Ημερομηνία Πέμ Μαρ 28, 2024 11:06 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Πέμ Οκτ 04, 2018 8:15 pm

Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές (όσοι μπορεί να καταλάβετε κάτι κι έχει νόημα για σας αυτό το τεράστιο κείμενο)
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα κείμενο του ΑΟΚ που μου κοινοποίησε η ΕΑΠ δυο μέρες μετά τον αγώνα του Κιθαιρώνα, 4/9, μια επιστολή διαμαρτυρίας επειδή συμπεριφέρθηκα λέει, απολίτιστα και έκανα φασαρίες με την οποία ζητάνε από την ΕΑΠ να τους εξηγήσει τον λόγο και το σκεπτικό μου στον πρόσφατο αγώνα του σωματείου, Kitheronas XC Open 2018, όπου κατέχοντας τον θεσμικό ρόλο της γραμματέα της ΕΑΠ θεώρησα σκόπιμο να προβώ σε δημόσιους χαρακτηρισμούς κατά της οργανωτικής επιτροπής, παρουσία όλων!!!! των συμμετεχόντων, σε εντονότατο ύφος.
Η αγενέστατη συμπεριφορά μου με ύβρεις απρεπείς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς προς τον Διευθυντή και την Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα, έγινε λέει μέσα στην γραμματεία και συνεχίστηκε στην κεντρική πλατεία των Πλαταιών, όπου ήταν όλοι οι αθλητές περιμένοντας την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την τελετή απονομής κυπέλων και βραβείων. !!!!!
Όλα ξεκίνησαν μετά από αντιρρήσεις αθλητή για την ώρα λήξης της πτήσης κατά το 2ο task, εγώ, κλήθηκα λέει να λάβω μέρος στη συζήτηση με τον θεσμικό ρόλο που έχω, δηλαδή αυτόν της γραμματέα της ΕΑΠ. Είναι ανάξιο λόγου να αναλύσουν οι καταγγέλοντες πως απρόκλητες κραυγές μέσα στη γραμματεία, τη στιγμή που οι αθλητές περίμεναν να υποβάλλουν τις πτήσεις τους, όπως "αν δεν είστε ικανοί να κάνετε έναν αγώνα, να μην αναλαμβάνετε", ή «αυτά που λέτε είναι μ…….ς» ήταν η αντίδρασή μου λέει η ιστορία, στην επιστολή που έλαβα σχετικά με το ότι ο χρόνος προσγείωσης έπρεπε να είναι πριν από τη δύση του ηλίου για λόγους ασφάλειας, δεν ταιριάζουν στο ρόλο μου, δείχνουν παντελή έλλειψη σεβασμού στην πολύμηνη εθελοντική προσπάθεια των μελών της διοργάνωσης και απαξιώνουν τόσο το σωματείο , και όχι μόνο αλλά και την ίδια την ΕΛΑΟ και το άθλημά μας, γενικότερα. !!!! Επιπλέον λέει, μια τέτοια απρόκλητη αντιαθλητική συμπεριφορά δεν είναι λέει σύμφωνη με το αεράθλημα και τους κανονισμούς μας!!!
Στην συνέχεια της ιστορίας ,, της επιστολής ήθελα να πω, διαβάζουμε
Το σωματείο τους λέει είναι σταθερά εδώ και πολλά χρόνια το πρώτο σε αεραθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα με τη μεγαλύτερη παραγωγή νέων αθλητών κάθε χρόνο. Ως διοργανωτές αγώνων διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και για αυτό είμαστε σε θέση να διοργανώνουμε με επιτυχία αγώνες. Η προετοιμασία για τον αγώνα αυτόν, όπως και για κάθε άλλο αγώνα, ήταν απαιτητική, ειδικά λόγω της αλλαγής των ημερομηνιών.
Η ακύρωση του αγώνα και μετάθεσή του για μεταγενέστερη ημερομηνία, γεγονός που δεν έχει συμβεί για πολλά έτη στην Ελλάδα, στο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς, έγινε κατόπιν ωρίμου σκέψεως με γνώμονα, όχι μόνο την άσκοπη ταλαιπωρία των αγωνιζόμενων, αλλά σεβόμενοι και τα έξοδα που θα έκαναν για την μετάβαση και την διαμονή τους, πέραν του ότι δεν θα πραγματοποιούταν αγωνιστικό πρόγραμμα. Γεγονός που, αξιολογώντας το εκ των υστέρων, απέβη διπλά σωστό, πρώτον για τα δύο επιτυχημένα αγωνιστικά task, δηλαδή πλήρης ολοκλήρωση του αγώνα και δεύτερον για τη δυνατότητα αλλαγής του σε αγώνα πρωταθλήματος, όπου αναδείχθηκε ο Πρωταθλητής Ελλάδας και προέκυψε και Εθνική Ομάδα.
Επιπλέον, ο ΑΟΚ εξασφάλισε πολλαπλές και μεγάλες χορηγίες, πρωτοφανείς για το ελληνικό παραπέντε και πέτυχε για 3η συνεχή χρονιά να δεχτεί πληθώρα ενθουσιωδών σχολίων από τους συμμετέχοντες. Είναι χαρακτηριστικό πως στην απονομή των επάθλων και στην κλήρωση ήταν όλοι οι συμμετέχοντες παρόντες, παρ’ όλο που η εκδήλωση έλαβε χώρα αρκετή ώρα μετά την λήξη του αγωνιστικού προγράμματος, φαινόμενο επίσης πρωτοφανές σε απονομή, καθώς συνήθως έχουν ήδη αποχωρήσει αρκετοί σε αυτό το χρονικό σημείο.
Είναι σαφές ότι σε όλους τους αγώνες μπορεί να υπάρχουν λάθη ή παραλείψεις. Αθλητές μας έχουν συχνά γίνει μάρτυρες τέτοιων περιπτώσεων ως συμμετέχοντες σε άλλους αγώνες, αλλά είναι κάτι αναμενόμενο, για αυτό άλλωστε δεν έχουμε ποτέ τοποθετηθεί δημόσια και θεσμικά με αρνητικά σχόλια σεβόμενοι την προσπάθεια της εκάστοτε διοργάνωσης. Η όποια αντιπαράθεση πρέπει να βασίζεται σε λογική, σε αμοιβαίο σεβασμό και να υποστηρίζεται με επιχειρήματα, πόσο μάλλον όταν λαμβάνει χώρα σε κοινή θέα και εμπλέκει τους θεσμικούς φορείς του χώρου.
Σεβόμενοι λέει μετά εμένα προσωπικά αλλά και τον θεσμικό μου ρόλο, τους αθλητές που ήταν έξω από την γραμματεία του αγώνα, τον Πρόεδρο της ΕΑΠ που τον είχαν φωνάξει για τον ίδιο λόγο, και την αεραθλητική τουs παιδεία μαζί με την κοινή λογική, επέλεξαν να αποκλιμακώσουν
λέει την ένταση και να μη δώσουν συνέχεια. Έχουν λέει μια δική τους φιλοσοφία και ένα τέτοιο πολιτιστικό επίπεδο που δεν επιτρέπουν να ακολουθήσουμε τον δρόμο μου που στην ουσία επηρεάζει αρνητικά την εικόνα του θεσμικού φορέα στον οποίο συμμετέχω, κάτι που τους λυπεί βαθιά.!
Κατόπιν των ανωτέρω, πρέπει η ΕΑΠ να τους αιτιολογήσει τους ισχυρισμούς μου με επιχειρήματα και να τους εξηγήσει πού αποσκοπούσε μια τέτοια δημόσια διαπόμπευση. Εν τέλει λέει σε καμία περίπτωση όσο και να το προσπάθησαν ,δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το ύφος που επέλεξα να χρησιμοποιήσω και τους χαρακτηρισμούς . Και ναι υπάρχει και συμπέρασμα Είναι μια απαράδεκτη, απολίτιστη συμπεριφορά και παρακαλούν την ΕΑΠ να μεριμνήσει για τη δημόσια ανάκληση των σχολίων μου. Εν αναμονή απάντησης , Αεραθλητικός ¨Όμιλος Κιθαιρώνα
Ήρθα λοιπόν κι εγώ στην πλατεία του χωριού, στο φόρουμ του κίτρινου σκαι αν και το αποφεύγω σαν τον διάολο τον ίδιο, για να δώσω την απαντηση που διακαώς θέλει να ακούσει ο αοκ -αλλά βασικά ο μπάντερ δηλ. που είμαι σίγουρη ότι είναι και ο ιθύνων νους και ο συντάκτης –σεναριογράφος του γράμματος, Και λέω διακαώς, γιατί ενώ η ΕΑΠ δεν έκρινε ότι έπρεπε να απαντήσει στην επιστολή αυτή, περνώντας οι μέρες και χάνοντας την υπομονή του ο ΑΟΚ έστειλε εκ νέου την επιστολή και στην ΕΛΑΟ! καταγγέλλοντας ότι η εαπ τηρεί λέει, σιγή ιχθύος και ελπίζοντας λέει, μετά από την παρέμβαση ελαο, να λάβουν επιτέλους την απάντηση που περιμένουν και την συγνώμη που αξίζουν με κύριο γνώμονα τη διασφάλιση του κύρους τόσο του αθλήματος του αλεξιπτώτου πλαγιάς, της εικόνας της διοίκησης του Ελληνικού Αεραθλητισμού, σε επίπεδο σωματείου, επιτροπών και ομοσπονδίας, η οποία πλήττεται βαθύτατα από τέτοιες συμπεριφορές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι εγώ που νόμιζα ότι απλά μου «την πέφτετε» γιατί δεν με γουστάρετε ΚΑΙ για να κρύψετε τα λάθη σας. :evil: (φωνάζει ο κλέφτης) Έτσι πες μου,,, κι εγώ μαζί σας, να προστατέψουμε το κύρος του αθλήματος, των αγώνων και το αεραθλητισμό ολόκληρο. Πάμε γερά:
σκέφτηκα
«Γιώτα ως στα 47 σου πολύυυυ λίγες φορές έχεις κάνει την «κότα», έχεις γνώμη και θάρρος να την υποστηρίζεις, «ιχθύς» δεν είσαι για να τηρείς σιγή(τοξότης γαρ :wink: ) αλλά ούτε και θύμα της … χμμμμμ «παρεούλας» του αοκ θα γίνεις. Εδώ και 12 χρόνια που ασχολείσαι με την διοίκηση έχεις, σε κάθε ευκαιρία μπροστά σου (βασικά πίσω σου, γιατί για πισώπλατα χτυπήματα μιλάμε, παντελονάτη συμπεριφορά δεν έχει :? ) έναν τύπο που μόνιμα στην στήνει και κάνει ίντριγκες γιατί μπορεί ;;;; χωρίς να έχει λόγο;;; δεν σε γουστάρει γιατί είσαι πολύ λαϊκότροπη για τον πολιτισμό και την αγωγή του, πολύ ενεργή για τα γούστα του,,,-όλο κάτι τέτοια ήταν τα επιχειρήματά του από παλιά- σε εξωθεί σε παραίτηση και άλλα ωραία συνεργατικά,,, τον μπα ντερ ,,, Και είπα: τέρμα το bullying, τέρμα ο εκφοβισμός ότι σαν θεσμικό όργανο δεν πρέπει να μιλάς, και άλλες τέτοιες πολιτικίστικες πολιτισμένες δηθενιές ,,,(κράτα τα πρέπει για τον εαυτό σου και για όσους ακόμα καταφέρνεις να πείσεις.) Παρασκήνια και ανοχή τέλος. Όπως έχω ξαναπεί, πολιτική δεν κάνω, εκλογές δεν στήνω (αν θες θα σου θυμίσω τις παλιές αμαρτίες σου με τις εκλογές και τους στημένους υποψήφιους και ψηφοφόρους-όλα νομότυπα βέβαια χαχαχα ) η παρουσία μου στην διοίκηση θα είναι για όσο καιρό επιθυμώ και μπορώ και καριέρα στο παραπέντε δεν θέλω να κάνω. Δουλεύω σκληρά για την διοίκηση, και όσοι συνεργάζονται μαζί μου το ξέρουν, επειδή γουστάρω, κοιτάω μπροστά και με τις πράξεις μου θα το αποδεικνύω για όσο καιρό ασχολούμαι και συνεργάζομαι με την ΕΑΠ και την ΕΛΑΟ, με τα σωματεία, τους αθλητές ,τις σχολές. Βοηθάω κι εγώ, μαζί με όλους, να τσουλήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, στο δυσχερές αεραθλητικό σκηνικό της χώρας και θέλω να πετάω κιόλας. Τίποτε άλλο.»
Έτσι μετά,,,, ωρίμου σκέψεως, τα μάζεψα όλα και ήρθα στο καφενείο του φόρουμ.
Απάντησα βέβαια και επίσημα στην ΕΑΠ την ΕΛΑΟ και τον ΑΟΚ. Θράσος και αστοχία βέβαια να ζητούν από την ΕΑΠ να μιλήσει αντ εμού. Συγκέντρωσα και έστειλα όλα τα…. επιχειρήματα που ζητούν με τόση επιμονή για να κατανοήσουν το…. σκεπτικό μου. Βασικά σκεπτικό, οπτική γωνία δηλ ,,,,δεν υπάρχει, μόνο συγκεκριμένα προβλήματα και παραλείψεις στην όλη διαχείριση του αγώνα από τον/τους ΔΑ και αποδείξεις ότι η στοχοποίηση της δικής μου συμπεριφοράς είναι το… κόλπο για να αποπροσανατολίσουν και να κρύψουν τα λάθη του ΔΑ/βαθμολογητή και να μην αναλάβει τις ευθύνες του και μια ευκαιρία για να με θίξει και να με εξευτελίσει και να θίξει όπως μπορεί την εύρυθμη λειτουργία της ΕΑΠ- χρόνια κρατάει η προσπάθεια, ως συνεργάτιδα στην ΕΑΠ έχω υποστεί πολλές φορές την αχρεία συμπεριφορά του αλλά και όλων των «φίλων» και υποχείριών του (για λεπτομέρειες inbox---- σχήμα λογου γιατί privacy στο σκαι δεν έχει )
Κατ αρχήν σχετικά με την επιστολή…
ποτέ δεν συμπεριφέρθηκα έτσι και απορώ με τις περιγραφές. Ποιους το δσ θεωρεί «όλους τους συμμετέχοντες» που τα έκανα αυτά τα αίσχη μπροστά τους, δεν ξέρω αλλά ευκαιρία είναι εδώ στο φόρουμ να μου «την πείτε», όσοι με είδατε με τα μάτια σας και με ακούσατε με τα αυτιά σας ότι έκανα σαματά στο γραφείο και στην πλατεία κατά τις απονομές!!! (το ίδιο το δς βέβαια δεν χρειάζεται, τα λέει στην επιστολή του) εεε…… όλο και…. κάποιος θα έχει καταφέρει να πάρει κανένα βιντεάκι ή καμιά μαγνητοφώνηση από την…. υστερία μου. (Ξέρω ότι είσαι μανούλα σε αυτά :mrgreen: )
Βοηθήστε με να πειστώ ότι τα έκανα αυτά που ισχυρίζεται το δσ, σας αναφέρει: όλους τους συμμετέχοντες, στην γραμματεία και στην πλατεία και υπογράφει , Αεραθλητικός Όμιλος Κιθαιρώνα. Ως παρόντες. Γιατί εγώ δεν θυμάμαι τίποτε! Μόνο στον μπαντερ είπα και με χαμηλή μάλιστα φωνή, ότι μου λέει μαλακίες και ότι αν είναι άσχετος να μην ξανακάνει αγώνα και έπαθε υστερία,,,,το φτασε το θέμα στην βουλή….έχει τον τρόπο του αυτός να τα μεταμφιέζει,,, τους έπεισε όλους ότι δεν μιλούσα για αυτόν αλλά για όλη την διοργάνωση;;; ,,παιδιά για αυτόν το έλεγα,,,εσείς δεν μου φταίγατε σε κάτι,,, με την πρώτη ματιά βέβαια,,, γιατί όπως θα δείτε στην συνέχεια είστε συνυπεύθυνοι ,,,κυρίως γιατί ούτε καν χαμπάρι πήρατε περι τίνος προκειτε….ύβρεις η λέξη μαλακίες ή η λέξη άσχετος;;;,,,, τιιιι βελούδινα αυτάκια.
Συνεχίζοντας λέω ότι το δσ γνωρίζει καλά αλλά επι σκοπού αποκρύπτει , ότι στον αγώνα αυτό δεν είχα ΚΑΜΜΙΑ θεσμική παρουσία ως ΓΓ της ΕΑΠ, αλλά αποκλειστικά και μόνο σαν συμμετέχουσα αθλήτρια, ως τέτοια συμπεριφέρθηκα και ως τέτοια αντιμετωπίστηκα από όλους. Στο ενημερωτικό δελτίο δεν αναφέρομαι πουθενά στην διοργανωτική ομάδα, Παρατηρητής της ΕΑΠ ήταν άλλος και κατά την διάρκεια του αγώνα ποτέ δεν συνεργάστηκα με την διοργάνωση με τον θεσμικό μου ρόλο, δεν ερωτήθηκα για τίποτε σχετικά με τον αγώνα ούτε βοήθησα σε κάτι τους διοργανωτές. Συμμετείχα σαν αθλήτρια. ΑΠΛΑ.
Κατάλαβε κανείς από όλους εσάς τους συμμετέχοντες, που δια στόματος αοκ είστε μάρτυρες της απολίτιστης συμπεριφοράς μου, κάτι άλλο; Με είδατε να βοηθάω στο μπριφινκ ,στην γραμματεία, να κάθομαι με την επιτροπή τασκ, να ανακοινώνω κάτι; να φοράω διακριτικά της ΕΑΠ/ΕΛΑΟ και να περιφέρω τον θεσμικό μου ρόλο; Ρε κοίτα να δεις πως ξαφνικά- όταν θέλουν να με κατηγορήσουν- γίνηκα από το 1/40στο των συμμετεχόντων αθλητών, το πιο σημαντικό θεσμικό πρόσωπο του αγώνα και ο καθρέπτης της ΕΑΠ, της ΕΛΑΟ και όλου του ελληνικού παραπέντε και του αεραθλητισμού μην σου πώ… μπαααντερ είσαι καλος στα κλαψοσενάρια, σου πάει η μυθοπλασία -αλλά με ηρωίδα εμένα μην το ξανακάνεις. Βρες άλλο σακι του μποξ να βαράς.

