από Rainbowalker » Παρ Μαρ 12, 2010 7:23 pm
Αυτοδίδακτος δεν είμαι. Αν και γηράσκω αεί διδασκόμενος. Είχα την τύχη (ατυχία), να έχω δύο εκπαιδευτές εκ των οποίων ο ένας δεν ζει πλέον και ο άλλος παρόλο που είναι εν ενεργεία, δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ μαζί του.
Στην περιοχή που μένω πετάμε γύρω στα 10 άτομα, (σπάνια όλοι μαζί) και σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μία αερολέσχη. Βέβαια, από ότι ακούω πρέπει να μαζευτούνε γύρω στους 20 για να ιδρυθεί και να υπάρχει και κάποιος με άδεια εκπαιδευτή (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Αλήθεια, εξετάσεις για την άδεια εκπαιδευτή κάθε πότε γίνονται?
Πείτε μου τώρα εσείς πού θα βρούμε άλλα 10 άτομα (ιπτάμενα?) για να εγγραφούν? 10 άτομα είμαστε σύνολο από δύο επαρχιακές πόλεις, καθότι αυτοί που ασχολούνται με το αλεξίπτωτο πλαγιάς όπως βλέπετε είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
Όσον αφορά τη συνδρομή, δεν θεωρώ ότι είναι κακό να πληρώνεις ένα συμβολικό ποσό κάθε χρόνο, αλλά θεωρώ βλακεία να πληρώνεις σε μία αερολέσχη που δεν θα πας ποτέ εκεί, καθώς θα βρίσκεται σε άλλη πόλη.
Με την ευκαιρία των εξετάσεων του Απριλίου αρκετοί από εμάς θα θέλαμε να αποκτήσουμε την άδεια ΠΛ για να είμαστε ανεξάρτητοι, να μπορούμε να πάρουμε μέρος σε αγώνες και να έχουμε τη δυνατότητα να πετάξουμε στο εξωτερικό.
Γιατί το ΠΛ να μην είναι σαν το δίπλωμα αυτοκινήτου? Να δίνεις εξετάσεις δηλαδή, παρουσία εκπαιδευτή και μετά, ανεξάρτητος πλέον, αν θέλεις εγγράφεσαι σε κάποια αερολέσχη.