Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.
alt
To Σαββατοκύριακο 16-17 Μαΐου διοργανώνεται στον Κιθαιρώνα άτυπη συνάντηση των πιλότων προκειμένου να προετοιμαστούν για τον αγώνα του Καλεντζίου που ακολουθεί. Επίσης θα γίνει παρουσίαση της χρήσης του Leonardo live και θα παραμετροποιηθούν οι συσκευές όσων επιθυμούν για να είναι έτοιμες για χρήση.

Η συνάντηση θα περιλαμβάνει και για τις 2 ημέρες:
- γενική ενημέρωση των πιλότων για τους αγώνες
- ειδικές ενημερώσεις σχετικά με τα όργανα και τη χρήση τους
- το Καλέντζι και την εμπειρία που αποκτήσαμε από τον περσινό αγώνα
- Πτήσεις με κανονικό ορισμό τασκ.

Ταυτόχρονα θα γίνει και δοκιμαστική βαθμολόγηση ακριβώς σε συνθήκες αγώνων και για αυτό το λόγο θα περαστούν κανονικά πυλώνες στα gps των πιλότων. Την βαθμολόγηση μπορούν να την παρακολουθήσουν και όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα βαθμολόγησης FS.

Στη συνάντηση  μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πιλότοι ανεξαρτήτως επιπέδου (αρκεί να έχουν δίπλωμα) και  έχει προβλεφθεί και περισυλλογή. Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ ανά άτομο και οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι στις 9:30 π.μ. το Σάββατο στην πλατεία των Πλαταιών.Σε περίπτωση ακατάλληλου καιρού θα γίνουν κανονικά οι ενημερώσεις και η παραμετροποίηση του Live (χωρίς κόστος συμμετοχής).