Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.
Η νεοϊδρυθείσα Αερολέσχη Φωκίδος και Στερεάς Ελλάδος, ΑΦΩΣΤΕΛ, σε συνεργασία με το Δήμο Άμφισσας, διοργανώνει παραφεστιβάλ στην Άμφισσα 21-23 Σεπτεμβρίου με τις εξείς δραστηριότητες και εκδηλώσεις:
- Παρασκευή 21/9: στο δημοτικό στάδιο Άμφισσας από τις 16:00 και μετά, δωρεάν διπλές πτήσεις από το λόφο Κόφινα, από εκπαιδευτές πιλότους. Το βράδυ θα δωθεί συναυλία απο τους Αλκίνοο Ιωαννίδη και Σωκράτη Μάλαμα στην πόλη της Άμφισσας.

- Σάββατο 22/9: από τις 9:00 το πρωί στο δημοτικό στάδιο Άμφισσας θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τον αγώνα ακριβείας που θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι και όπου θα δωθούν τα χρηματικά έπαθλα στους 3 πρώτους νικητές. Το βράδυ του Σαββάτου, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης (Άμφισσα ή Σάλωνα), θα έχουμε γεύμα για τους συμμετέχοντες με ψητά αρνιά για να βγει αληθινό και το δημοτικό άσμα "στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά...". Επίσης, στον ίδιο χώρο, θα δωθεί συναυλία από γκρουπ ροκ και έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου.

Επίσης θα έχουμε φωτογραφικό διαγωνισμό με mini έπαθλα για τις 3 καλύτερες φωτογραφίες των εκδηλώσεων. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Ελάτε να πετάξουμε, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε!

- Κυριακή 23/9: στις 11:00 θα ξεκινήσουμε για ελεύθερη πτήση από την καινούρια απογείωση στη Γκιώνα ή στους Δελφούς εάν έχει Δυτικούς.

Διαμονή: για όσους θέλουν σε ξενοδοχεία ή δωμάτια σε Άμφισσα, Ιτέα, Δελφούς ή Γαλαξείδι και σε σκηνές στο δημοτικό γήπεδο Άμφισσας.

Πληροφορίες στο 6942 063154 (Γιάννης), 6948 405663 (Αντρέας), 6945 955874 (Κώστας).