Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.
ΕΥΑΘΛΟΣ 2007
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Στην Κόνιτσα επιστρέφει ο ΕΥΑΘΛΟΣ. Στις 26-27 και 28 Μαϊου 2007 , με αγώνες Αλεξιπτώτου πλαγιάς, rafting και ποδηλάτου βουνού ο αγώνας επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε και υπόσχετε την αναβίωση των παλιών, καλών ημερών !

Ο λόγος που εγκαταλείπει το Βελβεντό η διοργάνωση, είναι οτι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης , ακόμη , μετά απο 6 μήνες δεν πλήρωσε αυτά που είχε συμφωνήσει, δηλαδή τα έπαθλα των νικητών και τα έξοδα του αγώνα. Και ένας αγώνας δεν μπορεί να ευδοκιμήσει εκεί όπου οι χορηγοί δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα.

Παρράλληλα με το αγωνιστικό μέρος στη διάρκεια του τριημέρου, θα υπάρξουν εκδηλώσεις όπως αγώνας ποδηλάτου για παιδιά, τρέξιμο για όλους προς την Μονή Στομίου , river party στις όχθες του Αώου και δωρεάν μαθήματα καγιάκ και αναρρίχησης σε όποιον το επιθυμεί .

Θα παραχωρηθεί επίσης χώρος για ελεύθερη κατασκήνωση.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα δωθούν εντός του Μαρτίου .

ΕΥΑΘΛΟΣ 2007
ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Κυρίτσης
NO LIMITS
τηλ. ++30 26550 23777
fax. ++30 26550 23548
www.nolimits.com.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.