Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.

livetrackΚαθώς πλησιάζουμε στο τέλος της χρονιάς και κάνοντας τον απολογισμό αυτής, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια μας το 2014 να είναι η χρονιά της ασφάλειας και του LiveTracking.

Εμείς στο LiveTrack24, έχουμε ως στόχο το 2014 να είναι η χρονιά που θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να καλλιεργήσουμε ανεμοπορική συνείδηση στους ...εαυτούς μας, προσανατολισμένη στην ασφάλεια πτήσεων. Για αυτό το λόγο, βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι και προσφέρουμε την υπηρεσία LiveTrack24 Group σε όλους τους Έλληνες εκπαιδευτές εντελώς δωρεάν.

Εν συντομία, θα δημιουργηθεί ξεχωριστός χώρος μέσα στην ιστοσελίδα του LiveTrack24 για κάθε ένα ξεχωριστά εκπαιδευτή, στον οποίο θα καταχωρεί τους μαθητές του ή και τους πιλότους που πετάνε μαζί του στην ίδια περιοχή. Έτσι θα μπορεί να τους κατευθύνει ευκολότερα και αποδοτικότερα, να τους μαθαίνει τα μυστικά και τη φιλοσοφία των αγώνων, να τους εξηγεί τις επιλογές που είχαν κατά τη διάρκεια της πτήσης τους κλπ. Ενσωματωμένο στο Group ένα μικρό facebook για την άμεση ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μαθητών, την πιο εύκολη επικοινωνία του εκπαιδευτή μαζί τους και τη δημιουργία μιας δεμένης παρέας νέων πιλότων μετά την εκπαίδευση.

Θα παρέχουμε κάθε τεχνική βοήθεια στους εκπαιδευτές για το πως θα πάρουν το μέγιστο από την εφαρμογή, αλλά και προς τους μαθητές σε τυχόν δυσκολίες που θα συναντήσουν κατά την εγγραφή τους στο LiveTrack24 ή την εγκατάσταση της υπηρεσίας στα κινητά τους.

Η παραπάνω πρόσκληση αποτελεί το κάλεσμα για την κοινή προσπάθεια όλων ώστε η ασφάλεια των πτήσεων και το LiveTracking να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας.


Για πληροφορίες:
Πολύβιος
Τηλ: 6973 559837 (Απογευματινές ώρες)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.