Στο γραφείο της γραμματείας του αγώνα λοιπόν είχα περάσει νωρίτερα την Κυριακή, είχα δώσει στον βαθμολογητή το GPS μου, έμαθα για το πρόβλημα με το σετάρισμα του χρόνου που έκοβε την πτήση την δική μου και πολλών άλλων και έφυγα χωρίς κουβέντα. Αρχικά σκέφτηκα ότι εγώ φταίω που δεν έτρεξα πιο πολύ ή που δεν θυμόμουν το goal deadline time. Έξω από το γραφείο βέβαια άκουσα κάτι σχόλια «θα γίνει χαμός,,, πολλοί παραπονιούνται ,,,,έγιναν λάθη με τον χρόνο» κτλ αλλά δεν στάθηκα καθόλου να μιλήσω,,,
Αργότερα με φώναξε από την πλατεία, ο συναθλητής που ήθελε να καταθέσει ένσταση. ΚΑΝΕΝΑΣ από τους διοργανωτές δεν με κάλεσε, ούτε μου μίλησε σχετικά, πρώτη φορά στην επιστολή έμαθα ότι με κάλεσαν για… τις θεσμικές μου συμβουλές!!!!) και μου εξήγησε ότι έγινε λάθος στο σετάρισμα των χρόνων και ότι ενώ αυτός και κάποιοι άλλοι το επεσήμαναν στην απογείωση, δεν εισακούστηκαν. Με φώναξε λοιπόν ξέροντας ότι ήμουν ομοιοπαθούσα και ήθελε να κάνει ένσταση, αν ήθελα κι εγώ και πήγα πάλι στο γραφείο όπου ήταν ήδη ο Ηλίας Κ και ο Γιάννης Μ. και Εκεί μπροστά στο task board σε κύκλο με εμένα, τον Ηλία ,τον αθλητή που έθεσε το θέμα και τον Δ Α, τον Γιάννη Μ.. έγινε η εν λόγω ολιγόλεπτη διένεξή μου με τον ΔΑ από την οποία ξεκίνησε το όλο ζήτημα. Σε άλλες θέσεις μέσα στο δωμάτιο αλλά όχι στον κύκλο των συνομιλητών ήταν και ο βαθμολογητής-Αιμίλιος και ο γραμματέας και ο πρόεδρος του ΑΟΚ. Η πόρτα ήταν κλειστή και ο τόνος της φωνής μου δεν ανέβηκε ποτέ, και το εννοώ αυτό, ποτέ! - η περιγραφή είναι παραπάνω από υπερβολική προκειμένου να κατασκευαστούν εντυπώσεις εναντίον μου
Ρώτησα ποιο είναι το θέμα με τους χρόνους και ο συναθλητής, μας εξήγησε πάλι ότι έγινε λάθος στο σετάρισμα από την αρχή και ότι στην απογείωση αυτός και άλλοι το είπαν. Ρώτησα τον ΔΑ γιατί δεν τα αλλάξατε, όπως έπρεπε; Τότε ο ΔΑ μου απάντησε ότι εγώ σαν διοργανωτής ήθελα να έχουν προσγειωθεί όλοι πριν την δύση του ηλίου Είδαμε ότι η δύση ήταν 19:50 …Έπαθα την πλάκα μου,,,, Τότε προέκυψε η διένεξη της αθλήτριας Γιώτας και του ΔΑ Γιάννη, κράτησε μόνο 2-3 λεπτά,,,, όπου πραγματικά ανέφερα αυτά που γράφονται στην επιστολή μιλώντας ως Γιώτα , στον ενικό και απευθυνόμουν μόνο στον ΔΑ τον Γιάννη Μ , κοιτώντας τον, «μη μου λες μαλακίες» και χρησιμοποίησα την φράση «αν είσαι άσχετος να μην ξανακάνεις αγώνα» Πληθυντικό δεν έβαλα, δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο και δεν καταλαβαίνω γιατί έχει σημασία αυτό…μόνο για να γενικευτεί το πρόβλημα και να δικαιολογηθεί η θιγμένη αντίδραση του σωματείου; Ή τέλος πάντων δεν ευθύνομαι εγώ αν οι υπόλοιποι έκαναν το θέμα του Γιάννη δικό τους για να τον υποστηρίξουν. Εγώ μίλησα στον ενικό.
Αυτά ήταν η προσωπική μου άποψη ως αθλήτρια στον τρόπο που ο ΔΑ - Γιάννης διαχειρίστηκε το θέμα των χρόνων του τασκ και τις δικαιολογίες που μου έθεσε- υποτιμώντας την νοημοσύνη μου;- όταν άρχισαν οι διαμαρτυρίες για ένα λάθος που στοίχησε βαθμολογικά σε πολλούς. Έχω δικαίωμα να έχω άποψη αν και εδώ όπως θα δείτε παρακάτω δεν τίθεται θέμα ,,,οπτικής γωνίας αλλά θέμα παραβίασης επίσημων κανονισμών.
Στην συνέχεια τώρα, ο αθλητής που με έφερε στην γραμματεία ζήτησε από τον ΔΑ να αλλάξει τους χρόνους του τασκ . Τότε ο ο Γιαννης Μ είπε επ ακριβώς « δεν μπορώ να κάνω κάτι αν δεν λάβω εντολή από άνωθεν» Όταν ρώτησα "τι εννοείς άνωθεν" τότε μου απάντησε «από την ΕΑΠ»
Αμέσως γύρισα και είπα στον Ηλία οτι εγώ -σαν γραμματέας της ΕΑΠ πια-δεν έχω υπ όψιν μου σημείο του κανονισμού/ων που θα μπορούσε να βοηθήσει να εξεταστεί κάποια ένσταση, και δήλωσα στους παρόντες ότι αν υπάρξει τελικά ένσταση εγώ φυσικά δεν θα συμμετείχα σε εξέτασή της , σαν ΕΑΠ, γιατί είμαι ομοιοπαθούσα σαν αθλήτρια. Ο αθλητής ήθελε να κάνει ένσταση και τον απέτρεψα προκειμένου να τελειώνει το θέμα εκεί.
Είπα επίσης στον Γιάννη Μ ότι Ελλανόδικο δεν ανακοίνωσε, και όταν ρώτησα που είναι ο Παρατηρητής του αγώνα με ρώτησε ποιος είναι Παρατηρητής,,, πάλι εμπαιγμός δηλ και σοβαρότητα καμία,,,, δηλ είσαι ΔΑ , δυο μέρες κάνεις αγώνα και δεν ξέρεις ποιος είναι ο Παρατηρητής που είχατε δηλώσει στο Ενημερωτικό Δελτίο!?
Όλα τα παράλογα «παίχτηκαν» μέσα στο γραφείο αλλά κατά τα άλλα δεν μπορούν να δουν οι διοργανωτές ,,,ούτε τόσο καιρό μετά, ένα ….σκεπτικό στην αντίδρασή μου! Το να προσπαθείς να κοροϊδέψεις έναν ενημερωμένο και γνώστη των πραγμάτων αθλητή και τώρα μου λες κιόλας με την επιστολή σου ότι με φώναξες για να επιληφθώ ενός θέματος που με αφορά ΑΜΕΣΑ….εεεε αυτό τι είναι;;; διπλός εμπαιγμός ,,,βλακεία, αστοχία και πολύυυυ παρακινδυνευμένο! Δεν σου πέρασε από το μυαλό κύριε ΔΑ ότι εγώ δεν ήμουν το κατάλληλο πρόσωπο για να συζητήσεις το θέμα;;; Πόσο το κορόιδο να έκανα όταν ο ίδιος ο ΔΑ με ενέπαιζε με την όλη του στάση; Του είπα ότι είναι άσχετος και ότι μου λέει μα…κιες…

Μετά από λίγο έφυγα από την γραμματεία και δεν ξανασχολήθηκα, ούτε αναφέρθηκα ποτέ στην πλατεία σε κάτι,,, πραγματικά απορώ με τις αναφορές για την πλατεία πολύ σάλτσα, για τις εντυπώσεις! Εγώ δεν συμπεριφέρομαι ποτέ έτσι και όλοι το ξέρουν αυτό. Έτρωγα το φαγητό μου περιμένοντας τις απονομές όταν ήρθαν οι διοργανωτές και πέταξαν στα τραπέζια τριγύρω τα αποτελέσματα ζητώντας από τους συμμετέχοντες να τα επικυρώσουν,,,,, όποιος έχει αντίρρηση ας μιλήσει τώρα αλλιώς τι;;;; να σιωπήσει για πάντα;;; χαχαχαχχα τι σοβαρότητα είναι αυτή τι διαφάνεια,,,και τι δηλ θα μπορουσε εκείνη την στιγμή ο κάθε αθλητής να δει σε μια λίστα , αν έχουν σωστά το όνομά του;;; χαχαχαχαχα Ένας γκρίνιαξε από μια γωνιά αλλά επειδή ο τυχεράκιας δεν είναι στην εαπ γλύτωσε τις καταγγελίες,,,πφφφ γελοιότητες και σπασμωδικές κινήσεις.

Το… σκεπτικό λοιπόν που υποστηρίζω, με απλά λόγια είναι ότι δεν ήθελαν οι διοργανωτές και βασικά ο ΔΑ να δει τα λάθη και την διάχυτη δυσαρέσκεια των συμμετεχόντων. Και δεν τα είδαν….ή έκαναν ότι δεν τα είδαν,,,,ούτε μέχρι σήμερα! Προτίμησαν να τα κρύψουν «κάτω από το χαλί» Και το χαλί είμαι εγώ. Βέβαια ξαναλέω ότι οι πιο πολλοί του δς δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται.

Σας χαλάω το όνειρο αλλά όχι, τα λάθη και η προσβολή των αγώνων, των αθλητών και του αεραθλητισμού δεν ήμουν εγώ αλλά πολλά-πολλά άλλα. Πραγματικά οι διοργανωτές είναι ενήμεροι και πεπεισμένοι ότι το μόνο «λάθος» που «κραύγαζε» εκεί μέσα ήμουν,,,, εγώ; :roll:

Όχι βεβαια, Ήταν πολλά και στο σύνολο του αγώνα όχι εκείνη την μέρα μόνο: κατά τον αγώνα αλλά και μετά εντόπισα πολλά σημεία των κανονισμών που δεν τηρήθηκαν, και τα οποία δεν θα τα ανέφερα, αν δεν επέμενε τόσο πολύ το ΔΣ να λάβει απάντηση. Εξάλλου η αναφορά για τα πεπραγμένα του αγώνα είναι δουλειά του Παρατηρητή. Κι εγώ δεν είχα καμμιά επίσημη θέση στον αγώνα και γενικώς απέφυγα ακόμα και να πλησιάσω την διοργάνωση! ακριβώς γιατί ξέρω πόσο πολύ με αντιπαθούν.

Για τα παρακάτω λοιπόν που θα αναφέρω ενημέρωσα τον πρόεδρο της εαπ αμέσως μόλις είδα τα αποτελέσματα(~10 μέρες μετά τα έστειλε ο διοργανωτής αν και ζητήθηκαν την επόμενη μέρα)και έκανα τον απαραίτητο έλεγχο, συζήτησα μαζί του και αφού δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι είπαμε να μην αναφερθούμε σχετικά σε επίσημη βάση μιας και είχε παρέλθει και ο χρόνος που δικαιούμασταν για αλλαγές των προσωρινών αποτελεσμάτων. Είχα μιλήσει και με ελαο, βέβαια.
Συμφωνήσαμε μόνο να βγάλουμε από το σκορινγκ τον αθλητή που δεν είχε καν έρθει στον αγώνα αλλά είχε πάρει βαθμολογία γιατί ήταν πολύ φανερό λάθος και δεν παρεμβήκαμε σε τίποτε άλλο.Και στείλαμε στην FAI. Αλλά όπως φαίνεται αυτή η διακριτική στάση που τηρήθηκε για να μην εκτεθεί η διοργάνωση και δει ο/οι ΔΑ δεν εκτιμήθηκε ανάλογα και αφού η επίθεση δια μέσου της ΕΛΑΟ τώρα πια, συνεχίζεται θα τα αναφέρω όλα αναλυτικά:
Κατά τον αγώνα λοιπόν,
• Δεν εκλέχθηκε επιτροπή τασκ οι πιλότοι είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν και τους στερήθηκε και κάποιοι να είναι υποψήφιοι και επίσης τους στερήθηκε… Υπήρξαν συναθλητές μου που το σχολίασαν αυτό ως παράπονο, δηλ η παράλειψη συζητήθηκε. Ασήμαντη λεπτομέρεια,,,
Ο Κανονισμός λέει Οι αντιπρόσωποι των πιλότων εκλέγονται με ψηφοφορία από όλους τους πιλότους , στην πριν την έναρξη του αγώνα
• Δεν ανακοινώθηκε Ελλανόδικος επιτροπή
Το Ενημερωτικό Δελτίο έλεγε: Ελλανόδικος Επιτροπή Η Ελλανόδικος Επιτροπή θα ανακοινωθεί στην ενημέρωση αθλητών πριν την έναρξη του αγώνα. Κι αυτό ασήμαντο εεε;;;
Όταν προέκυψε το πρόβλημα λοιπόν κατά το 2ο τασκ ο ΔΑ δεν ενημέρωσε ποτέ τον Παρατηρητή (εγώ τον πήρα τηλέφωνο μετά την τελετή απονομών και τον ενημέρωσα ότι υπήρξε θέμα με τους χρόνους, δεν ήξερε τίποτε), δεν είχε Ελλανόδικο Επιτροπή και δεν έψαξε να βρει τι ισχύει για να λύσει το πρόβλημα. Δικαίως, κατά την γνώμη μου, θεώρησα ότι με εμπαίζει με τις απαντήσεις του, έπεφτε δούλεμα κι εγώ έπρεπε να κάνω ότι δεν καταλαβαίνω. Σεβασμός στις διαδικασίες και στον Παρατηρητή του αγώνα , κανένας!
• Δεν έγινε σωστά η βαθμολόγηση : Όταν είδα τα αποτελέσματα περίπου 8 μέρες μετά, όλα όσα σκεφτόμουν σχετικά με τα λάθη και παραλείψεις/άγνοια/αδιαφορία του/των ΔΑ επιβεβαιωθήκαν αλλά και ξαφνιάστηκα έντονα από την διαπίστωσή μου :shock: : οι διοργανωτές αντί να τσεκάρουν τα αποτελέσματα και να εντοπίσουν τα λάθη κατά προτεραιότητα για το κύρος του αγώνα και την δίκαιη βαθμολογία των αθλητών, θεώρησαν κατεπείγον- 1-2 μέρες μετά τον αγώνα να συντάξουν την επιστολή διαμαρτυρίας για μένα! Προτεραιότητα έχει η αντιπάθεια για μένα και το να περισωθεί το γόητρο και ο θιγμένος εγωισμός του βαντεράκου από την στάση μου και όχι ο αγώνας! Αυτή είναι και η ουσία του θέματος. φωτό1-λαθη
λαθη.jpg

• Στην βαθμολόγηση λοιπόν:
-Υπήρχε στα αποτελέσματα πιλότος που δεν είχε καν έρθει στον αγώνα και είχε μάλιστα κάνει και μέρος του 2oυ τασκ –Δραγανίδης-Το tracklog του δεν υπήρχε μέσα στο αρχείο του FS! Απροσεξία, ναι, και αυτό ασήμαντο αλλά ένας αθλητής που δεν ήταν καν παρών θα είχε αποτελέσματα στο civl ranking χωρίς να έχει λάβει μέρος σε αγωνα ποτέ.
-Στο πρώτο τασκ οι χρόνοι για το τασκ έχουν σεταριστεί ως τις 20:00 ακόμα και το κλείσιμο του παράθυρου απογειώσεων! Αν ο χρόνος ήταν ο σωστός, μπορεί να υπήρχε αθλητής που είχε απογειωθεί ΜΕΤΑ το κλείσιμο του παράθυρου και να ακυρωνόταν αλλά αυτό δεν έγινε αντιληπτό. Σκόπιμο ήταν για να ευνοηθεί κάποιος ή και αυτό απροσεξία, δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν θυμάμαι τι ώρα «έκλεινε το παράθυρο» φωτο 2-τασκ1
τασκ1.jpg

-Στο 2ο ΤΑΣΚ ο μπάντερ δεν άλλαξε αναλογικά με τους χρόνους του παράθυρου και τους χρόνους του τασκ και έκρινε-χωρίς να ενημερώσει όμως στο μπρίφινγκ, όπως όφειλε, ότι δεν κάνει αυτήν την επιβεβλημένη εκ των κανονισμών αλλαγή γιατί τάχα θέλει όλοι να έχουν προσγειωθεί στις 19:15 πριν την δύση, λέει, του ηλίου, για λόγους ασφαλείας! Βλέποντας το 20:00 κλείσιμο παράθυρου και γκόλ και όλα μαζί την πρώτη μέρα! βεβαιώθηκα ότι εκ των υστέρων ο ΔΑ σκέφτηκε αυτήν την πρόχειρη δικαιολογία-προφανώς θεωρεί ότι εγώ και οι συναθλητές μου είμαστε «πρόβατα» που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και θα μου πεις, ναι κι ο ΙΑΣ λέει ότι το Α/Π δεν λειτουργεί μετά την δύση του ηλίου, οκ αλλά όφειλες να το έχεις ξεκαθαρίσει από πριν, κύριε ΔΑ. Στους τοπικούς κανονισμούς και στο briefing. ΑΥΤΟ ΘΑ… ήταν αγωνιστικός σχεδιασμός, ότι έγινε ήταν απλά πρόχειρη δικαιολογία προς ανόητους . Η ασφάλεια είναι πάντα ένα «πιασάρικο» επιχείρημα και επιλέχτηκε για να «μπαλωθούν» τα αδικαιολόγητα. foto3-τασκ2
τασκ2.jpg

Όμως Το Section 7 αναφέρει ξεκάθαρα:
Task Times
The Meet Director shall state at briefing the times at which take-offs, starts, turn points and finish lines close. A last landing time may also be set. If the start is delayed, all given times will be delayed by corresponding amounts, except that the last-landing time will, in no circumstances, be later than sunset plus 30 minutes. It may be earlier if local national air regulations or practical considerations so require; this must be stated in the Local Regulations.

Πιθανή ένσταση λοιπόν θα δικαιωνόταν και οι αποφάσεις / αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά, αν ο ΔΑ συνεργαζόταν, άκουγε , έψαχνε, έστω κι εκείνη την ώρα…Κανείς δεν θα κατηγορούσε κάποιον διοργανωτή που απλά δεν είχε υπ όψιν του εκείνη την στιγμή ένα σημείο του κανονισμού, αλλά θα το εκτιμούσαμε όλοι αν με επιμέλεια και προθυμία το έψαχνε άμεσα για να αποκαταστήσει το λάθος χάριν της δικαιοσύνης του αγώνα . Έχει συμβεί κι άλλες φορες. Όπως αναφέρει και η επιστολή αοκ έχουν γίνει σε πολλούς αγώνες λάθη και έχουμε όλοι συνεργαστεί και ‘έχουμε όλοι λύσει τα θέματα χωρίς φασαρίες καλόπιστα. Εντάσεις, ενστάσεις και παράπονα αθλητών έχουμε δεχτεί πολλές φορές αλλά συνήθως οι διοργανωτές παραδέχονται τα λάθη τους, κάνουν τα πάντα να τα διορθώνουν, ή ζητούν συγνώμη... Εσύ ήθελες να με κοροϊδέψεις, πέταξες την δικαιολογία και περίμενες να κάνω και μόκο εεε,,,, δεν πάει έτσι,,,,εγώ θύμωσα και δεν στο έκρυψα. Οι άλλοι είδαν μόνο την συμπεριφορά μου, εσύ ήξερες και το γιατί,,, αλλά τους το κρυψες,,,,πφφφφ
Αντίθετα λοιπόν από το αναμενόμενο, ο Γιάννης, σαν αρχηγός του αγώνα αντί να κάνει τα πάντα για να είναι σωστός και δίκαιος ο αγώνας, η αντιμετώπιση που είδα αλλά και έμαθα εκ των υστέρων από πάρα πολλούς άλλους συμμετέχοντες , ήταν :
• Οι πιλότοι που έλεγαν στον ΔΑ στην απογείωση να δει τους χρόνους, αγνοήθηκαν. Και δεν ήταν τυχαίοι αλλά παλιοί και έμπειροι πιλότοι. Κι αυτό ασήμαντο!
• οι πιλότοι ΕΝ Α-Β,,,, οι νεοεμφανιζόμενοι, οι διστακτικοί, αγνοήθηκαν επίσης…ποιος αποφάσισε ότι ο αγώνας είναι μόνο για τους γρήγορους και πιλοταράδες;; Τον «κακομοίρη?» τον τελευταίο που απογειωνόταν μέσα στον νόμιμο χρόνο 18:20 με ΕΝΒ, η επιλογή αυτή τον υποχρέωσε , απλά και με το έτσι θέλω , ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ τον αγώνα του, αφού δεν του έδινε τον ενδεδειγμένο χρόνο. Αυτό έπρεπε να κάνει ο/οι ΔΑ? Είχε δικαίωμα να το κάνει;
Η δικαιοσύνη και ισότητα του αγώνα για όλους τους συμμετέχοντες, δεν μπορεί να είναι είναι επιλογή ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ Δ.Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ. Κι αυτό ασήμαντο.
Ο ονοματικός χρόνος ,,,,,που δεν τηρήθηκε, Nomimal time 1:30h σημαίνει αυτονόητα ότι από το κλείσιμο του παράθυρου 18:20 ο Αγώνας τελειώνει 1:30 ώρα μετά δηλ. στις 19:50 ,,,,,,10 λεπτά νωρίτερα μάλιστα όπως την πρώτη μέρα :D Άρα η ασφάλεια των πιλότων ήταν απλά,,, ένα σοβαροφανές αλλά όχι σοβαρό επιχείρημα…τουλάχιστον για πιλότους που δεν είναι πρόβατα… φωτο time2
time2.jpg

Πάλι δικαιώνεται λοιπόν η αντίδρασή μου στην ευτελή δικαιολογία ότι ήθελε λέει ο ΔΑ να προσγειωθούν όλοι πριν την δύση του ηλίου! Το ότι παρεξηγήθηκε και υποκίνησε την γραπτή διαμαρτυρία του σωματείου ολόκληρου και όλων των συμμετεχόντων αναρωτιέμαι αν είναι αφέλεια ή υπερτροφική αλαζονεία, γιατί αν είχε συνειδητοποιήσει την βαρύτητα των παραλείψεων δεν θα επέμενε να απαντήσω. Κι αν ήξερε πόσοι πολλοί συμμετέχοντες έμειναν για αυτούς τους λόγους δυσαρεστημένοι,,,, νομίζει ότι οι αθλητές δεν έχουν κριτήριο;;; Απλά αποφεύγουν να μιλήσουν επειδή ξέρουν πόσο απαξιωτικά αντιμετωπίζονται συνήθως οι φέροντες αντίρρηση, με ειρωνείες , έμμεσα υπονοούμενα, μπηχτές και «ταμπέλες» διασπορά φημών για την ψυχική τους υγεία, Παλιές …καλές και δοκιμασμένες με επιτυχία πρακτικές για κάποιους από το ΔΣ του ΑΟΚ και ειδικά για τον μπά ντερ! Κανονικό bullying δηλ. αλλά πάντα με σοβαροφανές και ήρεμο πολιτισμένο ύφος που αρμόζει στην…. παιδεία του. Κρυφίως δε, γιατί, παντελονάτα δεν έχει.
Εκτός από τα παραπάνω και άλλα σχεδιαστικά λάθη έγιναν που συζητήθηκαν μεταξύ των αθλητών και μπορεί να επέφεραν μείωση την βαθμολογία των αθλητών: πχ
Οι παράμετροι του αγώνα:
Το 35 χιλ σε 1:30 ώρα επισημάνθηκε από κάποιους αθλητές στο μπρίφινκ ότι είναι μια παράμετρος που θα μειώσει την βαθμολογία, γιατί ήδη την μέρα προπόνησης που πέταξαν πολλοί πιλότοι έγινε ολοφανερο ότι τα πράματα «έτρεχαν» πολύ πιο γρήγορα, αλλά ούτε αυτό εισακούστηκε, έχει όμως σημασία: foto time 1
time1.jpg


Το κατάπιαμε κι αυτό. Τόσα πολλά και απλά λαθάκια,,,εεε από την πολύ εμπειρία ο μπά ντερ φαίνεται να έχει απομυθοποιήσει τους κανονισμούς και τα έχει όλα στο φλου…ποιος είσαι ο τζόνις ο φλου; Γατάκια αθλητές θέλετε και επιτροπές και διαφάνεια και βαθμούς,,, αφού έχετε βοσκό που ξέρει δεν χρειάζεται να ξέρετε κι εσείς ,,,,, δεν κάνεις καλύτερα τον κοριό;
Όπως είναι ολοφάνερο, σε κάθε νοήμονα άνθρωπο η μόνη σημαντική λεπτομέρεια και το μοναδικό πρόβλημα είναι η δική μου συμπεριφορά, που αν απουσίαζε, όλα θα ήταν τέλεια και σωστά. Μπουχαααααα

Η γνώμη μου είναι ότι η ανάληψη υπεύθυνων θέσεων του αγώνα δεν είναι γόητρο ή παιχνίδι εξουσίας αλλά απαιτεί επικαιροποίηση και εγγύτητα. Βέβαια λές ότι έχεις πολύχρονη εμπειρία αλλά γενικά αν απέχεις από το βουνό αρκετά χρόνια και λογικό είναι κάποιες αλλαγές να μην τις έχεις παρακολουθήσει. Πρέπει να διαβάσεις. Ο αγώνας έχει και ένα κομμάτι της δουλειάς που πρέπει να το κατέχεις καλά γιατί έχεις την ευθύνη του. Το να πηγαίνεις αδιάβαστος και να δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη στον ,,,ειδικό,,, σε κάνει συνυπεύθυνο σε κάθε αστοχία….αυτό για τον δεύτερο ΔΑ που επιτηρούσε με αυστηρότητα τον ένα και μοναδικό ίσως κανόνα που φαίνεται να γνωρίζει: το να μπαίνουμε όλοι δεμένοι στην απογείωση…συγνώμη αλλά η εμμονή με αυτό το θέμα είναι παροιμοιώδης , αν η απογείωση είναι άδεια δεν τρέχει και τίποτε να πάει κάποιος να ετοιμαστεί εκεί. Δεν είναι λογικό από την μια να γίνονται παραλείψεις σε καίρια σημεία που οδήγησαν στο μπάχαλο της 2ης μέρας και του αγώνα γενικά και εν τέλη έθιξαν την βαθμολογία των αθλητών και από την άλλη, να επιπλήττονται αθλητές που ενώ δεν ήταν έτοιμοι, μπήκαν στην απογείωση, χωρίς να ενοχλήσουν κανέναν,,, βέβαια,,, μιας και ήταν….άδεια,,, Αφήστε τους τύπους κα μπείτε στην ουσία.
Επίπεδο αγώνων μιας και το τονίζετε με τόοοοοσο σθένος, δεν σημαίνει παροχές-δεν θα παραβιάζατε κανέναν κανονισμό αν οι χορηγοί ήταν λιγότεροι, αλλά σεβασμός στους κανονισμούς έγκυρη ενημέρωση των αθλητών και αξιοποίηση των κανονισμών για τα καλύτερα βαθμολογικά αποτελέσματα. Αυτό προασπίζομαι , τόσο ατομικά σαν αθλήτρια όσο και σαν μέλος της ΕΑΠ.
Ο αγώνας είναι επιτυχημένος όταν κανείς δεν αδικηθεί, δεν ευνοηθεί εν αγνοία του και κανείς δεν παραπονεθεί, έχοντας επιχειρήματα για να το στηρίξει, Γκρίνιες για τις λεπτομέρειες ,,,για το ότι το δείπνο ήταν χάλια και μείναμε νηστικοί ή γιατί άργησε η περισυλλογή, είναι αναμενόμενες αλλά ξεχνιούνται εύκολα. Οι αδικίες, όμως, η ρήξη της εμπιστοσύνης μεταξύ αθλητών και διοργανωτών και η υπεροψία, όχι!

