Επειδή τα φαρδιά κουστουμάκια δεν μου πάνε θέλω να ενημερώσω για τα παρακάτω και αν θέλει κανείς μας κάνει τη χάρη μιας και κάμερα και βανάκι παραπάνω είναι ένα καινούργιο Nano...
Υπάρχουν 5 HD κάμερες (3 "ακριβές" 2 "ελαφριές φτηνές") που θα στηθούν σε ένα κεφάλι πιλότου και 4 σημεία. Ξεκινάμε με δικάμερο απογείωση, πρώτο θερμικό και η τελευταία φεύγει για πυλώνα από το briefing. Ανάλογα με τασk φεύγουν και οι άλλες 2 μόλις εξαφανιστούν τα Π5.
Μια μικρή βοήθεια γενικότερα στις διαδρομές απογείωση/προσγείωση/γκολ θα ήταν ευπρόσδεκτη μη δεσμεύω αμάξι.
Επίσης χρήσιμη θα ήταν η βοήθεια του τύπου "έχω HD κάμερα τραβάω απογείωση διώξε άλλη μια κάμερα για πυλώνα".
Επίσης χρήσιμη θα ήταν η βοήθεια να δέσουμε και σε άλλον πιλότο στο κράνος HD με ευρυγώνιο ή και να την πάρει κάποιος λαγός. Δεν ασχολείσαι με την κάμερα καθόλου, πατάμε το rec πριν απογειωθείς και αν το θυμηθείς κύκλωνε αριστερόστροφα.
Αν έχεις κάμερα παρτην στον αέρα και αν δεν κουνάει τράβα κάτι αλλιώς να κάνουμε πατέντα να τη στερεώσεις στο κράνος. Aν έχεις κάμερα και πάντα ήθελες να τη στερεώσεις στο κράνος πέστο.
Τέλος παρακαλώ την βοήθειά σας στο γλύψιμο του τυχών τηλεοπτικού συνεργείου που θα έρθει να πάρει (και να μας το δώσει) κάνα πλάνο. Αλλιώς του δίνουμε εμείς και ας πάρει η αερολέσχη κατευθείαν από εκεί το υλικό μονταρισμένο ή όχι.
Με PM όποιος θέλει αλλιώς τα λέμε Πέμπτη