Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.

cumulusΗ Cumulus Paragliding σε συνεργασία με τον πιλότο της Sky, Tomas Lednik διοργανώνει σεμινάριο εκτάκτων πτητικών συμβάντων - SIV που θα διεξαχθεί στην λίμνη Οχρίδα των Σκοπίων από τις 5.5.- 9.5.2011. Η τοποθεσία αυτή θεωρείται από τα ιδανικότερα μέρη στα Βαλκάνια για τέτοιου είδους ασκήσεις, λόγω της επικρατούσας διεύθυνσης άνεμου, δυνατότητας απόκτησης μεγάλου ύψους και φυσικά λόγω του γλυκού καθαρού νερού που δεν βλάπτει τον εξοπλισμό.

Γενικές πληροφορίες

απαραίτητα έγγραφα:
διαβατήριο (δεν απαιτείται visa), πράσινη κάρτα για Ι.Χ, ταυτότητα ΕΑΠ-ΕΛΑΟ.

τόπος διαμονής:
χωριό Ljubaniste (40°54'57.24"Β 20°46'14.38"Α) βρίσκετε σε απόσταση περίπου 1 χλμ από το χώρο προσγείωσης – παραλία σε τοπικό camping.

κόστος συμμετοχής:
240€ - περιλαμβάνει 4 διανυκτερεύσεις, μετακινήσεις προς την απογείωση, περισυλλογή με ταχύπλοο η ΙΧ, παρακολούθηση σεμιναρίου, προσφερόμενος εξοπλισμός* και φιλμάκι της εκδήλωσης σε DVD.
170€ - ελάχιστη συμμετοχή για λιγότερες από 3 μέρες,

προσφερόμενος εξοπλισμός*:
Όλοι οι πιλότοι θα εξοπλιστούν με:
1) φουσκωτά γιλέκα-σωσίβια τα οποία δεν περιορίζουν τον πιλότο στις κινήσεις στην διάρκεια της πτήσης και ενεργοποιούνται αυτόματα σε περίπτωση επαφής με το νερό.
2) ακουστικά τοποθετημένα εσωτερικά στο κράνος για καλύτερη επικοινωνία.
3) αδιάβροχη θήκη για VHF
4) ένα νέο εφεδρικό αλεξίπτωτο για δυνατότητα συνέχισης των ασκήσεων, μετά από προηγούμενη προσγείωση σε νερό.

Για τους πιλότους που ενδιαφέρονται για acro ασκήσεις υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης προσωπικού προγράμματος. Όλες οι acrο ασκήσεις θα γίνουν υπό την καθοδήγηση του Tomas Lednik και τo menu είναι πλήρες.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 28.4.2011 με ταυτόχρονη καταβολή 150€ στο λογαριασμό Εθνικής τρ. -219/953868-24.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 6977323489
ή στο e.mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.