Επίπεδο αγώνων σημαίνει μελέτη των ισχυόντων κανονισμών, υπευθυνότητα, συνεργασία, σεβασμός στους αθλητές όλων των επιπέδων που πλήρωσαν και είναι παρόντες, συνεχή ενημέρωση και υποβοήθησή τους ώστε να γίνουν όλοι καλύτεροι. Η επιδεικτική αγνόηση των ενημερωμένων αθλητών, τα απανωτά λάθη, ο εγωισμός η ειρωνεία και η ημιμάθεια δεν είναι επίπεδο αγώνων, είναι σκοταδισμός, αναξιοπιστία και τροχοπέδη στην εξέλιξη, πώς να το πω….δεν διασφαλίζεται βρε παιδί μου έτσι το κύρος των αγώνων του αλεξιπτώτου πλαγιάς και της εικόνας του αεραθλήματος.

Στον αγώνα αυτό είχα την αίσθηση ότι όλα ήταν φλου,,,ότι μαζευτήκαμε 20-30 φίλοι να πετάξουμε μαζί έτσι για την πλάκα μας και κάποιος μας είπε και τους πυλώνες του τασκ και μας έκανε και σκορινγκ έτσι για την ιστορία. Από την πολλαπλή μου εμπειρία στους αγώνες τόσο σαν διοργανωτής αλλά και σαν συμμετέχουσα, η διοργανωτική πληρότητα του τεχνικού μέρους απουσίαζε όπως και η σοβαρή ολοκληρωμένη και υπεύθυνη ενημέρωση των συμμετεχόντων-πάντα μιλάμε για επίπεδο πρωταθλήματος.
Εύχομαι η κακή και …αχαρακτήριστη μου συμπεριφορά που σας πλήγωσε -όχι πιο πολύ βέβαια από ότι πληγώσατε ΕΣΕΙΣ το κύρος του αγώνα-οι επισημάνσεις μου να σας ωφελήσουν και στο μέλλον με την ίδια προσήλωση και όχι επιλεκτικά, να τηρείτε και τους επίσημους κανονισμούς, να τους εφαρμόζετε και να ακολουθείτε τις διαδικασίες που διαφυλάσσουν το κύρος του αγώνα. Αν τα έχεις όλα απομυθοποιήσει να μην ξαναασχοληθείς. Από τον αθλητή που δέθηκε στην απογείωση ενώ δεν έπρεπε δεν βλάφτηκε κανείς, από τα λάθη στην εκτέλεση του αγώνα αρκετοί…
Ο σεβασμός στον αεραθλητισμό δεν απαιτείται εκ θέσεως αλλά κερδίζεται, εκ πράξεων και στάσεων.(οι αθλητές και η εαπ δεν είναι υπάλληλοι)
Στην επίσημη απάντησή μου έχω παραθέσει και τον πίνακα με την βαθμολογία χωρίς τον δραγανίδη και με τον σωστό χρόνο του τσακ, όπου διαπιστώνεται :
• Ο Τσιρανίδης Νίκος --- ΘΑ ΗΤΑΝ 3ος ΕΝ Α-Β -κάποιος έχασε το κύπελλό του από τις λανθασμένες επιλογές ο χορηγός μια νίκη να προβάλει κτλ,,,λεπτομέρειες στο απομυθοποιημένο σύμπαν του μπα ντερ
• ένα μεγάλο ποσοστό πιλότων που είχαν κάνει γκολ αλλά κόπηκαν λόγω χρόνου παίρνει την βαθμολογία χρόνου-γκολ κι αυτό μειώνει αντίστοιχα την βαθμολογία και των υπολοίπων, στο 2ο τασκ Αν το έβλεπαν δεν θα τους άρεσε και αυτών να χάσουν έστω κι λίγους πόντους,,,θα σου την έπεφταν κι αυτοί
• Η κατάταξη των πρώτων δεν αλλάζει, από την θεση 14 και κάτω αλλάζει για κάποιους
Ακόμα και ελάχιστοι βαθμοί παραπάνω έχουν νόημα για κάποιον αθλητή είτε διεκδικεί θέση στην ΕΟ,,, σε διεθνή αγώνα κτλ. είτε απλά θέλει την σωστή βαθμολογία του και κανείς δεν έχει δικαίωμα να του το στερήσει.

Φαντάζομαι ότι ήρθες σε πολύ δύσκολη θέση αλλά ο καλός καραβοκύρης στην φουρτούνα φαίνεται.
Τώρα τα αποτελέσματα δεν αλλάζουν αλλά στο μέλλον αυτά δεν πρέπει να ξανασυμβούν! Με αφορμή τον αγώνα αυτό πολλά τεχνικά θέματα των αγώνων τέθηκαν στο μικροσκόπιο και αλλαγές θα προταθούν
Και στο διά ταύτα: Για πιο πραγματικό λόγο έγραψε ο ΑΟΚ αυτή την επιστολή; Από ευθιξία, κατάφωρη αντιπάθεια ; για να την πληρώσω εγώ για τις γκρίνιες όλων; κάτι άλλο;, Ας κρίνει ο καθένας μόνος του.
Η προσβολή του θεσμικού μου ρόλου και η προσπάθεια να θιχτώ στον ρόλο μου αυτό, με κάθε ευκαιρία είναι πια χαρακτηριστική από το προεδρείο του ΑΟΚ και δεν είναι τυχαίο που από κανένα άλλο σοβαρό σωματείο ουδέποτε έχει τεθεί κάποιο θέμα. Από ένα συμβούλιο που…ε-κλαίγετε μετά από εκβιασμό του εκλογικού σώματος –η αυτοί ή εμείς- παραιτείται και ξε – παραιτείται μετά,,,,χμμμ ωρίμου σκέψεως και κατά τις ορέξεις του, όλα είναι πιθανά.
Έχει ξαναγίνει επίθεση προς εμένα και θα γίνεται με κάθε ευκαιρία. Μπα ντερ στην ίδια πλατεία που εγώ ….ούρλιαζα, όπως λες, όσοι σε ξέρουν από παλιά λένε ότι εσύ κινείς τα νήματα ,,,δεν είναι τυχαίο που κάποιοι από τους γύρω σου, χωρίς καν με ξέρουν, δεν με συμπαθούν και μου επιτίθενται,,, καλά ρε παιδιά κριτήριο δεν έχετε περιμένετε να σας πει ο μπα ντερ ποιος είναι ο σωστός και ποιος ο λάθος;; Πάντως ένα ταλέντο το έχεις στην χειραγώγηση, άραγε σου βγαίνει πάντα κι για ποσο καιρό τα καταφέρνεις; Αν κρίνω από το πόσους …φίλους;;;; που εκμεταλλεύτηκες στην πορεία σου, τους έχασες,, άσε,, ξέρω :?
Ελπίζω να καταλαβαίνετε οτι η ΕΑΠ και εγώ προσωπικά δεν είμαι υπάλληλός κανενός για να στέλνετε για μένα αξιολογικές εκθέσεις ειδικά όταν ουδέποτέ σαν ΓΓ της ΕΑΠ έχω αδικήσει ή υποθάλψει το σωματείο ΑΟΚ ,αντίθετα το στηρίζω και το βοηθάω πάντα και με κάθε τρόπο όπως και κάθε άλλο σωματείο, σύμφωνα με τον θεσμικό μου ρόλο--- χωρίς να στέλνω επιστολές στην ΕΛΑΟ και να διαμαρτύρομαι για τις αμέλειες και την ασυνεννοησία που κατά καιρούς δείχνουν. Έχω κάνει πολλέεεες ώρες δουλειά για χάρη του ΑΟΚ, προκειμένου να μην εκτεθούν οι αθλητές του!
π.χ:
---Όταν το 2017 μετά από επανειλημμένα μαιλ της επιτροπής δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ στην αποστολή των στοιχείων των αθλητών τους για την έκδοση SPORTING LICENCE έκατσα αμέτρητες ώρες ψάχνοντας αρχεία για να βρω τα στοιχεία 30 τουλάχιστον αθλητών του ώστε να μην εκτεθούν και χάσουν την βαθμολογία τους,,,,
----όταν φέτος πριν το αγώνα τους, επικοινώνησα με τον μπαν τερ για να του επισημάνω κάποια λάθη στο ενημερωτικό δελτίο που θα τα διόρθωνα η ίδια αλλά ήθελα να το γνωρίζουν και μου επετέθη λέγοντας γιατί παίρνεις εμένα πάρε τον γραμματέα,,,, Μα του λέω δεν είσαι ΔΑ; Και με το ζόρι συνεννοήθηκα μαζί του. Δεν ήθελε να συνομιλήσει μαζί μου ή δεν είχε πάρει σοβαρά τον ρόλο του; Δεν ξέρω, πάντως ενοχλήθηκε.
---Όταν λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμια πληρωμής του ENTRY FEE στην FAI βλέποντας ότι δεν έχουν ακόμα πληρώσει και προκειμένου να μην χαθεί ο αγώνας επικοινώνησα στο Μεσετζερ με τον ταμία και του το υπενθύμισα πάλι για να μην εκτεθούν, « Ωχ καλά που μας το έστειλες, το είχα αμελήσει» μου απάντησε.
Σε κάθε προηγούμενη περίπτωση θα μπορούσα να αδιαφορήσω, να τους την «στήσω» και μετά να τρέχουν να δικαιολογηθούν στους αθλητές….Αντίθετα αντιμετωπίζω το σωματείο με την υπευθυνότητά που αντιμετωπίζω και κάθε άλλο. Έχω βοηθήσει και εντοπίσει πολλά λάθη και καθυστερήσεις κατά καιρούς στις εγγραφές αθλητών, στα ενημερωτικά Δελτία, και έχω παρέμβει διακριτικά και υποστηρικτικά για να μην εκτεθούν στα μέλη τους και γιατί αυτό οφείλω να κάνω, σεβόμενη και κατανοώντας την εθελοντική εργασία που και αυτοί προσφέρουν όπως κι εγώ σαν γραμματέας της ΕΑΠ Κατά τα άλλα ,,, είμαι απολίτιστη….. Το άκουσα κι αυτό.

Οι διαλυτικές ενέργειες του ΑΟΚ είτε σαν ΔΣ είτε δια του προέδρου του προς την ΕΑΠ, είναι εμφανείς ήδη από την αρχή της εκλογής μας στα τέλη του 2016 όταν πριν ακόμα αναλάβουμε θητεία, ενεπλάκησαν στην παραίτηση του 5ου μέλους μας, την οποία ίσως να υποκίνησαν τεχνηέντως για να βλάψουν την ενότητα της ΕΑΠ και να την υποβαθμίσουν αριθμητικά. Έχετε ποτέ ακούσει σωματείο να απαιτεί εκβιαστικά να παρέμβει στα εσωτερικά της ΕΑΠ και ο πρόεδρός του να εκφέρει επίσημη άποψη και γνώμη σε μια εσωτερική συζήτηση των μελών της επιτροπής; Κι όμως η προεδράρα σας μου επετέθη με ενυπόγραφη επιστολή του στην οποία μάλιστα χρησιμοποιεί καταχρηστικά κι χωρίς καμμιά δικαιοδοσία, μηνύματα που ανταλλάχθηκαν εντός της Επιτροπής. Αίσχη!!
Ποτέ δεν κατανόησα τι θέλει να επιτύχει ο ΑΟΚ με αυτές τις επιστολές και τα γράμματα αξιολογικού χαρακτήρα, η ΕΑΠ και τα μη αρεστά μέλη της δεν είναι υπάλληλοι των 3οο μηνιαίως που θα χάσουν την θέση τους ,αν δεν συμμορφωθούν. Αυτή η συμπεριφορά του ΔΣ του ΑΟΚ από μόνη της, λες και υπάρχει εξαρτημένη υπαλληλική σχέση, δεν ταιριάζει με το αεραθλητικό χώρο και τον τρόπο οργάνωσής του που στηρίζεται στον εθελοντισμό την αλληλοεκτίμηση και την προσφορά, αλλά ως γραμματέας της ΕΑΠ την ανέχομαι. Και συνεργάζομαι με όλους τυπικά και αρμονικά. Αυτός είναι ο δικός μου πολιτισμός. Και είναι οι πράξεις μου όχι τα λόγια μου.
Αυτή η συμπεριφορά του δς ΦΥΣΙΚΑ λειτουργεί ανασταλτικά σε όποιον θελήσει να ασχοληθεί. Σου λέει ο άλλος τρελός είμαι να κάθομαι να κάνω τόση δουλειά και ο καθένας όποτε του γουστάρει να με βάζει στην σέντρα;;; Με αυτές τις πρακτικές σου μπαντερ τόσα χρόνια έχεις αποτρέψει,,,, με το γάντι, πάρα πολλούς να ασχοληθούν και έχουν αηδιάσει με την διοίκηση. Κάπως έτσι είχες κυριαρχήσει. Ήθελες στην επιτροπή ή αηδιασμένους αμέτοχους ή υποχείριους κολλητούς κι εγώ δεν σου κατσα σε καμμιά από τις δυο κατηγορίες, έτσι με κυνήγησες με 1002 τρόπους. (σε άλλο επεισόδιο λεπτομέρειες) Το ίδιο σκηνικό δεν παίχτηκε και στα διοικητικά σας το χειμώνα; Παραιτηθήκατε ,,,λέγατε να βουλιάζει το σύστημα αλλά όταν είδατε ότι δεν θα βουλιάξει ξεπαραιτηθήκατε,,ωραία πράματα.

Σε αυτήν την επιτροπή που ξεκίνησε την θητεία της το 2017, υπάρχει άριστο κλίμα και συνεργασία, εφαρμόζονται όλες οι διαδικασίες με τον πιο δημοκρατικό τρόπο και είναι η πρώτη φορά που δεν έχουμε εσωτερικές διαμάχες και τσακωμούς όπως είχα ζήσει σε προηγούμενες θητείες μαζί σου. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε εστιάσει στην καλύτερη δυνατή λειτουργία μας και δουλεύουμε για το παραπέντε όντας και στην πρώτη γραμμή ως αθλητές, παρόντες παντού δίπλα στα σωματεία, τις σχολές, τους αθλητές στηρίζοντας τους σε κάθε βήμα και δράση.
Διανύουμε ως ΕΑΠ μια περίοδο υγειούς λειτουργίας και δημιουργικότητας χωρίς ίντριγκες και εσωτερικά προβλήματα. Και ξέρετε γιατί; Η… ανέλπιστη απουσία του μπα ντερ από την Επιτροπή είναι η αιτία αυτής της ηρεμίας , καθώς η συνεχής του πολεμική και η διασπαστική του τάση αποτελούσε τροχοπέδη στην λειτουργία των προηγούμενων επιτροπών για πάρα πολλά χρόνια! Και τώρα τι; Παρασκηνιακά συνεχίζει και προσπαθεί να θίξει και διαλύσει την ΕΑΠ, χρησιμοποιώντας τον ΑΟΚ και υποκινώντας συνεχώς εναντίον μου ενέργειες. Είμαι πια βέβαιη. Κάνε υπομονή να ολοκληρώσουμε την 4ετία μας, μετά θα διαπρέπεψεις
Και δεν είπα τίποτε τότε για την επιστολή του προεδράρου σας, ούτε στην ίδια την επιτροπή δεν το πα,,,λέω άντε μωρέ παρασύρθηκε αφού δεν με ξέρει καθόλου, όταν με γνωρίσει και δει πως συνεργάζομαι θα καταλάβει,,,πφφφφφ πως τα καταφέρνεις ρε μπαντερ να κάνεις τους άλλους να πιστεύουν έτσι τυφλά; Αν είχα αντιδράσει τότε δεν θα έτρωγα και τώρα «ξύλο»
Έχω ζήσει μεγάαααλες στιγμές, την τύχη μου μέσα :evil:
Αλήθεια το ΔΣ του ΑΟΚ θεωρεί ότι είμαι ανίκανη και ανεπαρκής ΓΓ ΕΑΠ , νομίζει ότι θα επιτύχει την …απόλυσή μου και θα χάσω τον παχουλό μισθό μου ή ελπίζει ότι θα καταστρέψει το δημόσιο προφίλ και να μην ξαναψηφιστώ στην ΕΑΠ; Απορώ πραγματικά τι στόχο έχει! (σχήμα λόγου το απορώ :D )

Έχω άριστες και φιλικές σχέσεις με την πλειοψηφία των μελών του ΑΟΚ και σε κάθε συνεργασία και με το ΔΣ τηρώ πάσα τυπικότητα. Φυσικά και εκτιμώ βαθιά τον κόπο και τον εθελοντισμό τους, την παρουσία τους, την φιλοξενία που έδειξαν το πόσο μας φρόντισαν –ο Χρήστος μας σέρβιρε δροσερά ποτά στην γραμματεία που περιμέναμε για τα gps- το ότι έκαναν τα πάντα να γίνουν τα πράγματα καλά, την προσπάθεια αναζήτησης χορηγών, τα υπέροχα δώρα τους που τόσο ικανοποίησαν τους αθλητές καθώς και το γεγονός ότι με υπομονή μαζί μας περιμέναν ώρες στο βουνό για να βγουν οι αγωνιστικές –όπως δηλ οφείλαμε να κάνουμε. Για αυτό είχα πληρώσει μήνες πριν για 3 αγωνιστικές μέρες, δεν ζήτησα χρήματα πίσω όταν οι τρείς έγιναν δύο και ήμουν εκεί μαζί με τους συναθλητές μου περιμένοντας. Σαν αθλήτρια ήμουν, απολύτως συνεπής σε ότι ζητήθηκε από το σωματείο αλλά εμένα δεν με σεβαστήκαν οι διοργανωτές, όπως και πολλούς άλλους, βέβαια, αλλά προσπάθησαν και να με κοροϊδέψουν και εν συνεχεία να με θίξουν λέγοντας ένα σωρό υπερβολές και ψέματα που δεν συνέβησαν. Με θεώρησες θύμα μπα ντερ και εύκολο στόχο αλλά να ξέρεις ότι τόσα χρόνια από επιλογή δεν μίλαγα όχι από καταπίεση

Η επιστολή χρησιμοποιεί την αυθαίρετη,,, βολική λογική σου ότι τα μέλη της ΕΑΠ είναι δέσμια του ρόλου τους σε κάθε στιγμή. Χρόνια το ακούω αυτό. Προσωπική άποψη, όπως και ο θρησκευτικός καθωσπρεπισμός, Δεν είναι νόμος. Δεν παραβίασα κανέναν κανονισμό όμως αντίθετα ο ΔΑ παραβίασε κανονισμούς. Εσκεμμένα; από άγνοια και αδιαφορία; από αλαζονεία; δεν με νοιάζει, το αποτέλεσμα μετράει. Έκανε λάθη, παραλείψεις έθεσε τους χρόνους του τασκ χωρίς να σταθμίσει την βαρύνουσα σημασία τους στην εξέλιξη και αποδείχτηκε απλά ανημέρωτος και εν τέλει αναποτελεσματικός και ξεροκέφαλος στο να διαχειριστεί την κρίσιμη κατάσταση, αφού χειρίστηκε το πρόβλημα με λάθος ενέργειες. Και είχαμε 2 ΔΑ,,,και δυο βαθμολογητές. Οπου συμμετέχεις κατι δεν πάει καλά- όπως και στην επιτροπή που είσαι τώρα,,,, τυχαίο; Προσωπικά νομίζω ότι δεν υπαρχει ενδιαφέρον και αγάπη αλλά βαρεμάρα, στυγνή ματαιοδοξία και κόμπλεξ, για αυτό αντί για δουλειά και προκοπή στήνονται ίντριγκες. Αυτά είναι η τροφή σου και η ειρωνεία. Ενδιαφέρον ψυχογράφημα :roll:

Τελικά επιμένεις ότι το «λάθος» η… ύβρης και το απολίτιστο στοιχείο του αγώνα είμαι εγώ; Έχετε δυο ταχύτητες αυστηρότητας ανάλογα με το ποιους συμπαθείτε και ποιους όχι…Αυτό δεν είναι πολιτισμός. Η ανοχή που δείχνω εγώ τόσα χρόνια, είναι πολιτισμός και μεγάλου μεγέθους, κατά την γνώμη μου.,,, αλλά ίσως και όχι ,,,ίσως ο πολιτισμός μου να είναι απλά μια βλακεία που κάνω: να προστατεύω, σιωπώντας, μισαλλόδοξους και εξουσιομανείς που πραγματικά πληγώνουν και οπισθοδρομούν τον χώρο στον σκοταδισμό και την χειραγώγηση. Και βα ντερ, αυτό κάνεις στο ελληνικό παραπέντε, πολλοί το σιγοψιθυρίζουν κουνώντας το κεφάλι με νόημα,,, πίσω από την πλάτη σου, στο λέω, για να μην παραμυθιάζεσαι.

Κανονικά μπα ντερ θα έπρεπε μετά ωρίμου σκέψεως :? να ζητήσεις συγνώμη σε μένα για τον εμπαιγμό και την κοροϊδία, σε μένα και σε όλους τους αθλητές γιατί μας στέρησες την βαθμολογία μας και το δς επίσης να ζητήσει συγνώμη από εμένα επειδή χωρίς να είναι πραγματικά ενήμερο αφήνεται να παρασυρθεί και στηρίζει τις ίντριγκές σου και τις προσωπικές σου αντιπαραθέσεις. Επίσης να μου αναγνωρίσετε δημόσια την συνεχή και αντικειμενική στήριξή μου προς το σωματείο ΑΟΚ και να μου ζητήσετε συγνώμη για την προσπάθεια εξευτελισμού μου ως Γραμματέα της ΕΑΠ μεταξύ των συναδέλφων μου στην ΕΑΠ και ΕΛΑΟ ενώ στην πραγματικότητα ποτέ δεν με καλέσατε στην γραμματεία του αγώνα ως ΓΓ της ΕΑΠ ούτε με είδατε να συμπεριφέρομαι με τις υπερβολές που περιγράφεις.
Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεις στα φόρουμ τέτοια θέματα και ξέρω τις πρακτικές σου, είσαι πια πολύ προβλέψιμος και οι μέθοδοι πεπερασμένες, αναφέρω,,,: Αν με πάρεις τηλ δεν θα το σηκώσω, δεν υπάρχει καμμιά άλλη ευκαιρία για…φιλική επικοινωνία, αν δω κανένα ….περίεργο προφίλ στο φορουμ σου, να μου την πέφτει ξέρουμε όλοι ποιος θα είναι,,,αν μου χακέψουν το προφίλ πάλι θα ξέρω,,,θα χω το νου μου μη στείλεις μαιλ με ιό Αν κατά τύχη έχει,,,, πρόβλημα ο server και το σκάι πέσει, πάλι θα ξέρω. Ειρωνείες, τραγουδάκια, χαζοστάτους στο φεις με έμμεσες ειρωνείες για να σε σιγοντάρουν από κάτω οι αυλικοί και τα φιλαράκια, μην προτιμηθούν, είναι κατινιά αν και δεν θα τα δω γιατί σε έσβησα από …φίλο . Μην αρχίσεις να λες σε άσχετους που δεν θα καλοκαταλάβουν τι γράφω, την γνωστή σου ατάκα για ψυχολογικά προβλήματα, κρίση ηλικίας και ψυχοφάρμακα, γιατί την φήμη την έχεις σπείρει για πολλούς και δεν πέτυχε…ο κόσμος έχει πιο πολύ κριτήριο από το τι πιστεύεις εσύ –συνήθως όλους γύρω σου τους υποτιμάς , απορώ από πού αντλείς αυτή την υπερ -αυτοπεποίθηση πραγματικά απορώ,,,-Ποιος νομίζεις ότι είσαι;
Επίσης το επιχείρημα ότι ένα θεσμικό πρόσωπο δεν είναι πολιτισμένο ή δεν φέρει σοβαρότητα αν είναι και απλός άνθρωπος και λέει και καμμιά κακή λεξούλα και έχει άποψη και γράφει σε φόρουμ, μην το επαναλάβεις είναι βαρετό και παλιομοδίτικο, άσε που το ξανάπες , κράτα το για την πολιτική σου καριέρα , εγώ δεν κάνω πολιτική. Προτιμώ να ΕΙΜΑΙ τίμια και καθώς πρέπει παρα να ΔΕΙΧΝΩ.
Η διαστρέβλωση των γραπτών μου και η,,,, μοναδικη δική σου πολιτισμένη βεβαίως- βεβαίως, ερμηνεία επίσης, στα αναμενόμενα.
Αν έχεις να πεις κάτι εσύ ο ίδιος και όχι δια αντιπροσώπων, επι της ουσίας κι όχι δια της φαντασίας, βγες και πες το ανοιχτά, σε αυτό είμαστε εγώ και συ, αλλιώς κόφτο. …. Αν πάλι θες Serial έκδοση, θα κάνω βουτιά στο κοινό θεσμικό παρελθόν μας ,,,,που είναι πλούσιο και απολαυστικό για να κρατήσουμε ζωντανό το φόρουμ σου τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες και α- πτητικές μέρες. Αν και δεν νομίζω οτι θα μας παρακολουθήσουν πολλοί, βαρετά είναι
Η δημοσιοποίηση ήταν λύση ανάγκης , η τελευταία κίνηση, επειδή όλοοο αυτό δεν το αξίζω. Προτιμώ να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Ξέρω ότι πολλοί νέοι στον χώρο δεν θα καταλάβουν λέξη σχεδόν από τον όγκο των γραπτών μου, λογικό μιας και δεν ξέρουν την μακρόχρονη και γεμάτη χολή ιστορία. Αρκετοί πάλι θα καταλάβουν. Έδωσα στην «παρεουλα» σας πολλές ευκαιρίες.
Αυτά. :(

