Ημερομηνία Πέμ Μαρ 28, 2024 11:43 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Πτήσεις Αγώνες & Συναντήσεις

Αγώνες & Συναντήσεις

Μετάθεση του τελικού Αγώνα Πρωταθλήματος...

Πληροφορίες για επερχόμενους αγώνες και συναντήσεις, και περιγραφές, σχόλια και αποτελέσματα για αγώνες και συναντήσεις που έγιναν

Συντονιστής: Moderators

Μετάθεση του τελικού Αγώνα Πρωταθλήματος...

Δημοσίευσηαπό achim » Τετ Σεπ 27, 2017 11:06 am

Καλημέρα σας.
Το ΔΣ της Αερολέσχης Αγρινίου μετά από πολλές προσπάθειες και επικοινωνίες με όλους τους αρμόδιους δεν κατάφερε να αποκτήσει την ΝΟΤΑΜ για τον αγώνα στον Εμπεσό λόγω της άσκησης Παρμενίων που θα διεξαχθεί εκείνες τις μέρες και σε όλη την επικράτεια θα υπάρξει απαγόρευση πτήσεων.

Επίσης λόγω αλλαγής ΓΓ της λέσχης μετά από τις εκλογές του Μαρτίου δεν δόθηκε η απαραίτητη προσοχή στο ενημερωτικό της ΕΑΠ , στην αλλαγή του τρόπου που δηλώνεται ο αγώνας στη FAI 30 ημέρες πριν (μέχρι πρότινος οι δηλώσεις και οι πληρωμή του παραβόλου γίνονταν διαμέσου της ΕΛΑΟ, ενώ στο εξής θα γίνεται από τα σωματεία).

Οι συντελεστές του αγώνα (Αερολέσχη, Δήμος , Περιφέρεια) έχουν ήδη προβεί σε αρκετά έξοδα και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να ακυρωθεί, αλλά να μετατεθεί στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Αναγκαστικά λοιπόν ο αγώνας θα διεξαχθεί σε τριήμερο (όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί) και οι ημερομηνίες θα είναι 3-4 & 5 Νοεμβρίου λόγω των 30 ημερών που απαραιτήτως χρειάζονται για την νέα άδεια FAI και την νέα ΝΟΤΑΜ .

Λυπούμαστε πολύ γι αυτήν την εξέλιξη αλλά από την εμπειρία μας στην περιοχή ,είμαστε αρκετά αισιόδοξοι μιας και πολύ καλές πτήσεις έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα και στη χειμερινή περίοδο.

(Αυτή είναι η ανακοίνωση της Αερολέσχης διαμέσου του προσωπικού μου λογαριασμού (Ιωακείμ) στο Forum)

ΥΓ. Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε σε όλους ότι η No Borders είναι συνεργαζόμενη με την Αερολέσχη Αγρινίου σε θέματα εκπαίδευσης και καμία ευθύνη δεν φέρει για πιθανές οργανωτικές αμέλειες . Στους αγώνες της λέσχης η No Borders βοηθάει αφιλοκερδώς με το προσωπικό της και τον χρόνο της, εδώ και πάρα πολλά χρόνια και θα συνεχίσει να προσφέρει αμέριστα την βοήθειά της και στο μέλλον. Στην Αερολέσχη Αγρινίου υπάρχουν αξιόλογα πρόσωπα που θα μπορούσαν ( σε περιόδους που λόγω φόρτου εργασίας δεν δύναται η σχολή μας να υποστηρίξει τις δράσεις της ), να συνδράμουν στη διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης ή αγώνα για το άθλημα του αλεξιπτώτου πλαγιάς.
Φιλικά
No Borders Paragliding

achim
Competition
 
Δημοσ.: 549

Re: Σχετικά με τον τελικό Αγώνα Πρωταθλήματος...

Δημοσίευσηαπό achim » Δευτ Οκτ 30, 2017 11:04 am

Καλημέρα σε όλους σας.

Απο την Αερολέσχη Αγρινίου με παρακάλεσαν να σας ενημερώσω οτι ο καιρός φαίνεται καλός για το τριήμερο των αγώνων και όποιος δύναται να συμμετέχει να επικοινωνήσει με όποιον τρόπο (τηλέφωνο, sms, email, messenger) στην λέσχη ή στην Ελένη Πελέκη 6932668717 ή σε εμένα (Ιωακείμ 6973778973).

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τον αριθμό των αθλητών και για την οργάνωση και για την εγγυρότητα του αγώνα.

Ενημέρωση για το αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα: θα είναι τεχνικό (οχι απλό βαμβακερό) με πολύ καλό design (όπως πάντα) και οι συμμετέχοντες θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

Επίσης: θα υπάρχουν δώρα απο την σχολή No Borders, τα οποία θα δoθούν με κλήρωση στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι αθλητές (και οι free flyers).

Ευχαριστώ

achim
Competition
 
Δημοσ.: 549

Re: Μετάθεση του τελικού Αγώνα Πρωταθλήματος...

Δημοσίευσηαπό JOHNGEORGO » Δευτ Οκτ 30, 2017 12:32 pm

Μετά από επικοινωνία που είχα με τον Ιωακείμ μου είπε ότι θα είναι διαθέσιμο το μεγάλο κτίριο δίπλα στο κοινοτικό γραφείο του Εμπεσσού για να βάλουμε τις σκηνές μας. Για να μην μας φάει το αγιάζι και η παγωνιά.

JOHNGEORGO
EN B
 
Δημοσ.: 75

Re: Μετάθεση του τελικού Αγώνα Πρωταθλήματος...

Δημοσίευσηαπό kiwifly » Τετ Νοέμ 01, 2017 1:16 am

τα χιόνια???? που τα πας τα χιόνια.

kiwifly
EN B
 
Δημοσ.: 57

Re: Μετάθεση του τελικού Αγώνα Πρωταθλήματος...

Δημοσίευσηαπό jianniskys » Τετ Νοέμ 01, 2017 10:49 pm

Παιδιά θα είμαστε τουλάχιστον 20 για να είναι έγκυρος ο αγώνας; Πόσοι έχουν δηλώσει; Μπορείτε να μας ενημερώσετε σχετικά;;
Ευχαριστώ.

jianniskys
EN D
 
Δημοσ.: 169


Επιστροφή στην Αγώνες & Συναντήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες

cron