Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.
Λυσικράτους 44, Άλιμος

Τηλ. 2109889995, Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Web www.aeronautica.gr

Προσφορά Garmin 76S Map
Μόνο για τα μέλη του sky.gr (με την αγορά αναφέρετε το username σας)
428 Ευρώ (τελική τιμή με Φ.Π.Α.)

Με ειδικό software για αλεξιπτώτο πλαγιάς.

H συσκευή αυτή ενσωματώνει εκτός από την αυξημένη μνήμη 24ΜΒ, και βαρόμετρο/αλτίμετρο καθώς και ηλεκτρονική πυξίδα με διόπτευση. Μία μικρή και εύχρηστη συσκευή που καλύπτει τις ανάγκες των φίλων της πτήσης! Μικρό και ελαφρύ, αδιάβροχο (επιπλέει στο νερό), με ενσωματωμένη κεραία και δορυφορικό δέκτη 12 παράλληλων καναλιών με το σύστημα WAAS/EGNOS για ακρίβεια στίγματος 3 μέτρα!

Διαθέτει πανευρωπαικό χάρτη με τις κυριότερες αστικές πόλεις και οδικό δίκτυο, ναυτικά βοηθήματα, και ενσωματωμένη μνήμη 24MB για την φόρτωση στοιχείων από το CD MapSource της Garmin. 

O ενσωματωμένος αναβαθμιζόμενος πανευρωπαϊκός χάρτης περιλαμβάνει το κυρίως και σημαντικότερο δευτερεύον οδικό δίκτυο, εξόδους εθνικών οδών, κυριότερα αστικά κέντρα, αεροδρόμια, σιδ. σταθμοί και λιμάνια, καθώς και σημεία ενδιαφέροντος. Στην εσωτερική του μνήμη υπάρχουν λεπτομερέστερες πληροφορίες για τις ακόλουθες ευρωπϊκές χώρες: Iceland, Great Britain, Baltic States, Denmark, Germany, Belgium, Holland, Luxembourg, France, Spain, Portugal, Switzerland, Austria, Italy και Southern Africa. 

Για την Ελλάδα ο χάρτης περιλαμβάνει τις βασικές πόλεις της Ελλάδος, καθώς και το κυρίως οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο. Περιλαμβάνει βασικές οδικές αρτηρίες πόλεων, όπως λεωφόρους στην Αθήνα κτλ. Μπορείτε να κινείστε πάνω στην Λ. Συγγρού και να βλέπετε στον χάρτη την ακριβή θέση του αυτοκινήτου σας.

Oθόνης τύπου FSTN με διαστάσεις 4.1Χ5.6cm και ανάλυση 180Χ240 pixels. Υπολογιστής ανατολής/δύσης, φάσεων σελήνης, καθώς και των καταλληλότερων χρονικών στιγμών για ψάρεμα και κυνήγι. Δυνατότητα δημιουργίας 500 waypoints με ονόματα και σύμβολα, 10 tracklogs, 20 routes αναστρέψιμα των 50 waypoints. Διαστάσεις συσκευής 6.9Χ15.7Χ3.0cm με βάρος 454gr. Διαθέτει υπολογιστή ταξειδιού και οπτικά/ηχητικά alarms, καθώς και κουμπί ΜΟΒ. Υποδοχή εξωτερικής κεραίας GPS.

Τροφοδοσία από 2ΑΑ και αυτονομία 18 ωρών, ή σύνδεση με πηγή 12V DC (εξτρά). Έξοδος ΝΜΕΑ. Περιλαμβάνει καλώδιο σύνδεσης με PC.