Πρώτον... δεν "διάλεξα"... αποφασίσαμε από κοινού.
Δεύτερον... εμένα με προβληματίζουν άλλα πράγματα όπως είπα και προηγουμένως. Η καλή δίαθεση αναφέρθηκε για όλους εμάς και καμία σχέση με την ΕΛΑΟ δεν έχει. Πρώτα κοιτάμε το άμεσο περιβάλλον μας. Μην ερμηνεύμουμε κατα το δοκούν.
Έχει σχέση με ανθρώπους που δεν την διέθεταν και δεν ξέρω αν θα την αποκτήσουν.
Το να αλλάξουμε στάση για επιτύχουμε κάτι που δεν είναι εφικτό είναι απλά αδόκιμο. Δηλαδή δεν είναι κατανοητό, τόσο καιρό που λέμε ότι δεν υπάρχουν οικονομικές δυνατότητες λόγω ΓΓΑ. Πως πρέπει να το εξηγήσουμε? Στα μέτρα του εφικτού έχουμε πιέσει πολύ και με τρόπο που δεν είναι δημοσιευμένος. Εκτός και αν ξέρεις πως ακριβώς μιλάμε στα ΔΣ και ποια είναι η αντιμετωπίση των θεμάτων, ασε αυτούς που γνωρίζουν τι γίνεται και τι ισορροπίες υπάρχουν να χειρίζονται τα θέματα.
Το "δεν απέδωσε και τίποτα" είναι προσωπική σου άποψη, και καλά κάνεις και την έχεις. Όποιος ενδιαφέρεται είμαι στη διάθεση του για αποτίμηση του έργου της επιτροπής και σε σχέση με την ΕΛΑΟ. Διότι απλά το ό,τι έκανε η προηγούμενη επιτροπή δεν θα είχε γίνει αν δεν υπήρχε η συνεργασία με την ΕΛ.Α.Ο.
Σιγούρα μπορούν να γίνουν περισσότερα. Αλλά τα κυρήγματα σε φόρουμ δεν αποτελούν ούτε δημιουργική παρέμβαση ούτε στοιχεία. Ήλπιζα ότι το είχαν καταλάβει όλοι πλέον... αλλά πες πες όλο και κάτι μένει.
Δεν θέλω και δεν μπορώ να μιλήσω για την νέα ΕΑΠ αλλά μπορώ να μιλήσω για την απερχόμενη.
Χαίρομαι που η επιτροπή που ολοκληρώνει την θητεία της χαρακτηρίστηκε ως επιτυχημένη και ότι το θετικό έργο των 4ων χρόνων αναγνωρίστηκε από όλα σχεδόν τα σωματεία τα οποία καταδίκασαν την κακοπροαίρετη και στείρα κριτική που ασκήθηκε και τους "πυροβολισμούς" που δεχόταν. Για όσους διαφωνούν με αυτό, τους παραπέμπω στα σχόλια των εκπροσώπων των σωματείων.
Είναι πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να λειτουργήσουμε επί 4 χρόνια με πολύ καλή συνεργασία και τελειώνοντας να έχουμε μεταξύ μας ισχυρότερες φιλικές σχέσεις από ότι όταν ξεκινήσαμε. Και ελπίζω το ίδιο να συμβεί και με την νέα επιτροπή.