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
GiotaR
Competition
 
Δημοσ.: 291

Re: Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό Chilis » Παρ Οκτ 05, 2018 1:09 pm

Γιωτα R δεν θέλω να παρέμβω στην αντιπαράθεση που έχεις με τον Γιάννη απλά θέλω να πω ότι εγώ καθ όλη την διάρκεια του αγώνα δεν άκουσα από εσένα ούτε κραυγές ούτε είδα πηγαδάκια να συνωμοτούν γύρω σου..ακόμα και όταν σου έγινε παρατήρηση που δεν ήσουν δεμένη (όπως όφειλες) στην απογείωση δεν έφερες καμιά αντιρρηση... επίσης γενικά δεν έχω καταλάβει να δολοπλοκείς και να δημιουργείς προβλήματα...σε ότι χρειάστηκα την βοήθεια σου ήσουν παρόν και από ότι ξέρω από άλλους συναθλητές γενικά τρέχεις για όλους.....προσάπτεις στον Γιάννη πολλά και από παλιά βλέπω και θα ήθελα να ακούσω την δικιά του άποψη γιατί και οι δυο έχετε δουλέψει για το άθλημα....ελπίζω για κάλο...

Α....ξέχασα και εγώ θα ήθελα να τερματίσει ο Αγώνας 8 παρά γιατί άργησα και εγώ να φύγω(μέσα στο παράθυρο)από τους τελευταίους και ενώ πήγα πολύ γρήγορα έμεινα από έξω..............

Η Γνώση είναι δύναμη...για το μέλλον.

Chilis
EN B
 
Δημοσ.: 73

Re: Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό condor » Παρ Οκτ 05, 2018 3:19 pm

….ύβρεις η λέξη μαλακίες ή η λέξη άσχετος;;;,,,, τιιιι βελούδινα αυτάκια.

:D :D :D

έτσι μπράβο Γιώτα, τόσα χρόνια θα έχεις ακούσει γύρο σου ένα σωρό βαριές βρισιές, βωμολοχίες απο τους άντρες συναδέλφους σου, και τώρα,... τους πρόσβαλες εσύ? :evil:

Flying is serious business
paraglidingcrete.blogspot.com
condor
Competition
 
Δημοσ.: 251

Re: Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό LAAS » Σάβ Οκτ 06, 2018 8:25 am

ΓΙΩΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΝ ΣΕ ΓΕΡΙΚΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΗΙΣ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΚΙ ΑΠΟ ΓΕΡΙΚΑ ΓΑϊΔΟΥΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ, ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΝ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΛΟΨΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΘΕΣΙΩΝ, ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ (ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜ' ΕΓΩ ΡΕ;) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ... ΠΡΟΟΔΟΣ!!!

LAAS
EN B
 
Δημοσ.: 73

Re: Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό kiwi » Κυρ Οκτ 07, 2018 5:39 pm

Εγώ δεν μπορώ φυσικά να έχω καμία άποψη για όλα αυτά, αλλά επειδή είναι Κυριακή και με πιάνει το τρολίστικό μου, έχω να σημειώσω το εξής:

Φέτος δεν το 'χουμε παίδες. Δεν το΄χουμε με τον καιρό, δεν το'χουμε με τα κύπελα, τις βαθμολογήσεις και τις διοργανώσεις γενικά. Οπότε αφήστε να τελειώσει το 2018 ήσυχα κι ωραία, να δούμε από του χρόνου τί ψάρια πιάνουμε :)

kiwi
EN B
 
Δημοσ.: 81

Re: Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό kiwifly » Κυρ Οκτ 07, 2018 8:52 pm

πππφφφφφφ η φασολάδα ...... έπεσε βαριά!!! στον τάκο !!!!αλλα και εσύ του είπες.....αν είσαι άσχετος. καλύτερα να τον έλεγες αδερφή, παρά...ανίκανο(άσχετο)!!! ο εγωισμός του είναι λιγο μεγαλυτερος. αλλα θα πρεπει να σκεφτείτε, σοβαρά την απεμπλοκη του λεοναρντο απο το sky.gr. ήταν κατι που ξεχασα να αναφέρω στην συναντηση σωματίων.ετσι και αλλιως ...δικό του site ειναι!!

kiwifly
EN B
 
Δημοσ.: 57

Re: Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Τρί Οκτ 09, 2018 1:33 pm

GiotaR έγραψε: Μην αρχίσεις να λες σε άσχετους που δεν θα καλοκαταλάβουν τι γράφω, την γνωστή σου ατάκα για ψυχολογικά προβλήματα, κρίση ηλικίας και ψυχοφάρμακα,

τα ναρκωτικα τα ξεχασες! καλα να παθεις! :mrgreen:

jollyroger
Competition
 
Δημοσ.: 1075

Re: Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Οκτ 09, 2018 2:53 pm

Αγαπητοί φίλοι και μη,

Χαίρομαι που έστω και με ανορθόδοξο τρόπο μου δίνεται η ευκαιρία να ξαναγράψω στο φόρουμ μετά από καιρό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό να το κάνω γιατί γενικά δε συνηθίζω να τροφοδοτώ προβληματικές περιπτώσεις. Αλλά επειδή ένα ζήτημα μεταξύ σωματείου και ΕΑΠ, έφτασε να γίνεται προσωπικό, προκειμένου να αποφευχθεί η πραγματική του διάσταση, τουλάχιστον μια προσωπική τοποθέτηση πρέπει να την κάνω. Και φυσικά θα είναι η τελευταία του θέματος αυτού, διότι δεν έχω καμία πρόθεση να συμμετέχω περαιτέρω σε τέτοιου επιπέδου κουβέντα. Και τώρα που γράφω δηλαδή δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει που ασχολούμαι.

Δυστυχώς θα απογοητεύσω όσους περιμένουν, ξεκατινιάσματα, διαδικτυακά μαλλιοτραβήγματα και άλλες ακρότητες. Αντιθέτως θα συνεχίσω να λειτουργώ με πολιτισμό και σεβασμό απέναντι σε ανθρώπους και θεσμούς. Η ενασχόληση μου με τα κοινά όλα αυτά τα χρόνια μου έχει δώσει τη δυνατότητα να έχω την εμπειρία και τη γνώση για να ξέρω πότε έχει νόημα να ενεργήσω και πώς να ενεργήσω. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βγω να πετάω λάσπη και να υποστηρίζω θεωρίες συνωμοσίας προκειμένου να αποπροσανατολίσω ή να δημιουργήσω εντυπώσεις. Ούτε φυσικά να απαντάω σε ανάλογα κείμενα. Για αυτό και παρά το ότι ήμουν μάρτυρας του συμβάντος, έχοντας πλήρη επίγνωση του τι θα ακολουθούσε, ήμουν της άποψης ότι η αναζήτηση επιπέδου εκεί που δεν υπάρχει είναι μάταιη, αλλά μειοψήφησα. Παρ’όλα αυτά στοχοποιήθηκα και ως ένα σημείο θέλω να ευχαριστήσω για την τιμή που μου έγινε. Διότι τιμή το θεωρώ να μου επιτίθονται , μέσα από παραποιήσεις, φαντασιακά σενάρια και γενικότερη υποβάθμιση της σοβαρότητας, χωρίς κανένα υποστηρικτικό υλικό. Είναι σαφές ότι μου αποδίδεται προσωπικά η χειραγώγηση ενός ΔΣ προς ιδίο όφελος, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση είχα διαφορετική θέση από την πλειοψηφία και το τι ακολούθησε. Πρόκειται για την περίπτωση που η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με αυτό που θέλει να προβάλλει κάποιος, οπότε επιλέγει την αλλαγή της πραγματικότητας. Είναι πιο εύκολο και δόκιμο να στοχοποιηθεί ένα άτομο από ένα σωματείο. Την απάντηση μπορούν να τη δώσουν οι ίδιοι οι (άβουλοι και κατευθυνόμενοι) εμπλεκόμενοι, οι οποίοι και έχουν συγκεκριμένη άποψη για άτομα και καταστάσεις. Η στοιχειώδης ευγένεια δεν πρέπει να παρερμηνεύεται ως σεβασμός. Και οι άνθρωποι με αντίληψη και οξυδέρκεια δε χρειάζονται καθοδήγηση. Αλλά η δημιουργία εχθρών για τον αποπροσανατολισμό από τα ουσιώδη είναι πάγια τακτική συγκεκριμένων αντιλήψεων. Το ποιος είμαι, τις αρχές που πρεσβεύω και το τι έχω προσφέρει το ξέρουν πολύ καλά οι περισσότεροι. Κάποιοι που κρίνουν χωρίς να έχουν ιδία γνώση, δικαίωμα τους, αλλά δεν με αφορούν, διότι πάντα έκρινα με βάση την προσωπική μου εμπειρία και όχι με βάση τις υποκειμενικές και προκατειλημμένες θέσεις τρίτων. Για όσους κάνουν χιούμορ και τρολάρουν, καλά κάνουν και το διασκεδάζω.

Ενδεχομένως να μην ταιριάζω ως χαρακτήρας με κάποιους, αλλά πάντοτε σέβομαι τους άλλους ειδικά όταν προσφέρουν. Αυτό ισχύει για όλες τις συνθέσεις της ΕΑΠ που έχουν περάσει χωρίς εξαίρεση για κανέναν. Και χάρηκα σε δυο περιπτώσεις που μπορώ να θυμηθώ, όπου έτυχα ανάλογου σεβασμού. Την πρώτη, στην προηγούμενη θητεία της ΕΑΠ όπου εγγράφως ζήτησα να παραιτηθώ για προσωπικούς λόγους, αλλά όλα τα υπόλοιπα μέλη μου ζήτησαν να παραμείνω αναγνωρίζοντας την καλή μας λειτουργία, όπως και έγινε. Και η δεύτερη ήταν στις τελευταίες εκλογές της ΕΑΠ, όπου ακόμα και την ημέρα των εκλογών όλοι ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι μου ζήτησαν να το ξανασκεφτώ και να ξαναβάλω υποψηφιότητα. Ευτυχώς για όλα αυτά υπάρχουν μάρτυρες. Το πιο δύσκολο πράγμα τελικά είναι να έχεις συνέπεια και συνέχεια, ειδικά στην αξιολόγηση των άλλων.

Όταν αντιλήφθηκα ότι όλες οι θέσεις ευθύνης πρέπει να κλείνουν τον κύκλο τους σε εύλογο χρονικό διάστημα γιατί η φθορά επιδρά στην αποτελεσματικότητα, αποφάσισα να αποσυρθώ. Αυτό δεν πρέπει να παρερμηνεύεται ως ένδειξη αδυναμίας, αλλά σύνεσης και αυτοκριτικής. Η διάθεση μου όμως να προσφέρω όπως μπορώ δεν σταμάτησε, απλά άλλαξε τρόπο. Ως ενασχολούμενος με τα κοινά, έχω δεχθεί, παράλογες, αθέμιτες και αψυχολόγητες επιθέσεις αρκετές φορές, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση και πλέον αδιαφορώ γιατί έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με τις εσωτερικές ισορροπίες άλλων. Και φυσικά είμαι σε θέση να γνωρίζω σοβαρά πεπραγμένα που δεν τιμούν κάποιους, αλλά δεν λειτουργώ σε τέτοιο επίπεδο για να αρχίσω να κατηγορώ δημόσια και προσωπικά. Και δεν θέλω άλλωστε, δεν θα κερδίσω ούτε εγώ ούτε κανείς τίποτα, από μια αντιπαλότητα που θα πλήξει κυρίως το κύρος κάποιων οργάνων. Μια αρχή που πρέπει να ισχύει για όλους είναι ότι ο σεβασμός πρέπει να είναι πάντα αμοιβαίος και δεν επιβάλλεται, κερδίζεται. Όταν δεν μπορείς να λειτουργήσεις με σεβασμό, θα κριθείς ανάλογα, έστω και αργά. Λάθη κάνουν όλοι, αυτό όμως που ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι είναι η ικανότητα και το θάρρος της παραδοχής. Η αποποίηση ευθυνών όταν σφάλλεις δεν ταιριάζει σε σοβαρούς ανθρώπους. Ούτε φυσικά η διαμόρφωση άποψης με βάση τα αυτιά των άλλων.

Αν κάποιος θέλει να μου πει κάτι για μένα μπορεί να έρθει να μου το πει προσωπικά και ευθέως. Αυτό άλλωστε χαρακτηρίζει τους ευθείς και σοβαρούς ανθρώπους. Η εμπλοκή κοινού που καμία ιδία εμπειρία και γνώση δεν έχει για ένα προσωπικό από όσο φαίνεται ζήτημα είναι αρκετά θεατρινίστικο / προσποιητό και δεν με ενδιαφέρει να συμμετέχω σε δημιουργία εντυπώσεων. Εγώ έχω μάθει αυτά να τα συζητάω με αυτούς που πρέπει και φυσικά είμαι πάντα διαθέσιμος, με επιχειρήματα και στοιχεία τόσο για μένα όσο και για τους ενδιαφερομένους. Οι δημόσιες συζητήσεις είναι απλά για να έχει επισκεψιμότητα το φόρουμ (και ευχαριστώ για αυτό). Όταν επιχειρείται η μεταφορά ενός θέματος ΕΑΠ – Σωματείου σε προσωπικό επίπεδο κατά τέτοιον δημόσιο τρόπο, πρώτον υποβαθμίζεται η ίδια η ΕΑΠ, ο ρόλος και οι υποχρεώσεις της και δεύτερον προκύπτουν εύλογα ερωτήματα για τις σκοπιμότητες. Στους αγώνες υπάρχουν διαδικασίες ενστάσεων, αλλά παρόλαυτα εάν κάποιος χρειάζεται εξηγήσεις για τα θέματα του αγώνα μπορεί να ρωτήσει τους διοργανωτές και θα λάβει απάντηση. Η αμφισβήτηση αποτελεσμάτων ετεροχρονισμένα, ενώ υπήρχε η δυνατότητα για αλλαγή πριν την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων, δεν μπορεί να εξηγηθεί σε κανένα λογικό πλαίσιο. Η ΕΑΠ αποδέχθηκε την ολοκλήρωση του αγώνα και τα αποτελέσματά του, ενώ μας έδειξε και την εμπιστοσύνη της (και την ευχαριστούμε), όταν μας ζητήθηκε να αναβαθμίσουμε τον αγώνα από Λίγκα σε Πρωτάθλημα. Ένα προσωπικό θέμα λύνεται προσωπικά, ένα θεσμικό θέμα λύνεται θεσμικά. Αυτό το ιδιότυπο λαϊκό δικαστήριο και το θέατρο του θεσμικού παραλόγου δεν είναι τίποτα από τα δύο και παραπέμπει σε άλλες καταστάσεις. Το θέμα αυτό αφορά τον ΑΟΚ και τα μέλη της ΕΑΠ που κλήθηκαν να συζητήσουν ένα αγωνιστικό ζήτημα. Διότι οι διοργανωτές ζήτησαν από τα μέλη της ΕΑΠ να παρευρεθούν και όχι από μεμονωμένους αθλητές, οι οποίοι δεν θα είχαν κανέναν λόγο παρουσίας. Οι έχοντες μια θεσμική θέση οφείλουν να συμπεριφέρονται ανάλογα και όταν δεν το κάνουν να το παραδέχονται. Η συμμετοχή σε διοικητικά όργανα σημαίνει εκτός από δικαιώματα και υποχρεώσεις, κυρίως υποχρεώσεις. Για το θέμα αυτό ο AOK έστειλε πρώτα μια επιστολή στην ΕΑΠ που δεν απαντήθηκε και κατόπιν έστειλε δεύτερη με κοινοποίηση στην ΕΛΑΟ η οποία παραμένει αναπάντητη. Και οι δυο επιστολές απευθύνονται σε ΕΑΠ / ΕΛΑΟ μόνο. Δεν ενεπλάκη κανείς με την ατομική του ιδιότητα, ούτε ζητήθηκε κάποια προσωπική απάντηση. Η στοιχειωδώς σοβαρή λειτουργία των οργάνων εκκινεί από την απάντηση σε θεσμικό επίπεδο. Όλα τα άλλα, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής δημοσίευσης περιεχομένου επίσημης αλληλογραφίας, είναι άλλου επιπέδου. Η αδυναμία διαχείρισης, μεταξύ άλλων, θεσμικών ρόλων και καταστάσεων, λειτουργεί αξιολογικά. Εμείς εδώ απλά είμαστε εκτός θέματος και οι πράξεις και το ύφος του καθενός κρίνονται ανάλογα. Ελπίζω πάντως να επικρατήσει η λογική και η σύνεση.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια
 
Δημοσ.: 2712

Re: Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό ever-rest » Τρί Οκτ 09, 2018 6:35 pm

Ελεος Γιάννη. Περιμεναμε 5 ημερες ολοκληρο φορουμ, για να δωσεις τετοια απαντηση; θα την διαβασω βράδυ για να με παρει ο υπνος.

woman always hope, that man will change, but he won´t. and man hope, that woman will never change, but she will..
ever-rest
EN B
 
Δημοσ.: 109

Re: Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό focman » Τρί Οκτ 16, 2018 6:22 pm

Γιώτα ,η απορία μου είναι πως δεν μπόρεσες να καταλάβεις ότι όλη αυτή η μεθόδευση με τα εμαιλ έγινε μέσα στο πνεύμα συμφιλίωσης και βελτίωσης των σχέσεων μεταξύ των αθλητών .
Το συνηθίζουν άλλωστε .
Έγινε με γνώμονα τον σεβασμό στους ανθρώπους και τους θεσμούς όπως σου απάντησε .
Μπορεί να φαίνονται αμοραλιστές αλλά δεν είναι έτσι .
Συνεργασία ,ηθική ,διαύγεια , ειλικρίνεια και τιμιότητα είναι τα διακριτικά τους .
Η συκοφαντία και η προσπάθεια σπίλωσης προσώπων δεν είναι μέσα στις πρακτικές τους άλλωστε .
Δεν συμφωνείς ;
Βλέποντας και επισημαίνοντας τα λάθη σου σε βοηθούν να γίνεις καλύτερος άνθρωπος :D

Βέβαια μετά την διακριτική ,εθελοντική και διαρκή προσφορά σου επι τόσα χρόνια στον χώρο μας , το να αποσταλούν εμαιλ κατηγορίας σου προς τα θεσμικά όργανα του χώρου μας , (ΕΑΠ ,ΕΛΑΟ ) μπορεί να φαίνεται ως προσπάθεια να σε σπιλώσουν αλλά δεν είναι έτσι , μάλλον τους παρεξήγησες .
Μην σου περνά από το μυαλό ότι, άλλα , πιο ταπεινά ένστικτα ήταν η αιτία αυτής της ενέργειας .
Ειναι βέβαια ενέργεια υψηλού ενδιαφέροντος για ειδικούς ...
Φαντάζομαι θα το κατάλαβαν και οι παραλήπτες των εμαιλ :D

Έκθεση ιδεών εκτός θέματος η απάντηση που έλαβες στα γραπτά σου .

Έκλεισες και εσυ όλες τις πιθανές και συνήθεις περιπτώσεις αντίδρασης .
Το πιο καλό που είχαμε δει ήταν αυτό με τα διάφορα άγνωστα τρολ :D
Κράτα εσυ τις αρχές και τα ιδανικά σου και
συνέχισε να πετάς ψηλά όπως πάντα και μην ασχολείσε με αυτούς που σε βλέπουν μικρή .
Είναι γιατί αυτοί δεν μπορούν να πετάξουν .

Κοίτα να χαρείς το ταξίδι ,δεν υπάρχει επιστροφή .
focman
Competition
 
Δημοσ.: 256

Re: Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό ever-rest » Πέμ Οκτ 18, 2018 5:28 pm

Συνεχίστε το ξεκατίνιασμα και μετά σας φταίνε τα troll.

woman always hope, that man will change, but he won´t. and man hope, that woman will never change, but she will..
ever-rest
EN B
 
Δημοσ.: 109

Re: Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Οκτ 18, 2018 8:25 pm


jollyroger
Competition
 
Δημοσ.: 1075

Re: Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό ever-rest » Πέμ Οκτ 18, 2018 9:04 pm


woman always hope, that man will change, but he won´t. and man hope, that woman will never change, but she will..
ever-rest
EN B
 
Δημοσ.: 109

Re: Αντί για την ανακληση που ζήτησες...

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Δευτ Οκτ 22, 2018 10:36 pm

έχω κάτσει και διαβάζω 10 σελίδες κατεβατό, και δεν έπεσε ούτε ένα μπινελίκι.
Πάνε οι καλές εποχές. Δεν έχει πια τηλεθέαση αυτό το μέρος.
Σας πειράζω βρε κουτά. :wink: Να έχετε ειρήνη μεταξύ σας και αυτό που μετράει περισσότερο είναι να ευχαριστιέστε την πτήση και να πηγαίνετε στα σπίτια σας ασφαλείς.
Και πάρτε και καμιά προπέλα μπας και γλυτώσετε από τον ανταγωνισμό.

Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO
Sprayman
Competition
 
Δημοσ.: 970


Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 2 επισκέπτες

cron