Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 1:18 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Δράμα webcams ψηφοφορία

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Δράμα webcams

Η ψηφοφορία έληξε την Δευτ Σεπ 06, 2010 6:36 pm

Να κλείσουν οι κάμερες
1
2%
Να μην κλείσουν οι κάμερες
57
95%
Είμαι αδιάφορος/η
2
3%

Σύνολο ψήφων : 60

Δράμα webcams ψηφοφορία

Δημοσίευσηαπό JohnPistikos » Σάβ Αύγ 07, 2010 6:36 pm

Eχει δημιουργηθει ενα θεμα εδω στην Δραμα απο δυο τρια ατομα (μπορει και παραπανω) σχετικα με τις καμερες που εχουμε στην ιστοσελιδα μας (http://www.aiolosdrama.org/el/webcam.html) , δηλαδη δεν τις θελουνε ισχυριζομενοι οτι επειδη εχουμε εναν υπολογιστη 24 ωρες ανοιχτο για να δουλευουν οι webcams βλαπτουμε το περιβαλλον.
Αυτες οι καμερες εξυπηρετουν στην διαφημιση του αθληματος μας και στο να βλεπουμε τον καιρο γρηγορα ευκολα οικονομικα και με ακριβεια ωστε να αποφασιζουμε εαν μπορουμε να παμε για να πεταξουμε και δεν θιγουν προσωπικα δεδομενα.
Γι'αυτο το λογο ανεβαζω αυτην την ψηφοφορια ωστε να δουμε ποσοι τις θελουνε και ποσοι οχι.
Η ψηφοφορια θα διαρκεσει ενα μηνα.

JohnPistikos
EN D

Δημοσ.: 198

Re: Δράμα webcams ψηφοφορία

Δημοσίευσηαπό dimitree » Κυρ Αύγ 08, 2010 10:55 am

δεν θα κανετε περισοτερο κακο στο περιβαλων αν κανετε ασκοπες διαδρομες με τα αυτοκινητα σας... μακαρι να δουλευε και σε μας αυτη η κ@%οκαμερα στα φαλασαρνα.

dimitree
EN B

Δημοσ.: 67

Δημοσίευσηαπό JohnPistikos » Κυρ Αύγ 08, 2010 11:30 am

dimitree έγραψε:δεν θα κανετε περισοτερο κακο στο περιβαλων αν κανετε ασκοπες διαδρομες με τα αυτοκινητα σας... μακαρι να δουλευε και σε μας αυτη η κ@%οκαμερα στα φαλασαρνα.

Πες τα ρε φιλε , τα ιδια τους λεμε και εμεις και δεν καταλαβαινουν.

JohnPistikos
EN D

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Κυρ Αύγ 08, 2010 12:06 pm

Τι εννοούν βλάπτουν το περιβάλλον? Το κινητό που το έχουν όλη μέρα στην κεφάλα τους δεν τους βλάπτει??? Οι κεραίες των 3.000 MHz της κινητής τηλεφωνίας που έχουν αρχίσει σιγά σιγά να μπαίνουν στις ταράτσες στα μπαλκόνια δίνοντας τώρα πια ένα χαρτζηλίκι στους ιδιοκτήτες, δεν τους πειράζουν?
Ασχολούνται με την σταγόνα και χάνουν τον ωκεανό...

Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσ.: 970

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Δευτ Αύγ 09, 2010 11:27 am

Καλά είστε σοβαροί ????έχετε ένα pc ανοιχτό για την κάμερα ??????
Πρέπει να συληφθειτε και να οδηγηθείτε σε καταναγκαστικά έργα .
:shock: :shock:

Δεν πιστεύω αυτοί που έχουν αντιρρήσεις να είναι ιπτάμενοι γιατί αν είναι έτσι θα τρελαθώ θα πηδηχτώ απ’το παράθυρο :mrgreen: :mrgreen:

Παρακαλούμε οι κάμερες να μεινουν όπως είναι ! :lol: :lol:

Competition

Δημοσ.: 1216

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Αύγ 09, 2010 1:35 pm

JohnPistikos έγραψε: δηλαδη δεν τις θελουνε ισχυριζομενοι οτι επειδη εχουμε εναν υπολογιστη 24 ωρες ανοιχτο για να δουλευουν οι webcams βλαπτουμε το περιβαλλον.
.

Υπολογιστής καίει σε ένα μήνα περίπου όσο μια γκαζιά για να πας από το ένα φανάρι στο άλλο αν απέχουν 500 μέτρα με 1000άρι αμάξι.

Με σβηστή οθόνη περίπου το μισό προς ένα τέταρτο (ανάλογα αν είναι ενεργειακή κλπ)

Τα laptop περίπου το ένα τέταρτο.

Πείτε ότι έχετε laptop και επίσης στείλτε μου μια φωτογραφία από τα σπίτια τους να δω αν έχουν καμιά ιδέα από εξοικονόμιση ενέργειας.

Τέλος αν δεν έχουν μηχανάκι ή υβριδικό αμάξι άντε το πολύ αμάξι μέχρι 1000 κυβικά πείτε τους να πανε να κάνουν σεξ οι υποκριτές.

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό georgex » Δευτ Αύγ 09, 2010 5:31 pm

MIK έγραψε:
JohnPistikos έγραψε: δηλαδη δεν τις θελουνε ισχυριζομενοι οτι επειδη εχουμε εναν υπολογιστη 24 ωρες ανοιχτο για να δουλευουν οι webcams βλαπτουμε το περιβαλλον.
.

Τέλος αν δεν έχουν μηχανάκι ή υβριδικό αμάξι άντε το πολύ αμάξι μέχρι 1000 κυβικά πείτε τους να πανε να κάνουν σεξ οι υποκριτές.

Ποιό μηχανάκι... ποδήλατο έχουν για να μετακινούνται μέσα στην πόλη;

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό paramick » Δευτ Αύγ 09, 2010 8:07 pm

First things first!!!
Πρώτα να κάνουν σεξ,να ξελαμπικάρουν,και μετά ποδήλατο μπας και βοηθήσουν την κατάσταση.
Υ.Γ. Ποιός είναι ο αδιάφορος που διαβάζει sky.gr :?: :!:

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό jim » Τρί Αύγ 10, 2010 2:34 pm

Φαντάζομαι τι έκαναν αυτοί οι οικολόγοι εκεί πέρα όταν καιγόντουσαν τα ελαστικά...

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
jim
EN A

Δημοσ.: 29

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Αύγ 10, 2010 6:06 pm

σωστος !!!
και ηταν και εν ωρα παγκοσμιου και το εβλεπαν ολοι οι πιλοτοι

Competition

Δημοσίευσηαπό fantastic » Τετ Αύγ 18, 2010 3:59 am

Κατά πρώτον θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες του forum που διάβασαν τα περί ψηφοφορίας για τις κάμερες στην ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΡΑΜΑΣ "ΑΙΟΛΟΣ" και δεν μπήκανε στη διαδικασία να ψηφίσουν.
Κατά δεύτερον, καταγγέλλω αυτήν την στιγμή φανερά αυτούς που αυτοβούλως, εντελώς αυθαίρετα και προκλητικά και χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ΔΣ του συλλόγου, έθεσαν έτσι αυταρχικά και παραπλανητικά να τονίσω για όσους δεν τον γνωρίζουν, το θέμα για ψηφοφορία στο forum.
Κατά τρίτον αναφέρομαι στους μαϊδανούς που έχουν τη γνώμη του:
tsouloufis έγραψε:Δεν πιστεύω αυτοί που έχουν αντιρρήσεις να είναι ιπτάμενοι

paramick έγραψε:Πρώτα να κάνουν σεξ,να ξελαμπικάρουν,και μετά ποδήλατο μπας και βοηθήσουν την κατάσταση.

Jim έγραψε:Φαντάζομαι τι έκαναν αυτοί οι οικολόγοι εκεί πέρα όταν καιγόντουσαν τα ελαστικά...

Δεν τους πέφτει κανένας λόγος για τα εσωτερικά θέματα άλλου συλλόγου, τους προσπερνάω και ας κρατήσουν τη γνώμη τους για τον εαυτό τους, εάν θέλουν να είναι σοβαροί.
Η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΡΑΜΑΣ "ΑΙΟΛΟΣ" αριθμεί 30 περίπου ενεργά μέλη, καλά παιδιά και ορισμένοι μάλιστα πιλοταράδες και μπορούν να λύσουν τα όποια προβλήματα του συλλόγου από μόνοι τους.
Όσο για αυτούς που ψηφίσαν και δεν είναι μέλη της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΔΡΑΜΑΣ "ΑΙΟΛΟΣ" και νιώθουν ότι τους παραπλάνησαν, το μόνο που τους μένει είναι να ζητήσουν ένα μεγάλο συγγνώμη.
Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του συλλόγου απαιτεί εδώ και τώρα να αποσυρθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας από το forum και ας τεθεί το θέμα στην έδρα του συλλόγου, στον ΚΟΡΥΛΟΒΟ, όμορφα και δημοκρατικά.
Η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΡΑΜΑΣ "ΑΙΟΛΟΣ" υπάρχει από το 1990 και της αξίζει νομίζω καλύτερη συμπεριφορά και μεταχείριση.

fantastic
EN A

Δημοσ.: 4

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Τετ Αύγ 18, 2010 4:28 am

fantastic έγραψε: Η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΡΑΜΑΣ "ΑΙΟΛΟΣ" υπάρχει από το 1990 και της αξίζει νομίζω καλύτερη συμπεριφορά και μεταχείριση.
σε αντίθεση με το παρών φορουμ, που είναι νεότερο;

jollyroger
Competition

Δημοσ.: 1075

Δημοσίευσηαπό adreas » Τετ Αύγ 18, 2010 4:36 am

Ώπα, άλλο να εξηγήσουμε ότι το PC καίει πολύ λίγο σε σχέση με το αμάξι κι άλλο να βγάλουμε συμπέρασμα ότι όποιος έχει περιβαλλοντικές ευαισθησίες είναι φιόγκος. Όταν καιγόντουσαν τα ελαστικά θα ήθελα να ελπίζω ότι όλοι μας είχαμε φρικάρει λίγο πολύ.

Γενικά ένα παροπλισμένο laptop με την οθόνη κλειστή είναι σχετικά αμελητέο.

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό andread » Τετ Αύγ 18, 2010 12:44 pm

Μου ήρθε σαν αποκάλυψη.... αναλογιστήκατε ποτέ πόσο περισσότερο κάθεστε στον Η/Υ λόγω του forum και του Leonardo ?
Ειδικά το Live στο Google Earth κάνει την κάρτα γραφικών να ανεβάζει στροφές !!!
Και αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο..., έχουμε γύρω στις 120.000 καταγεγραμένες πτήσεις, χ 5 λεπτά που χρειάστηκε να ανέβουν... πόσο μάλλον και ο χρόνος αυτών που τις βλέπουν... Νομίζω οτι είμαι υπεύθυνος για πολύ μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή απο αυτή τη φτωχούλα κάμερα.

John καλό κουράγιο και ψυχραιμία. Φίλοι της Δράμας ελπίζω να πάρετε μια απόφαση με βάση την κοινή λογική

andread
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό adreas » Τετ Αύγ 18, 2010 1:49 pm

Είσαι υπεύθυνος για ψυχολογική καταστροφή ;-)

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό paramick » Τετ Αύγ 18, 2010 2:26 pm

