Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 1:58 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Εκλογές για νέα ΕΑΠ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Νοέμ 10, 2008 6:42 pm

Πρώτον... δεν "διάλεξα"... αποφασίσαμε από κοινού.

Δεύτερον... εμένα με προβληματίζουν άλλα πράγματα όπως είπα και προηγουμένως. Η καλή δίαθεση αναφέρθηκε για όλους εμάς και καμία σχέση με την ΕΛΑΟ δεν έχει. Πρώτα κοιτάμε το άμεσο περιβάλλον μας. Μην ερμηνεύμουμε κατα το δοκούν.

Έχει σχέση με ανθρώπους που δεν την διέθεταν και δεν ξέρω αν θα την αποκτήσουν.

Το να αλλάξουμε στάση για επιτύχουμε κάτι που δεν είναι εφικτό είναι απλά αδόκιμο. Δηλαδή δεν είναι κατανοητό, τόσο καιρό που λέμε ότι δεν υπάρχουν οικονομικές δυνατότητες λόγω ΓΓΑ. Πως πρέπει να το εξηγήσουμε? Στα μέτρα του εφικτού έχουμε πιέσει πολύ και με τρόπο που δεν είναι δημοσιευμένος. Εκτός και αν ξέρεις πως ακριβώς μιλάμε στα ΔΣ και ποια είναι η αντιμετωπίση των θεμάτων, ασε αυτούς που γνωρίζουν τι γίνεται και τι ισορροπίες υπάρχουν να χειρίζονται τα θέματα.

Το "δεν απέδωσε και τίποτα" είναι προσωπική σου άποψη, και καλά κάνεις και την έχεις. Όποιος ενδιαφέρεται είμαι στη διάθεση του για αποτίμηση του έργου της επιτροπής και σε σχέση με την ΕΛΑΟ. Διότι απλά το ό,τι έκανε η προηγούμενη επιτροπή δεν θα είχε γίνει αν δεν υπήρχε η συνεργασία με την ΕΛ.Α.Ο.

Σιγούρα μπορούν να γίνουν περισσότερα. Αλλά τα κυρήγματα σε φόρουμ δεν αποτελούν ούτε δημιουργική παρέμβαση ούτε στοιχεία. Ήλπιζα ότι το είχαν καταλάβει όλοι πλέον... αλλά πες πες όλο και κάτι μένει.

Δεν θέλω και δεν μπορώ να μιλήσω για την νέα ΕΑΠ αλλά μπορώ να μιλήσω για την απερχόμενη.

Χαίρομαι που η επιτροπή που ολοκληρώνει την θητεία της χαρακτηρίστηκε ως επιτυχημένη και ότι το θετικό έργο των 4ων χρόνων αναγνωρίστηκε από όλα σχεδόν τα σωματεία τα οποία καταδίκασαν την κακοπροαίρετη και στείρα κριτική που ασκήθηκε και τους "πυροβολισμούς" που δεχόταν. Για όσους διαφωνούν με αυτό, τους παραπέμπω στα σχόλια των εκπροσώπων των σωματείων.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να λειτουργήσουμε επί 4 χρόνια με πολύ καλή συνεργασία και τελειώνοντας να έχουμε μεταξύ μας ισχυρότερες φιλικές σχέσεις από ότι όταν ξεκινήσαμε. Και ελπίζω το ίδιο να συμβεί και με την νέα επιτροπή.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Δευτ Νοέμ 10, 2008 7:46 pm

This is badder... :P

Ελεύθερο φορουμ είναι εδώ όχι επίσημος δοιηκητικός χώρος, μην εξάπτεσαι.

Η αναφορά αφορούσε μόνο το οικονομικό κομμάτι, όχι τα υπόλοιπα που αναφέρεις. Και απο ότι γνωρίζουμε τα τελευταία λεφτά δόθηκαν στον 7ήμερο του ΑΟΚ το ΄06 (το μοναδικό που πήρε ελάχιστα εκείνη την χρονιά, όχι βέβαια και το μοναδικό που έκανε αγώνα)

Το έργο σας δεν κρίθηκε ποτέ για το πλούτο ή το περιεχόμενό του αλλά μερικές φορές για τις διαδικασίες που ακολουθούνταν, κάτι που ήταν θέμα επιλογής. Μην τα παρουσιάζεις όπως θές και αδικείς την κριτική και την αξία της στο να γινόμαστε καλύτεροι.
Εγώ τουλάχιστον δεν "τσιμπάω" γιατί δεν τα λέω αυτά έξω απο τον χορό αλλά χορέυοντας, απο μέσα. :P Και ούτε θέλω να συμφωνούν όλοι με τις απόψεις μου. :P

GTR

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Re: Εκλογές για νέα ΕΑΠ

Δημοσίευσηαπό panosagrinio » Δευτ Νοέμ 10, 2008 10:23 pm

Η σύνθεση της νέας ΕΑΠ με όλους τους υποψήφιους και τους σταυρούς που πήραν:

Πρόεδρος Ιωαννίδης Ιωάννης 7
Γραμματέας Μυριανθόπουλος Ιωάννης 8
Μελος Ιορδανίδης Δημήτρης 7
Μέλος Μαζωνάκης Γιώργος 6
Μέλος Ντούσκος Νίκος 7

Αναπληρωματικοί
Πελέκη Ελένη 6
Ραπάνου Γιώτα 5

Μπακούνης Χρήστος 3
Αιβαλιώτης Δημήτρης 1
Κωνσταντής Αλεξανδρος 0

Ο Μαζωνάκης ισοψήφισε με την Πελέκη Ελένη και έγινε κλήρωση

Σωματεία που ψήφισαν και ποιοί τους εκπροσώπησαν.

