Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.

viva120x60Τα Viva Numbers είναι μια πρωτοποριακή νέα υπηρεσία με την οποία αποκτάτε ελληνικό τηλεφωνικό νούμερο μέσω Internet, σε ελάχιστα λεπτά και με ελάχιστο κόστος. Η ενεργοποίηση του αριθμού σας γίνεται αυτόματα και άμεσα, και μπορείτε κατευθείαν να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε!

Το σημαντικό όμως είναι ότι με κάθε Viva Number αποκτάτε αυτόματα πρόσβαση σε πολλές καινοτόμες υπηρεσίες: (ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Σε συνεργασία με το Viva το Sky.gr σας κάνει ΔΩΡΟ 2 μήνες Viva Number - πατήστε εδώ για να πάρετε το δώρο σας!

VoIP

Ρυθμίζοντας το Viva Number σας σε χρήση VoIP, μπορείτε να δέχεστε και να πραγματοποιείτε κλήσεις σε όλο τον κόσμο. Οι εισερχόμενες κλήσεις είναι δωρεάν, όπως είναι και όλες οι κλήσεις εντός δικτύου Viva. Οι εξερχόμενες κλήσεις χρεώνονται με έναν τιμοκατάλογο που είναι πολύ φθηνότερος από οποιονδήποτε άλλο πάροχο τηλεφωνίας, και φτάνει μέχρι και 90% φθηνότερα σε αρκετούς προορισμούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε κάποιο δωρεάν softphone (software για τον υπολογιστή σας) είτε κάποια συσκευή VoIP που λειτουργεί χωρίς την ανάγκη υπολογιστή.

Fax2Mail

Αν επιλέξετε το νούμερο σας να λειτουργεί σαν FAX, κάθε φορά που θα σας στέλνει κάποιος FAX εσείς θα το λαμβάνετε στο email σας σε μορφή pdf αρχείου (η λήψη είναι δωρεάν) . Έτσι έχετε οργανωμένα στο email σας όλα τα εισερχόμενα fax χωρίς να χρειάζεται να τα σκανάρετε, ενώ γλιτώνετε χαρτί, ρεύμα, και πάγιο γραμμής! Αν χρησιμοποιείτε συμβατικό fax, με το Viva Fax2Mail μπορείτε να γλιτώνετε τουλάχιστον €200 τον χρόνο. Μπορείτε επίσης να στείλετε FAX χρησιμοποιώντας τον ειδικό Viva Fax Driver που μπορείτε να κατεβάσετε από το Viva.gr

FollowMe

Ρυθμίστε το νούμερο σας να σας ακολουθεί παντού! Δίνετε σε όλους ένα μόνο νούμερο, το Viva Number σας, και επιλέξτε εσείς που θέλετε να χτυπάει: Στο κινητό σας, στο σπίτι, στο γραφείο, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό … και με ότι σειρά θέλετε εσείς, ή ακόμα και ταυτόχρονα!

Voicemail

Καμία κλήση πια χαμένη! Όποιος σας παίρνει στο Viva Number σας και σεις δεν απαντήσετε, θα απαντάει για σας ο Viva τηλεφωνητής σας και θα σας στέλνει τα ηχητικά μηνύματα σαν mp3 στο email σας! Τόσο απλά…

Τα Viva Numbers έχουν πολλαπλές χρησιμότητες που καλύπτουν κάθε είδος επιχειρηματικής ή άλλης δραστηριότητας. Υπάρχουν διαθέσιμα νούμερα 211 & 231 για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και νούμερα της νέας σειράς 70 (προσωπικοί αριθμοί) για χρήση από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού χωρίς γεωγραφικό περιορισμό. Ειδικά για επιχειρήσεις υπάρχουν και νούμερα της σειράς 800, 801, 806, 812 και 825 με διάφορες χρεώσεις ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Σε συνεργασία με το Viva το Sky.gr σας κάνει ΔΩΡΟ 2 μήνες Viva Number - πατήστε εδώ για να πάρετε το δώρο σας!