Κύριε fantastic ,δεν εχω λόγο να πιστεύω οτι είσαι κάτι λιγότερο απο αυτό που δηλώνει το username σου,παρόλα αυτα,και για λόγους που μόνο εσυ ξέρεις,άφησες την δημοκρατικότητα σου και την ευγένεια σου στην άκρη,την ώρα που έγραφες τα παραπάνω.
Την στιγμή που αναφέρθηκες έστω και εμμέσως στο προσωπό μου,εχω την υποχρέωση να πάρω θέση,και να σου ξεκαθαρίσω οτι:
Δεν με αφορούσαν και δεν με αφορούν τα εσωτερικά ζητήματα της "ΑΙΟΛΟΣ",ακόμα και αν προέρχονται απο διαρροή...
Εαν ο εκπρόσωπος του σωματείου μου στα fora,αποφάσιζε 10 μέρες μετά το αρχικό post/poll,να σιχτιρίσει όσους πέσαν στη φάκα να ψηφίσουν,καίγοντας στην πυρά όσους σχολίασαν αποδοκιμστικά,απαιτώντας να ζητήσουν ενα μεγάλο συγγνώμη όλοι όσοι ψήφισαν αλλά δεν σχολίασαν,και τέλος δίνωντας έυχαριστίες στους επιδεικτικά αδιάφορους,θα του τηλεφωνούσα για να τον συγχαρώ για τους λεπτούς χειρισμούς,ενω παράλληλα θα του πρότεινα το σεξ σαν λύση(μην γελάς...βοηθάει).
Εύχομαι απο καρδιάς στην αερολέσχη Δράμας,να επικρατήσει το συναίσθημα (και οχι η λογική),και με καθαρό μυαλό,αποφεύγοντας εμπάθειες να βρεθεί η καλλιτερη λύση.

Ενας μαιδανός που θέλει να είναι σοβαρός
και μόλις προσπέρασες.........

Μιχάλης Φυρογένης (aka paramick)

Τελευταία επεξεργασία απο paramick την Τετ Αύγ 18, 2010 5:40 pm, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.
paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό JohnPistikos » Τετ Αύγ 18, 2010 3:06 pm

Πρώτα πρώτα να πούμε ότι οι κάμερες μπήκαν κατόπιν εντολής του προέδρου της λέσχης και όχι του οποιουδήποτε, ο όποιος έχει ψηφιστεί και κατέχει αυτήν την θέση και μπορεί να παίρνει κάποιες αποφάσεις.
Εσύ με ποια δικαιοδοσία πας και τραβάς την μπριζα από το pc;
Είσαι στο ΔΣ; ΟΧΙ
Ρώτησες κανέναν; ΟΧΙ
Έκανες ψηφοφορία; ΟΧΙ
Εσύ δεν λειτούργησες αυτοβούλως; ΝΑΙ
Οι υπόλοιποι συμπολίτες μας ανά την ελλαδα δεν μπορούνε να έχουνε άποψη για το εάν κάτι είναι λογικό ή όχι;
Η βλάβη στο περιβάλλον σταματάει στον νομό Δράμας;
Εξακολουθείς να μην υποστηρίζεις την άποψη σου.
Πες μας τα επιχειρήματα σου για την άποψη που έχεις για να καταλάβουμε και εμείς το άδικο μας.
Την ψηφοφορία στο FORUM την είδες;
Εσύ ψήφισες στο forum ή δεν καταδέχεσαι;
Θεωρείς το forum όχι δημοκρατικό και το εγώ σου ναι;
Άμεση ψηφοφορία για το θέμα γιατί έσπασαν τα νεύρα μου.

JohnPistikos
EN D

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Αύγ 18, 2010 4:32 pm

fantastic έγραψε:Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του συλλόγου απαιτεί εδώ και τώρα να αποσυρθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας από το forum και ας τεθεί το θέμα στην έδρα του συλλόγου, στον ΚΟΡΥΛΟΒΟ, όμορφα και δημοκρατικά.

Χμμμ δεν το είχα δει αυτό μέχρι τώρα... καλλιό αργά παρά ποτέ.

Ο λαλίστατος φίλος και κουμπάρος (ναι έχω μερικούς τέτοιους στον παραπεντόκοσμο) paramick εκφράστηκε εύστοχα νομίζω αν και δεν ξέρω που βρήκε τον χρόνο στις διακοπές του μεταξύ μακροβουτιών και κωπηλατικών ασκήσεων με την θαλαμηγό K/S "SOUSOURADA"
σημαίας Marshal Islands βεβαίως βεβαίως.

