Ημερομηνία Παρ Μάιος 02, 2025 3:15 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Δημοσίευσηαπό AKONTISTIS » Τρί Μάιος 24, 2011 9:38 pm

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jm5tiw2ICh0&feature=feedrec_grec_index[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=jm5tiw2I ... grec_index

ΠΡΩΤΑ ΦΑΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ...
AKONTISTIS
Competition

Δημοσ.: 365

Re: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Δημοσίευσηαπό cloud_constructor » Τετ Μάιος 25, 2011 5:06 pm

χμ...

Παντως ακριβως πριν γινει το collapse η ταχυτητα του αυξανετε αποτομα.Μπορει να επεσε σε φουσκα και να ειχε ηδη πολυ χαμηλη ταχυτητα , και πατωντας λιγο φρενο ακομα στολαρε η αριστερη μερια... μπηκε λιγο σε σπιν και μετα στολ..

μηπως ειχε κανα εμποδιο που δημιουργουσε ροτορα?

cloud_constructor
Competition

Δημοσ.: 274

Δημοσίευσηαπό adreas » Τετ Μάιος 25, 2011 6:55 pm

Ο πιλότος είναι πολύ σοβαρός ακροπιλότος διεθνούς φήμης οπότε χλωμό να έκανε τέτοια βλακεία. Νομίζω το λάθος του είναι πιο στρατηγικό. Κατόπιν ενδελεχούς φασματογραφικής αναλύσεως, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιφανείας του αλεξιπτώτου του θύματος, γκελάρει φωτόνια μήκους κύματος υγύρω στα 700 νανόμετρα (πεζοδρομιακά, κόκκινα). Χωρίς να θέλω να κουράσω τους αναγνώστες του φόρουμ, θα ήθελα να υποδείξω ότι εάν τα εν λόγω φωτόνια ήταν γύρω στα 450 νανόμετρα (πεζοδρομιακά, μπλε) ενδέχεται ο συμπαθής Πρασιναντώνης (Anthony Green) να μην είχε μπει σε περιπέτειες.

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό dim » Τετ Μάιος 25, 2011 9:55 pm

Διαφωνω συνάδελφε,
Πρεπει να ακουγε ραδιοφωνο απο τον ασύρματο του και εκεινη ακριβώς την στιγμή ανακοινωναν τα μέτρα του νεου μνημονίου.
Τα είδε όλα λεμε.....

Find what you love and let it kill you - Bukowski
SY1ADR
-------------------------------------
http://vimeo.com/dimitrism
http://youtube.com/dimitrismm
dim
Competition

Δημοσ.: 899

Δημοσίευσηαπό iozois » Πέμ Μάιος 26, 2011 5:16 am

1)Το έκανε εσκέμενα για να αποτελέσει αντικείμενο στο sky.gr.
2)Hταν νυστικός και δεν πηγέ χορτάτος.

Γραφεται,και γράφεται ασχετα πράγματα οι γνώστοι 2 - 3,κάνατε το sky.gr Bραζίλιανικη σαπουνόπερα.
Εγω απόλυσα το Ρενο,ωστε εσυ απέλυσες το Ρενο,ναι εγω που να με παρεί ο διαβολος.
Αρα απολύθηκε ο Ρενος.
Τι σας ψέκαζουν εκει κάτο.

iozois
EN A

Δημοσ.: 14

Δημοσίευσηαπό iozois » Πέμ Μάιος 26, 2011 5:22 am

Είπα να κόψω τα greeklish,γιατί ξεχνώ να γράφω και Ελληνίκα.
sorry για την ορθόγραφια.

iozois
EN A

Δημοσίευσηαπό adreas » Πέμ Μάιος 26, 2011 10:06 am

iozois έγραψε:κάνατε το sky.gr Bραζίλιανικη σαπουνόπερα.

Και που να σφίξουν οι ζέστες 8)

adreas
Competition

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Πέμ Μάιος 26, 2011 10:36 am

adreas έγραψε: Κατόπιν ενδελεχούς φασματογραφικής αναλύσεως, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιφανείας του αλεξιπτώτου του θύματος, γκελάρει φωτόνια μήκους κύματος υγύρω στα 700 νανόμετρα (πεζοδρομιακά, κόκκινα). Χωρίς να θέλω να κουράσω τους αναγνώστες του φόρουμ, θα ήθελα να υποδείξω ότι εάν τα εν λόγω φωτόνια ήταν γύρω στα 450 νανόμετρα (πεζοδρομιακά, μπλε) ενδέχεται ο συμπαθής Πρασιναντώνης (Anthony Green) να μην είχε μπει σε περιπέτειες.

Θα συμφωνίσω με τον φίλο Αντρέα κατα ένα μέρος όμως. Έχουμε νεώτερα από την εξέταση δείγματος στον αέριο χρωματογράφο ο οποίος έδειξε αυξημένα επίπεδα χλωροφίλης στον περιβάλλοντα χώρο. Αυτό σημαίνει πως τα 700 νανόμετρα (κόκκινο) αντέδρασαν βίαια στα 550 νανόμετρα (πράσινης χλωροφίλης) που κυριαρχούσαν στο χώρο προσγείωσης. Ακόμα και αν το αλεξίπτωτο ήταν μπλέ όμως (450 νανόμετρα) το μοντέλο σε εργαστηριακό επίπεδο αντιδρά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!
Η μόνη ασφαλής προσέγγιση θα γινόταν με ένα πράσινο αλεξίπτωτο αφού το μήκος κύματος των 550 νανομέτρων που εκπέμπει η πτέρυγα είναι απόλυτα συμβατή με τα 520-570 νανόμετρα πράσινης χλωροφίλης του περιβάλλοντα χώρου.
Η περιπέτεια του συνωνόματου Anthony ήταν όμως μια ακόμη ευκαιρία για την επιστήμη να μπεί σε πιο βαθειά νερά και να λύσει γρίφους που ο απλός νους δεν μπορούσε χρόνια να εξηγήσει.

antonisk6
Competition

Δημοσ.: 236

Δημοσίευσηαπό paramick » Πέμ Μάιος 26, 2011 11:50 am

ΕΝΣΤΑΣΗ :!: :!: :!:

θα έπρεπε ο εν λόγω κύριος ονόματι Green (πράσινος),να είναι αυτόματα εναρμονισμένος με το
πράσινο περιβάλλον,και να μην έχει φασματικά προβλήματα συμβατότητας,είτε πετάει μπλέ είτε πράσινα άλογα...σόρυ φτερά.
Η τόσο προχωρημένη θεωρία σας κατέρευσε πανηγυρικά,αφήνοντας χώρο για την μια και μοναδική επιστημονική εξήγηση.

Το μάτιαξαν το παιδί...!!!

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό cleo » Πέμ Μάιος 26, 2011 12:35 pm

paramick έγραψε:ΕΝΣΤΑΣΗ :!: :!: :!:

15 ευρώ παρακαλώ... :?

cleo
EN D

Δημοσ.: 141

Δημοσίευσηαπό tsoukasvaggelis » Πέμ Μάιος 26, 2011 5:01 pm

adreas έγραψε:Ο πιλότος είναι πολύ σοβαρός ακροπιλότος διεθνούς φήμης οπότε χλωμό να έκανε τέτοια βλακεία. Νομίζω το λάθος του είναι πιο στρατηγικό. Κατόπιν ενδελεχούς φασματογραφικής αναλύσεως, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιφανείας του αλεξιπτώτου του θύματος, γκελάρει φωτόνια μήκους κύματος υγύρω στα 700 νανόμετρα (πεζοδρομιακά, κόκκινα). Χωρίς να θέλω να κουράσω τους αναγνώστες του φόρουμ, θα ήθελα να υποδείξω ότι εάν τα εν λόγω φωτόνια ήταν γύρω στα 450 νανόμετρα (πεζοδρομιακά, μπλε) ενδέχεται ο συμπαθής Πρασιναντώνης (Anthony Green) να μην είχε μπει σε περιπέτειες.

Αντρέα,μηπως μπερδεύεις τη σωματιδιακή φύση των φωτονίων με την ηλεκτρομαγνητική φύση του φωτός στα 700nm? Γιατι κάπως έτσι πρέπει να μπερδεύτηκε και ο συγκεκριμένος πιλότος πριν γίνει η κατά φουκώ σύνθεση των δύο χρωμάτων σε ένα!
Παρεπιπτόντως, από τι λίστα των εγγραφών στην Πάτρα, πρέπει να βρούμε τον καντέμη (ασχετο)

tsoukasvaggelis
Competition

Δημοσ.: 459

Δημοσίευσηαπό adreas » Πέμ Μάιος 26, 2011 5:25 pm

Κοίτα να δεις Βαγγέλη, δεν ήθελα να το πω, αλλά είμαι σίγουρος ότι εάν ρωτήσουμε τον Άλεξ θα έχει πολύ σαφή άποψη σχετικά με το ποιός φταίει και για τον καιρό στο Καλέτζι και για την προσγείωση του Green (και για το μνημόνιο, την τρύπα του όζοντος, το τσουνάμι στην Ιαπωνία και ένα κάρο άλλα).

adreas
Competition

Δημοσίευσηαπό iozois » Πέμ Μάιος 26, 2011 8:36 pm

Aνδρέα εσυ γραψε οτι θέλεις γιάτι πετάς πολύ.
Εχω βαρεθεί 2 χρόνια τώρα τα ιδια θέματα. ψήνω σαν ΣΕΦ ΚΑΙ SPEEDBAR IN GREECE.

3) Είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια, ειδικά σε όσους είναι competition στο φορουμ.
η ξαδέρφη μου βέβαια δεν το έχει πάθει ποτέ, γιατί απλά δεν πετά.

iozois
EN A

Δημοσίευσηαπό norad » Πέμ Μάιος 26, 2011 10:57 pm

adreas έγραψε:Κοίτα να δεις Βαγγέλη, δεν ήθελα να το πω, αλλά είμαι σίγουρος ότι εάν ρωτήσουμε τον Άλεξ θα έχει πολύ σαφή άποψη σχετικά με το ποιός φταίει και για τον καιρό στο Καλέτζι και για την προσγείωση του Green (και για το μνημόνιο, την τρύπα του όζοντος, το τσουνάμι στην Ιαπωνία και ένα κάρο άλλα).

Τα πράγματα είναι απλά. Για όλα φταίει η επιτροπή task της Αμφίκλειας του 2003. Ξεκάθαρα πράγματα.

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό moraitis » Παρ Μάιος 27, 2011 2:50 am

ΕΚΛΑΣΕ !!!!!1

moraitis
EN A

Δημοσ.: 16

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες