Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 1:53 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

ΙΜΑΝΤΕΣ Α & C

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

ΙΜΑΝΤΕΣ Α & C

Δημοσίευσηαπό paramick » Δευτ Νοέμ 16, 2009 7:46 pm

Την Κυριακη εκανα επιγεια σε αγροτικη περιοχη της Πελοπονησου...
Αγαρμπος δυτικος ,με ριπη που πενταπλασιαζεται για πλακα μεσα σε 2-3 sec.
Aγροτης ,μονος,που ψαχνοταν ,εκανε το αναμενομενο .....ηρθε δηλαδη υπηνεμα μου με το αγροτικο του και σταματησε στα 3 μετρα για να με δει να πεταω....
Και εγω πεταξα....
Ενα βημα στο καπω ,ενα στο παρμπριζ (γυρισμενος αναποδα σε φαση κοντρολ λεμε,και με πειραματικα πιασιματα στους ιμαντες -φρενα κλπ).
Καταφερα και το στολαρισα πανω στην καροτσα, πατωντας με το ενα ποδι μεσα στο τελαρο με τις τοματες....

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ...............

Το δικο σας αλεξιπτωτο ''ακουει " σε Α & C ιμαντες?... φταιει που το παλιο αλεξιπτωτο που κανω κοντρολ ειναι δεκαετιας και το line plan δεν ειναι συμβατο με αυτον τον τροπο?
Επισης (παλι για απογειωση με Α&C) το πανι μενει σταθερα παραλληλο με το εδαφος κατα το σηκωμα η σας φευγει?Διορθωνει ευκολα αφου σηκωθει?
Οποιος βοηθησει στο να απαντηθουν τα ερωτηματα που με βασανιζουν,περα απ την αιωνια φιλια μου,θα τσιμπησει και φρεσκο πελτε τοματας (βαζακι των 500ml).

Θενκς α λοτ....... :!:

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Re: ΙΜΑΝΤΕΣ Α & C

Δημοσίευσηαπό vagos » Δευτ Νοέμ 16, 2009 8:12 pm

το καλυτερο που εχεις να κανεις σε δυνατους ανεμους εινα Α και C+D ! ...το κοντρολαρεις σαφως καλυτερα ετσι ! με τους C μονο, ναι μεν δεν εχει πολυ δυναμη το πανι,,,,,,αλλα δεν μπορεις να το διορθωσεις στον yaw αξονα οσο αν εχεις και τους δυο μαζι!

το κολπακι αυτο δουλευε ακομα καλιτερα στα παλια πανια .

σε πολλα καινουρια Π5 απο τους D φευγουν μονο 2 σχοινια (σε μερικα και 1 !) και αυτα στιριζονται μονο απο το κεντρο του πανιου με αποτελεσμα να μην εχεις την καλυτερη επιδραση στα ακροπτερυγα αυτου.

τον μπελντε μου ρεεεεεεεε !!!!!!!!!

,,,,,,,φανατικος vegiterian ,

αλλα αν ειναι να κανει η Κατερινα και κανα γουβετσακι με τον μπελντε ακομα καλυτερα :mrgreen:

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό paramick » Δευτ Νοέμ 16, 2009 9:04 pm

Mε το yaw ζοριζομαι και εγω....

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό cleo » Δευτ Νοέμ 16, 2009 10:32 pm

...επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι παράδοση στο γιουβετσάκι, έχει ο ίδιος ο Μιχάλης.
(ο άνθρωπας ζωγραφίζει μιλάμε! γιαμ γιαμ)

Γι' αυτό Παραμικ, άσε τα ψόφια, είδες τα γεμάτα τελάρα και το έκανες επίτηδες!!!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε δυνατούς ανέμους είναι να πας για καφέ 8) ,,, τ' ακούς;;; :mrgreen:

cleo
EN D

Δημοσ.: 141

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 4 επισκέπτες