Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.

AFOSTEL_logo1_thumbΗ Paraglidingfun σε συνεργασία με την ΑΦΩΣΤΕΛ διοργανώνει siv αλλά και εκμάθηση ακροβατικών με τον Τomas Brauner στην Δεσφίνα στις 26, 27 και 28 Οκτώβρη.


Ο Tomas Brauner είναι σχεδιαστής αλλά και στο service για την Swing και την Advance ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και υπήρξε σχεδιαστής για την Macpara στις χρυσές της εποχές.
Θεωρείται και είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο για τα siv και είναι ο άνθρωπος που κάνει siv στην εθνική Ιταλίας και Γαλλίας κάθε φορά που χρησιμοποιούν καινούριες πτέρυγες αλλά και στην τελευταία χώρα γενικά.
Είναι πιλότος που έχει πάρα πολλά να μας δώσει. Tα θεωρητικά μαθήματα θα γίνονται το πρωί πριν τις πτήσεις και μετά, αλλά και από Παρασκευή απόγευμα σε αίθουσα που θα μπορεί να μας δείξει το υλικό του και να μας μεταδώσει τις γνώσεις του.

Η απογείωση βρίσκεται 850 μ και φτάνεις τσουληθράροντας με 500-600 μ πάνω από το νερό.
Η απόσταση για την απογείωση καλύπτεται σε 20 λεπτά και μπορεί να γίνουν 3- 4 πτήσεις την ημέρα.
Δεξιά και αριστερά από τον χώρο των siv υπάρχουν 2 ποταμάκια που μπορεί κάποιος που πέσει στη θάλασσα να πλύνει αμέσως τον εξοπλισμό του.

Οι πιλότοι θα μπορούν να μείνουν δωρεάν Παρασκευή και Σάββατο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων ή αν θέλουν στο Camping δίπλα στη θάλασσα.

Εάν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ο καιρός δεν είναι κατάλληλος τα siv θα μεταφέρονται στα επόμενα Σαββατοκύριακα μέχρι να μας τύχει το κατάλληλο και φυσικά θα υπάρχει ειδοποίηση για αυτό τουλάχιστον 2 μέρες πριν.

Το siv θα γίνει το πολύ ως 12 άτομα και θα κοστίζει 230 Ευρώ.
Εάν κάποιοι μείνουν με δικά τους έξοδα τότε το κόστος είναι 200 Ευρώ.

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.