Ημερομηνία Τετ Ιουν 10, 2026 1:13 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

AOK | ΓΙΟΥΡΓΙΑ 2026 Μ.Χ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ανακοινώσεις από τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς στην Ελλάδα

AOK | ΓΙΟΥΡΓΙΑ 2026 Μ.Χ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό aok » Δευτ Ιουν 08, 2026 8:57 am

Τα αποτελέσματα από το 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακριβείας Προσγειώσεων Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς μετά την ολοκλήρωση και των 6 γύρων είναι:

1ος ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
2ος ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
3ος ΧΟΥΡΜΟΥΣΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

aok
Competition

Δημοσ.: 209

Re: AOK | ΓΙΟΥΡΓΙΑ 2026 Μ.Χ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό freedom » Τρί Ιουν 09, 2026 11:04 am

Γειά σας φίλοι
Νομίζω το πρέπον είναι να αναρτήσετε τα συνολικά αποτελέσματα γιατί δεν πετούσαν μόνο οι νικητές
Ευχαριστώ
Διονύσης

freedom
Competition

Δημοσ.: 298

Re: AOK | ΓΙΟΥΡΓΙΑ 2026 Μ.Χ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό vagos » Τετ Ιουν 10, 2026 1:00 am

Απο οσα μου είπανε, ο αγωνας ειχε επιτυχία. Μετα τις εντονες υποδείξεις στην συνάντηση/συζήτηση του Εμπεσσου, ο διευθυντης αγωνα και διοργανωτες τήρησαν απολυτα ολα τα απαιτούμενα και τις συστάσεις της ΕΛΑΟ. Μετα τα περσινα λαθη , ειναι το νερο στ΄αυλακι και ολα κυλουν οπως πρεπει 8)

link 1 :

https://civlcomps.org/events?search[page]=0&search[mode]=list&search[pg]=&search[pg]=paragliding-accuracy&search[hg]=&search[dates]=past&search[past]=2026-01-01%20-%202026-06-09&search[q]=&search[dates_range]=&search[sanction_status]=

Λογικά σύντομα και εδώ θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα του αγώνα Διονύση :

https://civlcomps.org/events?search[page]=0&search[mode]=list&search[pg]=&search[pg]=paragliding-accuracy&search[hg]=&search[dates]=past&search[past]=2026-01-01%20-%202026-06-09&search[q]=&search[dates_range]=&search[sanction_status]=

YΓ: , , , ισως αργήσουν λιγο γιατί νομίζω εγινε ενα θεμα με καποια λαθη στα αποτελεσματα και μια ενσταση.

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
vagos
Competition

Δημοσ.: 1018

Επιστροφή στην Ανακοινώσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες