Συντονιστής: Moderators
yannis έγραψε:και ακομα καλυτερο.....εσυ να εισαι ο λαγος κ εγω ο κυνηγος.κ δεν χρειαζετε gps.Μια καραμπινα μονο να εχω....αν πεσεις....κερδισα.
cloud_constructor έγραψε:χαχαχαχχαΧΑ
Εγω θα ελεγα το αλλο. Η μια ομαδα εχει τα αλεξιπτωτα της και η αλλη ομαδα ειναι στο εδαφος με αντιεροπορικα σε φαση 2ρος παγκοσμιος.. Σκοπος του παιχνιδιου ειναι να περασουν οσο ποιο γρηγορα γινεται χωρις να τους καταριψουν![]()
STAVROS έγραψε:Έχω μια εξίσου καλή ιδέα, απογειώνονται οι πιλότοι έχοντας ο καθένας μια μπάλα και φθάνουν στον πρώτο πυλώνα, εκεί από κάτω υπάρχει ένα κύκλος με 10 μέτρα διάμετρο. Με το που φθάνουν οι πιλότοι πάνω από το σημείο προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα μέσα στον κύκλο, εάν δεν τα καταφέρουν πάνε πίσω στην απογείωση και με touch and go ξαναπαίρνουν άλλη και προσπαθούν.
Οι πιλότοι που κατάφεραν και πετάξανε την μπάλα μέσα στον κύκλο πάνε στο επόμενο επίπεδο, πάνε στην απογείωση και με touch and go παίρνουν τα τόξα και από 3 βέλη, κατευθύνονται σε μια κορυφή και πετώντας δίπλα της προσπαθούν να χτυπήσουν τους τρεις στόχους που στήθηκαν εκεί, αν αστοχήσουν πάνε στην απογείωση και παίρνουν καινούργια βέλη. Όσοι βρουν τους στόχους πάνε στο επόμενο επίπεδο που είναι το γκολ, μόλις κάνουν γκολ όμως γα να ισχύει θα πρέπει να πιουν και από δέκα μπύρες ο καθένας μέσα σε μισή ώρα, διαφορετικά θα είναι σαν να έχουν φθάσει μόνο στο επίπεδο 2. Τέλειο ε !!!
aiva έγραψε:gamiseta opote benw se forum telika apogoitevomai olo kai perisotero...
sot έγραψε:ίσως παρεξηγήθηκα και ζητώ συγνώμη, αλλά δεν εννοούσα όσα ίσως φαίνονται με την πρώτη ματιά.
Μόνο ο Μάνος με κατάλαβε!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες