Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.

AOK5Η παρακάτω ανακοίνωση εκδόθηκε σχετικά με τις εκλογές για το νεο ΔΣ του ΑΟΚ (1/12/2019)

Σήμερα, 1η Δεκεμβρίου 2019, και εφόσον υπήρξε κατάλληλη απαρτία, πραγματοποιήθηκαν στις Πλαταιές σύμφωνα με το καταστατικό του ΑΟΚ εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρώτα από όλα ευχαριστούμε όλα τα μέλη του ΑΟΚ που έδωσαν το παρόν σήμερα ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκλογές με επιτυχία.

Τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:

Ψήφισαν 34 μέλη, άκυρα/λευκά 0

Έλαβαν και εκλέγονται:

Αγγελής Άγγελος 26
Καρασίμος Ιωάννης 26
Νερατζούλης Μάνος 22
Εγγλέζος Αθανάσιος 21
Κουτσόγιωργας Δημήτριος 18

Αναπληρωματικά Μέλη
Πίμπας Αθανάσιος 15
Μπούσης Κωνσταντίνος 13

Μπούρος Ζήσης 11

Στη συνέχεια συνήλθε το νέο Δ.Σ και αποφασίστηκε το νέο προεδρείο του συλλόγου.
Πρόεδρος Δημήτρης Κουτσόγιωργας, Αντιπρόεδρος Μάνος Νερατζούλης, Γραμματέας Ιωάννης Καρασίμος, Ταμίας Θανάσης Εγγλέζος, Μέλος Άγγελος Αγγελής.

Ευχαριστούμε το απερχόμενο Δ.Σ. για την θητεία του και υπολογίζουμε στην συνδρομή του για την συνέχεια όλων των θεμάτων που απασχολούν τον σύλλογο.

Από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ανάπτυξη του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στην περιοχή μας και την επίλυση των θεμάτων που μας απασχολούν. Αναμένουμε πάντα με ενδιαφέρον τις ιδέες και τις προτάσεις σας για τα επόμενα βήματα του συλλόγου. Σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε και από κοντά.