Όσο αφορά την νέα τάξη πραγμάτων με τα νέα δεδομένα πιστοποιήσεων τα πράγματα πλέων δεν είναι όπως τα ξέραμε πριν 2-3 χρόνια.
Υπάρχει μια αλήθεια αλλά….
Ποιος θέλει πραγματικά να γνωρίζει την αλήθεια??
Ποιος μπορεί να ακούσει την αλήθεια ?
Και από πού θα μάθει την αλήθεια?
Όταν ο συνολικός οπαδισμος της παγκόσμιας κοινότητας έχει θεσπίσει διαφορετικές αξίες από εκείνες που γνωρίζαμε κάποτε.
Ανήκω σε εκείνους που το ΕΓΩ και η Ματαιοδοξία μου ανήκουν στο μακρινό παρελθόν μου. Αλλοίμονο σε αυτούς που ζουν ακόμα με αυτό.
Οι εκπαιδευτές έχουμε τεράστια ευθύνη να λέμε την αλήθεια για αυτά που λίγο ως πολύ γνωρίζουμε ότι συμβαίνουν και ας είναι ενάντια στο μικροσυμφερον μας.
Οι νέες πιστοποιήσεις είναι …πληρώνω και βαφτίζω το αλεξίπτωτο μου ότι θέλω πχ είναι 2αρι το λέω ½ είναι 2/3 το λέω 2αρι κλπ. Όποιος ακολουθει αυτή τη λογική ΠΟΥΛΑΕΙ

όποια εταιρία μείνει πιστή στην ευθύνη και στο καθήκον πάει για κλείσιμο . Γιατί εμείς με την καταναλωτική μας παιδία ψηφίζουμε και αγοράζουμε το σχοινί του καπιταλισμού για να κρεμαστούμε ( μην με πάρετε για κανένα αριστερό…ελεύθερος είμαι.)
Διονύσης
Υ/Γ
Κάνω Siv 16- 17 χρόνια εκεί έχω δει πολλές συμπεριφορές των αλεξιπτώτων που μου επιτρέπουν να έχω άποψη. Αλεξίπτωτο κατηγορίας 1 η ½ που βουτά πάνω από 45ο ίσον με δολοφονική μηχανή.