NILO έγραψε:Σταύρο ξέρεις ποιός (αν) έκανε το αίτημα, και μπράβο του αν τα κατάφερε, γιατί δεν νομίζω ξεκάρφωτα να κάνουν κάτι στον αέρα και που θα γίνει;;; τα Τζουμέρκα είναι έκταση.
Δεν ξέρω ποιος το έκανε, φυσικά και μπράβο του δείχνει ότι είναι καλά δικτυωμένος και εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες για να βάλει χρήματα στην περιοχή του ασχέτως με εμάς.Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε και οι υπόλοιποι Δήμοι και Νομαρχίες. Το θέμα είναι ότι δαπανούνται τεράστια ποσά στο όνομα μας με πρόσχημα την ανάπτυξη κάτι το οποίο δεν έχει αποτέλεσμα στην τελική ούτε στην ανάπτυξη τόσο απομακρυσμένων περιοχών αλλά ούτε και σε εμάς.
Οι ανάγκες μας είναι άλλες και πολύ μεγαλύτερες τόσο σε διαμόρφωση εκπαιδευτικών χώρων αλλά και σε θέματα υποδομής απογειώσεων στις περιοχές που πετάμε τακτικά, πρώτα στηρίζουμε ένα άθλημα εκεί που έχει ανάγκη ώστε να προσελκύσουμε πιο πολύ κόσμο και μετά αυτός ο κόσμος θα πάει να πετάξει και σαν τουρίστας στα Τζουμέρκα και σε κάθε Τζουμέρκα, χωρίς να έχω κάτι με τα Τζουμέρκα ίσα ίσα.
180 χιλίαδες ευρώ που δίνει το Ελληνικό κράτος δεν είναι μικρό ποσό, με αυτά τα χρήματα θα μπορούσανε να γίνουν πολύ περισσότερα πράγματα σε απογειώσεις και χώρους που καθημερινα χρησιμοποιούμε και έχουμε ανάγκη.
Είναι να να φτιάχνουμε πισίνα και να μην έχουμε σπίτι , συνήθως το σπίτι φτιάχνεται πρώτα και αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα φτιάχνουμε και μετά μια πισινούλα.
Ας μην ξεχνάμε ότι ουτε την εθνική ομάδα μπορούμε να στείλουμε καλά καλά έξω.