Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.
Η Ασπίς Πρόνοια προσφέρει προσωπική ασφαλιστική κάλυψη στους αεραθλητές. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα ολοκληρωμένο πακέτο καλύψεων και παροχών από μια αναγνωρισμένη εταιρία.  

Αγαπητοί συναεραθλητές,
προς ενημλερωση σας, η Αερολέσχη Ηρακλείου έχει συμβόλαιο ομαδικής ασφάλισης για πάνω από 5 χρόνια με την Αγροτική Ασφαλιστική. Είχε γίνει προσπάθεια στο παρελθόν σε συνεργασία με την ΕΑΠ να επεκτείνουμε το πρόγραμμα, αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον πέραν της Αερολέσχης Δράμας.

Το πρόγραμμα περιέχει βασικές προσωπικές καλύψεις και προς τρίτους. Για παράδειγμα, καλύπτει τα έξοδα φαρμάκων και σε περίπτωση που μείνει ο ασθενείς σε νοσοκομείο πληρώνεται 6 ευρώ την ημέρα. Αν κάποιος πιλότος κατά την προσγείωση ή απογείωση προξενήσει ζημιά σε τρίτους, το αναλαμβάνει η Αγροτική Ασφαλιστική την αποζημίωση.

Γνωρίζουμε ότι οι καλύψεις είναι μικρές αλλά αυτό έγινε με βάση 2 κριτιρίων. Το πρώτο ήταν να πετύχουμε χαμηλό κόστος ασφάλισης (65,00 ευρώ ετησίως) και το δεύτερο να είναι αποδεκτό από όλους.

Γιώργος Κονιός

Τα ασφαλισμένα μέλη μέχρι σήμερα είναι από 10 έως 20 άτομα. Εαν καταφέρναμε ποτέ να αυξήσουμε το αριθμό ενδιαφερομένων τότε θα μιλούσαμε σε διαφορετική βάση και σίγουρα οι καλύψεις θα ήταν καλύτερες.

Ελπίζω οι προσπάθειες του κύριου Καργατζή να είναι καρποφόρες. Σε περίπτωση που το νέο πρόγραμμα ασφάλισης αποδειχθεί καλύτερο από το υπάρχον, να είναι σίγουρος ότι θα έχει την υποστήριξη της Αερολέσχης Ηρακλείου.