Λεάλππα Ραπάνου Γιώτα
Αερ. Ιωαννίνων Ραπάνου Γιώτα
"Ήπειρος" Σιάρκος Δημήτριος
Αερ. Αμφίκλειας Παπακουνάδης Δημήτρης (Λοχαγός)
ΑΟ Κιθαιρώνα Παπακουνάδης Δημήτρης (Λοχαγός)
ΑΛΑΟ Λίλιαν Λεμπλάνγκ
Αερ Αγρινίου Ιωακείμ Σκόνδρας
ΑΣ Πέλλας Πριβαρτιτσάνης Τάσος
ΣΑ Λάρισας Καρύδης Νίκος
Αερ "ΑΙΟΛΟΣ" Ιωαννίδης Γιάννης

Καλή επιτυχία ξανά στο έργο σας.

Εντελώς πληροφοριακά η επόμενη φράση ακούστηκε κατά την διαδικασία των εκλογών.
"Το να πυροβολείς είναι εύκολο, το να δημιουργείς είναι δύσκολο."

Παναγιώτης
Ένας αλλά λύκος.

panosagrinio
EN B

Δημοσ.: 39

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Δευτ Νοέμ 10, 2008 11:34 pm

Ειρήνη παιδιά ειρήνη. :P :P
Μην ακούω για πυροβολισμούς και θύματα γιατί σκέφτομαι πώς παρά λίγο να πυροβοληθεί το παραπέντε και να μην έχουμε επιτροπή. Εύκολο να πυροβολείς, πραγματικά....Και ακόμα πιο εύκολο όταν πυροβολείς με... σιγαστήρα και δεν σε παίρνουν και είδηση...Μουλωχτά πως το λένε... 8) 8)

Ευτυχώς βρέθηκαν κάτι... ιδιοτελείς καρεκλοκένταυροι- όπως βλέπουμε στις... φωτογραφίες.... των παραπάνω ποστ :twisted: - πού προκειμένου να βρεθούν ξανά και ξανά στην εξουσία, ανακάτεψαν τη κατάσταση και άλλαξαν τα πλάνα ( ρεε, δεν αφήνατε τους ανθρώπους στην ησυχία τους).

Αλλά την πάτησαν στον προεκλογικό αγώνα –οι άσχετοι,- και δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν την νίκη τους :twisted: - καλά τόοοοσο αφελείς;;; :roll: - Έκαναν πολλά τηλεφωνικά χιλιόμετρα, ατελείωτες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, έταξαν, έγλυψαν, εκβίασαν, αλλά παρόλα αυτά δεν εκλέχθηκαν :cry:

Καλά να πάθουν :evil: τέτοιοι που είναι και να μάθουν να κάθονται στα αυγά τους, γιατί οι... «ειδικοί» ξέρουν καλύτερα και πάντα θα νικάνε. :P :P :P

GTR

YG Πολύ... photoshop έπεσε στις... φωτογραφίες...κόφτε κάτι βρε παιδιά... :wink:

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Δημοσίευσηαπό nilo » Τρί Νοέμ 11, 2008 1:24 am

Μικρός όταν ήμουν δεν είχα παπούτσια όπως τα άλλα παιδιά και στεναχωριόμουν για αυτό μέχρι που είδα κάποιον να μην έχει πόδια και παρηγορήθηκα!!! Εμείς εδώ στα Τρίκαλα έχουμε μόνο τρέλα να πετάμε καλά, να το κουβεντιάζουμε μετά αγκαλιά με καμιά ξανθιά….μπυρίτσα, δεν έχουμε Σωματεία Λέσχες ψήφους κλπ κλπ (είχαμε αλλά φευ!!!) και στεναχωριόμασταν για αυτό μέχρι που διαβάσαμε τα παραπάνω. Πολλά από αυτά ή είναι αυτονόητα και δεν χρειάζονται ή είναι υπερβολικά. Η Ειρήνη είναι το πιο καλό όνομα για κορίτσι, άρα ειρήνη ειμήν ( ουπς Γιώτα καλά το έγραψα;)και η Ελπίδα το χειρότερο γιατί πεθαίνει τελευταία και άντε να λένε την πεθερά σου ……Ελπίδα!!! Ούτε στο χειρότερο εχθρό σου!!! Καλή επιτυχία σε όσους εκλέχτηκαν και όποιος καταφέρει να κάνει σημαντικά πράγματα στο χώρο που θα γίνουν γνωστά σε όλους μας χωρίς να γίνει γνωστός ο ίδιος , του αξίζει το βραβείο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΝΤΙΣΤΗ. Από τα βάθη της καρδιάς μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

nilo
EN B

Δημοσ.: 106

Re: Εκλογές για νέα ΕΑΠ

Δημοσίευσηαπό stavros » Τρί Νοέμ 11, 2008 2:53 am

Συγχαρητήρια σε όλα τα εκλεγμένα μέλη της ΕΑΠ είναι όλα ικανά,και μας κάνουν όλους να είμαστε αισιόδοξοι. τους εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.
Ο νέος πρόεδρος Γιάννης Ιωαννίδης για όσους δεν γνωρίζουν έχει κάνει αρκετό και σημαντικό έργο στην περιοχή της Δράμας, ορίστε και η συνέντευξη που του είχα πάρει για λογαριασμό του Ήπειρος http://www.epirus-airsports.gr/index.ph ... 8&Itemid=2

stavros
Competition

Δημοσ.: 266

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες