

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύθηκε στο φόρουμ και αφορά την εξεύρεση χορηγών για την Εθνική Ομάδα που θα συμμετέχει στον Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012 στη Γαλλία.

Περισσότερα...

xmas

To sky.gr σας εύχεται καλές γιορτές, και ασφαλείς προσγειώσεις.

olympicwingsΑγαπητοί φίλοι και συναθλητές,
η Olympic Wings διοργανώνει μαθήματα παραμοτέρ και trike, για αρχάριους από 13 με 17 Απριλίου 2015 και για προχωρημένους πιλότους από 18 με 19 Απριλίου 2015 με τη σχολή Sky Dance από την Ολλανδία.

Περισσότερα...

AOK5ss Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε την κοπή της πίτας για το 2017 στον Κιθαιρώνα, την Κυριακή 19/2/2017, ώρα 10:30 στις Πλαταιές

http://www.sky.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=20&p=38868#p38854

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 63

Έναρξη
Προηγούμενο
1