Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 2:13 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Ιούλ 07, 2008 10:47 am

Από τις 2 Ιουλίου ο Γιώργος Νάκος (εστιάτωρ) δεν είναι πια μαζί μας. Ένα ατύχημα στην Ισπανία του κόστισε τη ζωή. Όσοι τον γνωρίζαμε είχαμε μόνο καλά λόγια να πούμε για τον Γιώργο και η είδηση μας στεναχώρησε αφάνταστα.

badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό kswift » Δευτ Ιούλ 07, 2008 11:08 am

Πραγματικά λυπηρό...
Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες?

kswift
Competition

Δημοσ.: 316

Re: Αποχαιρετισμός στον Γιώργο

Δημοσίευσηαπό AKONTISTIS » Δευτ Ιούλ 07, 2008 11:11 am

οταν λεμε ατυχημα τι ακριβος ενοουμε?

ΠΡΩΤΑ ΦΑΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ...
AKONTISTIS
Competition

Δημοσ.: 365

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Ιούλ 07, 2008 11:22 am

Ατύχημα πτητικό, μάλλον ως αποτέλεσμα ακροβατικών.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό george29041 » Δευτ Ιούλ 07, 2008 11:25 am

Πολυ λυπηρο , ο Θεος να δωσει δυναμη στους αγαπημενους του.

george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Ιούλ 07, 2008 11:58 am

Να παίζει funk και εσύ να γελάς

Μια κατσαρόλα με γεύσεις

Μια μηχανή και ένας σάκος

Γιώργο δεν ξεχνιέσαι

MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό yannis » Δευτ Ιούλ 07, 2008 12:11 pm

Με Ισπανους που μιλησαμε,μας ειπα οτι γινοταν ενα φεστιβαλ,οπου διαφοροι πιλοτοι εκαναν ακροβατικα.Δεν ειναι σιγουρο αν ο Γιωργος εκανε κατι(δεν το συνηθιζε απ οσο ξερω),και αυτο που μας ειπαν ειναι οτι ειδαν να τρωει ασυμετρο μπροστινο και να βιδωνει μεχρι το εδαφος.Σε αυτο που εδωσαν εμφαση ειναι οτι δεν ειδαν να κανει καμια προσπαθεια να βγει απο την κατασταση ενω ειχε πολυ χρονο,ουτε προσπαθεια να τραβηξει εφεδρικο.Εξεταζουν ενδεχομενα να επαθε κατι στον αερα.

Κριμα....
καλο ταξιδι Γιωργο....

http://www.cretanparagliding.gr

After all,its all about having fun!
yannis
Competition

Δημοσ.: 233

Δημοσίευσηαπό pichon » Δευτ Ιούλ 07, 2008 12:36 pm

Με το Γιώργο γνωριστήκαμε τον Απρίλιο, όταν ήρθε στην Ανδαλουσία. Έκανα τις πρώτες μου πτήσεις μαζί του, τον φιλοξένησα και από τότε έγινε ο δάσκαλός μου. Μιλούσαμε καθημερινά. Μιλήσαμε μία μέρα πριν το συμβάν και χθες θα πετούσαμε πάλι μαζί. Όταν το Σάββατο έμαθα τι έγινε στο τηλέφωνο με τους δικούς του, έχασα τη φωνή μου και ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Το ατύχημα έγινε στο φεστιβάλ του El Yelmo στην Ανδαλουσία και ακόμα δεν έχει γραφτεί τίποτα γι αυτό. Χθες ήμουν πάλι στο Algodonales, εκεί που θα βρισκόμασταν ...αλλά όταν αργά το απόγευμα ήρθε η ώρα της πτήσης, δεν μπόρεσα. Τα μάζεψα κι έφυγα. Κάποιος είπε σε ένα φίλο ότι φέτος στην Ισπανία έχουν γίνει πολλά ατυχήματα, γιατί όλο και πιο πολλοί πιλότοι πετάνε με συνθήκες και σε ώρες που δεν θα έπρεπε. Όλοι εσείς οι έμπειροι ξανασκεφτείτε το και δώστε σ'εμάς τους νέους το καλό παράδειγμα για να μην αφήσουμε τελικά πρόωρα αυτή την τόσο ωραία ασχολία.

Γιώργο, σου υπόσχομαι να κάνω πράξη όλα όσα μου έμαθες και είπαμε σ'αυτό το διάστημα

Αναπαύσου εν ειρήνη Δάσκαλε

pichon
EN B

Δημοσ.: 53

Δημοσίευσηαπό pichon » Δευτ Ιούλ 07, 2008 2:14 pm

Πραγματικά δεν ξέρω αν έχει σημασία ... αλλά νοιώθω ότι πρέπει να σας το μεταφέρω. Αν πιστεύετε ότι τέτοια πράγματα δεν πρέπει να λέγονται, σας παρακαλώ να το σβήσετε.

Σας μεταφράζω την πρώτη απάντηση που πήρα από τοπικό πιλότο, σε θέμα που ζήτησα περισσότερες πληροφορίες από όποιον ξέρει κάτι:

"Λυπάμαι πολύ γι'αυτό που συνέβη στο φίλο σου, την περασμένη Πέμπτη στο el Yelmo. Είναι πολύ λυπηρό που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και πραγματικά λυπάμαι πολυ ... μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένειά του.

Εγώ δεν είδα το ατύχημα, αλλά επειδή ζω 20 λεπτά απ'το σημείο, κάποιοι γνωστοί μου μου περιέγραψαν τι έγινε. Αρχικά θέλω να σου πω ότι όταν εμφανίστηκε, τον συμβούλεψαν ότι το να πετάξει τέτοια ώρα έχει ρίσκο, ήταν γύρω στις 14:00. Τα θερμικά εκεί είναι πολύ δυνατά και κυρίως στην προσγείωση τα πράγματα γίνονται "επικίνδυνα".

Απ'ό,τι φαίνεται, είχε ήδη πετάξει αυτή τη βδομάδα τέτοιες ώρες, αντίθετα με τις συμβουλές άλλων τοπικών πιλότων. Αυτό που μου περιέγραψαν είναι ότι είχε ένα ασύμμετρο κλείσιμο, που τον έκανε να πέσει μέσα στην πτέρυγα, καθώς προσέγγιζε την προσγείωση, αλλά ακόμα με αρκετό ύψος. Βγήκε από την πτέρυγα και μπήκε σε περιστροφή πολύ βίαιη, αλλά δεν τράβηξε εφεδρικό, κανείς δεν ξέρει γιατί. Δεν αντέδρασε, μπερδεμένος με τα σκηνάκια... προσπάθησε να το διορθώσει...? δεν το ξέρουν και τελικά έπεσε. Μόλις έφτασαν κοντά του για να τον βοηθήσουν ...ήδη δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Λυπάμαι πολύ για το χαμό, πραγματικά. Ελπίζω αυτό να σε ηρεμήσει κάπως. Να σου πω επίσης ότι όλα έγιναν πριν ξεκινήσει το φεστιβάλ, που έγινε κατά τις 5"

pichon
EN B

Δημοσίευσηαπό nemeton » Δευτ Ιούλ 07, 2008 3:46 pm

an epese stin mesi tou tholou einai poli pithanon oi artanes na tilixtikan sto lemmo tou kai etsi na xasi tis estisis tou .. to kako egine ..
ta therma mou silipitiria stin oikogenia kai filous...

Life is too smell to complian..
Enjoy every moment of life
www.icaro-wings.com

Kelly
nemeton
Competition

Δημοσ.: 262

Δημοσίευσηαπό nina » Δευτ Ιούλ 07, 2008 4:10 pm

Το πρωι μιλησα με την μητερα του...
Εχει παει ο αδελφος του να τον φερει,θα ερθουν την Τεταρτη. Περισσοτερα για την κηδεια θα σας πω αυριο.

nina
EN D

Δημοσ.: 130

Δημοσίευσηαπό AKONTISTIS » Δευτ Ιούλ 07, 2008 4:44 pm

αν υπαρχει δυνατοτητα να ανεβει καμια φωτογραφια...

ΠΡΩΤΑ ΦΑΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ...
AKONTISTIS
Competition

Δημοσ.: 365

Δημοσίευσηαπό pichon » Δευτ Ιούλ 07, 2008 5:10 pm

περισσότερες περιγραφές του συμβάντος έρχονται ...αλλά όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, το κακό έγινε

Τελευταία επεξεργασία απο pichon την Δευτ Ιούλ 07, 2008 5:32 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
pichon
EN B

Δημοσίευσηαπό dimitrisky1 » Δευτ Ιούλ 07, 2008 5:27 pm

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους . Είμαστε όλοι εδώ μαζί σας και στεναχωριόμαστε και πονάμε. :( :( :( :( :(

dimitrisky1
EN D

Δημοσ.: 128

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Ιούλ 07, 2008 5:28 pm

Ανδρος και Καλαμάτα ευτυχισμένος ακούγωντας μουσική

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό pichon » Δευτ Ιούλ 07, 2008 5:48 pm

στη δοκιμαστική πτήση με το Sinus, το επόμενό του σχέδιο

pichon
EN B

Δημοσίευσηαπό orck » Δευτ Ιούλ 07, 2008 10:04 pm

αυτο το κρανος παραλλαγης θα μου μεινει αξεχαστο οταν το πρωτοειδα στην Καλαματα, ουτε που ηξερα ονομα και nickname αλλα ηξερα τον ιδιο
κριμα ρε γαμοτο

MIK\";p=\"12267 έγραψε:Ανδρος και Καλαμάτα ευτυχισμένος ακούγωντας μουσική

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό pichon » Δευτ Ιούλ 07, 2008 10:29 pm

..από την Piedrahita, πριν κατέβει στο φεστιβάλ.

καλή πτήση να έχεις εκεί που πας

pichon
EN B

Δημοσίευσηαπό vagos » Τρί Ιούλ 08, 2008 7:14 am

Τα θερμα μου συλλυπητηρια στους συγγενεις και ολους τους φιλους του Γιωργο.......

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό kurtax » Τρί Ιούλ 08, 2008 11:11 am

eimai xaderfos tou giorgou kai tha eithela na sas efharistisw olous gia ta kala sas logia ekmerous olis tis oikogeneias tou. tha ithela na parakalesw an kapoios gnwrizei kati parapanw na kalesei ton aderfotou pou einai stin ispania sto tel:6974759657

kurtax
EN A

Δημοσ.: 2

Δημοσίευσηαπό kurtax » Τρί Ιούλ 08, 2008 11:40 am

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ .

kurtax
EN A

Δημοσίευσηαπό nek » Τρί Ιούλ 08, 2008 12:51 pm

Διαβαζω συνεχεια ό,τι εχει γραφτει ελπιζοντας οτι καποιος θα γραψει πως ειναι ψεμα.Δε μπορω να το χωνεψω!! :(
Μπορει να μην τον γνωριζα χρονια αλλα δυο μηνες που ειχε κατεβει στην κρητη ειχαμε κανει αρκετη παρεα.Περιμενα και φετος πως θα κατεβαινε.....

Καλο σου ταξιδι Γιωργο....

nek
EN A

Δημοσ.: 11

Δημοσίευσηαπό redbaron » Τρί Ιούλ 08, 2008 2:16 pm

Πραγματικά συμπονάμε την οικογένεια του, είναι κάτι που δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι έγινε. Η λύπη και ο προβληματισμός είναι πολύ έντονος. Μήπως όμως με αφορμή το χαμό ενός φίλου, πρέπει να προβληματιστούμε όλοι για το συμβάν, και να μπει στο μυαλό μας ότι δεν πρέπει να αφήσουμε να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ίσως η υπερβολική αυτοπεποίθηση να μας φέρνει στα όρια μας. Πιστεύω ότι πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε πως η ωραιότερη στιγμή είναι όταν μετά μια καλή πτήση, είμαστε όλοι μαζί και λέμε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να μην μικρύνει άλλο ο κύκλος αυτής της παρέας. :(

redbaron
EN D

Δημοσ.: 128

Δημοσίευσηαπό vm » Τρί Ιούλ 08, 2008 3:07 pm

ton yiorgo ton xero apo tote pou thimamai ton eauto mou. den mporo na po polla.nomizo oti ola inai ena kako oniro kai tha xipniso kai ton septemvri tha pinoume raki mazi kai tha ta leme stin katsarola.
yiorgo to xeris oti se agapao poli tha isai edo opou ki an petas.

vm
EN A

Δημοσίευσηαπό vm » Πέμ Ιούλ 10, 2008 1:30 pm

Εκ μέρους της οικογένειας του Γιώργου ,ενημερώνω όλους όσους θα ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν, ότι η τελετή θα γίνει το Σάββατο 12/07/2008 στις 10:00 π.μ. στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στον Γεράκα, παράδρομος Αττικής Οδού (από Κλεισθένους) και μετά θα κηδευτεί στο Νεκροταφείο του Γέρακα - Λεωφόρος Γέρακα.

vm
EN A

Επόμενο

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες