Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 1:55 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

ΑΠΟΡΙΑ- ΑΡΧΑΡΙΟΥ????

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

ΑΠΟΡΙΑ- ΑΡΧΑΡΙΟΥ????

Δημοσίευσηαπό sarropoulo » Τετ Φεβ 18, 2009 6:02 pm

θα ηθελα να ρωτησω μια απορια που με διατρεχει εδω και καιρο...επειδη ειμαι ασχετος και προκειτε συντομα να μπω στο κοσμο του παραπαντε θελω να μου λυσετε την εξης πρακτικη απορια..:

εγω φτανω με το αμαξι μου στο σημειο απογειωσης,,φοραω τον εξοπλισμο μου,απολαμβανω την μαγεια του αθληματος..οταν προσγειωθω,σωος και αβλαβης πρωτα ο θεος τι γινετε???
πως φτανω ξανα στο σημειο απογειωσης να παρω το αμαξι??(αυτο ισχυει βεβαια οταν εχω παει να πεταξω μονος μου..που σημαινει πως δεν υπαρχει καποιος να με περιμενει κατεβαζοντας και το αυτοκινητο στο σημειο προσγειωσης )εσεις τι κανετε???

υ.γ:ευχαριστω οσους απαντησουν εκ των προτερων

sarropoulo
EN B

Δημοσ.: 104

Re: ΑΠΟΡΙΑ- ΑΡΧΑΡΙΟΥ????

Δημοσίευσηαπό adreas » Τετ Φεβ 18, 2009 7:06 pm

Αυτό δεν είναι απορία, είναι η κρυφή κατάρα του παρα5. Αφού απολαύσεις τη μαγεία της πτήσης, αν δεν καταφέρεις να απολαύσεις τη μαγεία της προσγείωσης στην απογείωση, θα απολαύσεις τη μαγεία του ωτο-στοπ, της πεζοπορίας ή του πρηξίματος των φίλων σου να σου κάνουν τον οδηγό. Αυτός είναι κι ο πιο σημαντικός λόγος που οι παρα5άδες πάνε σε παρέες για να αφήνουν κάποιο αμάξι στην προσγείωση επειδή κατά τ' άλλα είμαστε σε μεγάλο βαθμό ακοινώνητοι κομπλεξικοί με βαθύ μίσος για το συνάνθρωπό μας :mrgreen:

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό ΑντρέαςΖ » Τετ Φεβ 18, 2009 7:26 pm

Με πρόλαβε ο συνονόματος και συνάθλιος συναγωνιστής - συντοπίτης, αλλά θα σου απαντήσω κι εγώ σαν αρχάριος... (σχεδόν) ...

ΔΕΝ ΠΕΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ και ειδικά όταν είσαι αρχάριος ΔΕΝ ΠΕΤΑΣ Π Ο Τ Ε ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, για λόγους ασφαλείας και για χίλιους δυό ακόμα λειτουργικούς και ψυχολογικούς λόγους!!!

Υπάρχει βέβαια πάντα η δυνατότητα να προσγειωθείς στην απογείωση (να επιδιώξεις, όπως έγραψε και ο δάσκαλος και όχι σώνει και καλά να πραγματοποιήσεις top landing δηλαδή) αλλά απαιτεί εμπειρία και κατάλληλες συνθήκες ( χωρικές και καιρικές).

Οσο κι αν φαντάζει μοναχικό ( κατ' ουσίαν ) σπορ, στη πραγματικότητα η αίσθηση σιγουριάς και το φαν που απολαμβάνεις οταν πετάς με παρέα, δε συγκρίνονται.

Στη τελική , υπάρχει παντα το κινητό και κάποιος ταλαίπωρος-η κολλητ-ος-ή , που θα αναλάβει το ρόλο του ταξιτζή μέχρι την απογείωση.

ps. Αυτός είναι κι ένας σημαντικός λόγος που πολλοί απ το χώρο αναγκάστηκαν να ...παντρευτούνε ή και να ...χωρίσουνε... ανάλογα την ανοχή του... έτερου ήμισυ... :wink: :lol:

ΑντρέαςΖ
EN A

Δημοσ.: 28

Δημοσίευσηαπό cloud_constructor » Τετ Φεβ 18, 2009 8:05 pm

adreas έγραψε:Αυτό δεν είναι απορία, είναι η κρυφή κατάρα του παρα5. Αφού απολαύσεις τη μαγεία της πτήσης, αν δεν καταφέρεις να απολαύσεις τη μαγεία της προσγείωσης στην απογείωση, θα απολαύσεις τη μαγεία του ωτο-στοπ, της πεζοπορίας ή του πρηξίματος των φίλων σου να σου κάνουν τον οδηγό. Αυτός είναι κι ο πιο σημαντικός λόγος που οι παρα5άδες πάνε σε παρέες για να αφήνουν κάποιο αμάξι στην προσγείωση επειδή κατά τ' άλλα είμαστε σε μεγάλο βαθμό ακοινώνητοι κομπλεξικοί με βαθύ μίσος για το συνάνθρωπό μας :mrgreen:

ΧΑΧΑΧΑχαχαχαχχΧΑΧαχα!Η μαγεια του ωτοστοπ χαχαχαχα..Καλα οσο για το ακοινωνητοι αυτο ξανα πες το..ιδιως αν δεν ξερεις κανενα απο αυτους που πετανε σε μια περιοχη αντε να σπασεις το παγο.

Βασικα οταν πετας το τελευταιο πραγμα που σε νοιαζει ειναι πως θα γυρισεις στο αμαξι.ΟΟΟΟοταν προσγειωθεις βλεπεις.Ειναι η χαρα του "..Και βλεπουμε.."

cloud_constructor
Competition

Δημοσ.: 274

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 5 επισκέπτες