Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.Δυστυχώς η σημερινή (25/9) πρόβλεψη του καιρού ανατρέπει τις προσδοκίες μας για το σαββατοκύριακο των εξετάσεων. Ως εκ τουτου είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλλουμε τις εξετάσεις για το επόμενο σαββατοκύριακο (4-5 Οκτωβρίου). Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Περισσότερα...
Oλοκληρώθηκε η ανάπλαση / διαμόρφωση της απογείωσης του Κιθαιρώνα. Ουσιαστικά ο ωφέλιμος χώρος σχεδόν διπλασιαστηκε και τοποθετήθηκε τάπητας σε όλο το μήκος της απογείωσης, για το στήσιμο των αλεξιπτώτων.
Περισσότερα...
Το Δ.Σ. του σωματείου καλεί τα μέλη του Α.Ο.Κ. στην ετήσια γενική συνέλευση στις 1/11/2015, στο παλαιό Δημαρχείο Πλαταιών (ώρα 11 π.μ.). Αντικείμενο της συνέλευσης θα είναι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και οι δραστηριότητες για το 2016. Ταυτόχρονα θα δωθούν και οι αθλητικές ταυτότητες στους αθλητές της περιόδου 2014-2015. Παρακαλούμε για την προσέλευση όλων των μελών.
Περισσότερα...
Την 1η Νοεμβρίου 2015, η Γενική Συνέλευση του Αεραθλητικού Ομίλου Κιθαιρώνα εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου. Η νέα σύνθεση έχει ως εξής:
Περισσότερα...
Η κοπή της πιτας του ΑΟΚ για το 2016 θα γίνει την Κυριακή 31/1/2016 13:00 π.μ.στο Δημαρχείο Πλαταιών.
Περισσότερα...
O AOK σε συνεργασία με την ΕΑΠ διοργανώνει εξετάσεις για απόκτηση και αναβάθμιση διπλωμάτων στις 26 και 27 Μαρτίου 2016.Ακολουθούν οδηγίες για όσους θα εγγραφούν στο σωματείο.
Περισσότερα...
Ο ΑΟΚ έχει αναλάβει τη διοργάνωση περιφερειακού αγώνα απόστάσεων (FAI cat.2) για το διήμερο 28 και 29 Μαΐου 2016. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του αγώνα http://www.livetrack24.com/events/kitheron2016/el . Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο και η διαδικασία εγγραφής.
Περισσότερα...
Τον τελευταίο καιρό γίνονται εντατικές προσπάθειες για να αλλάξει το αλεξίπτωτο πλαγιάς τουλάχιστον σε επίπεδο ΑΟΚ.
Περισσότερα...