Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.
ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΡΤΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πριν πολλά χρόνια οι Αρτινοί περίμεναν τις χοροεσπερίδες του Πλαστήρα για να χορέψουν και να διασκεδάσουν. Σήμερα περιμένουν τις εκδηλώσεις της Αερολέσχης για να κάνουν το ίδιο. Αυτό το απέδειξαν το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2003 στον Χριστουγεννιάτικο χορό που διοργάνωσε η Αερολέσχη Αρτας στο ξενοδοχείο ΄΄Βυζαντινό,,.
Όταν στον κατάλληλο χώρο με την κατάλληλη ορχήστρα την τελική υπογραφή-πινελιά βάζουν άτομα που αγαπούν και έχουν μεράκι για τον χορό το αποτέλεσμα ανεβάζει τον πήχη, δυσκολεύοντας τα πράγματα για επόμενες εκδηλώσεις. Η επιτυχία του χορού από πλευράς οργάνωσης και απόδοσης ήταν εκπληκτική αφήνοντάς τους όλους να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί χωρίς καμία αμφιβολία. Οι εντυπώσεις όλων όσων παραβρέθηκαν, τόσο για την διακόσμηση όσο και για την τελειότητα της χοροεσπερίδας από πλευράς ποιότητας, εξυπηρέτησης και φιλοξενίας του ξενοδοχείου θα ΄΄πετάξουν,, από στόμα σε στόμα και θα συζητηθούν για πολύ καιρό. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι δύο γυναίκες που ΄΄πετάνε,, στην Ηπειρο μία από αυτές και η Πρόεδρος της Αερολέσχης, ο κυπελλούχος Ελλάδας για το 2003 καθώς και τα μέλη του πρώτου Δ.Σ. της Αερολέσχης Αρτας.

 Το Δ.Σ. της Αερολέσχης Αρτας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εσάς που τιμήσατε την εκδήλωση με την παρουσία σας και σας υπόσχεται να είναι συνέχεια κοντά σας με εκδηλώσεις που θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον σας στα ύψη.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΩΤΗ ΕΛΠΙΔΑ