Στο θέμα μας λοιπόν. Οι συντριπτικές πλειοψηφίες εκπροσωπούνται συνήθως από κάποια πρόσωπα που κατέχουν κάποια θεσμική θέση και είναι επίσης συνήθως εκλεγμένοι και αιρετοί. Δηλαδή αν η συντριπτική σας πλειοψηφία ήθελε, θα μπορούσε να πάρει μια συντριπτική απόφαση και με μια συντριπτική αίτηση του Δ.Σ. του σωματείου να ζητήσει την συντριβή αυτής της ψηφοφορίας. Τότε μόνο θα μπορεί κάποιος να επικαλεστεί πλειοψηφίες κτλ. Αλλά κανείς δεν το έκανε αυτό, ούτε καν το συζήτησε. Και υπάρχουν πολλοί Δραμινοί που γράφουν στο φόρουμ ή απλά το επισκέπτονται.

Αλλά έχω και άλλα που σκέφτομαι. Γνωρίζω αρκετά άτομα από την Δράμα και χαίρομαι γιατί έχω με όλους καλές σχέσεις. Κατά διαστήματα μιλάμε και φυσικά γνωρίζουν τον ρόλο μου στο sky.gr, αλλά κανείς δεν μου έκανε την οποιαδήποτε κουβέντα για το θέμα αυτό. Πράγμα το οποίο με κάνει να αμφιβάλλω για τα περι λαϊκής εντολής. Ειδικά 2 μέλη του Δ.Σ. του σωματείου είναι και στην ΕΑΠ και ούτε μέσω αυτού του διαύλου υπήρξε μέχρι τώρα θέμα.

Τέλος αναφέρομαι στο κατα πόσο έχει κάποιος δικαίωμα να σβήσει μια ψηφοφορία από το φόρουμ. Ο Γιάννης έβγαλε σε ψηφοφορία ένα θέμα το οποίο πιστεύει ότι είναι σοβαρό και θέλει να δει την γνώμη και του υπόλοιπου κόσμου. Εφόσον γράφει μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν επικαλέστηκε οτι εκπροσωπεί κανέναν ούτε ότι αναφέρθηκε σε πρόσωπα. Και φυσικά καμία ψηφοφορία δεν σβήνεται έτσι απλά. Για να είμαι ειλικρινής ακόμα και η θέληση κάποιου να σβηστεί με αφήνει ιντερνετοδημοκρατικώς έκπληκτο.

Υποθέτω ότι γνωρίζεις ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν είναι δεσμευτικό για κανέναν και είναι μόνο η αποτύπωση της γνώμης μόνον όσων ψήφισαν. Για ποιο λόγο σε ενοχλεί ή τι φοβάσαι ότι θα γίνει από μια απλή ψηφοφορία. Για να πώ την αλήθεια εγώ δεν είχα ψηφίσει αλλά τώρα θα το κάνω.

Και η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι απλά αστείο να μιλάμε για την ενέργεια που καταναλώνει ένα PC (χωρίς οθόνη) στο ρελαντί. Κάποιοι έχουν ήδη απαντήσει σχετικά.

Το πρόβλημα όπως βλέπεις έχει αντιμετωπιστεί από όλους με την ίδιο σχετικά τρόπο. Μήπως αυτό πρέπει να το λάβεις υπόψιν σου. Και αν θες να ασχοληθείς με πλειοψηφίες η μόνη που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι αυτή σε αυτη εδώ την συζήτηση και είναι υπερ του υπολογιστή.

Μάλλον το πρόβλημα αφορά εσωτερικά θέματα δικά σας. Εμείς απλά λέμε την γνώμη μας για κάτι που αναφέρθηκε και έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε. Προφανώς η λύση του θέματος είναι στην Δράμα και όχι στο διαδίκτυο.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό nina » Τετ Αύγ 18, 2010 5:34 pm

:shock:

nina
EN D

Δημοσ.: 130

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τετ Αύγ 18, 2010 5:39 pm

fantastic θα μας πεις το ονομα σου να ξερουμε με ποιον μιλαμε
fantastic μηπως σε βαρεσε η πολυ ζεστη στο κεφαλι :shock: :shock:
fantastic τραβα κανε καμια κωλοτουμπα μπας και ερθεις στα ισια σου γιατι σε βλεπω εχεις στραβωση :mrgreen:

Competition

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Τετ Αύγ 18, 2010 6:34 pm

fantastic έγραψε:Κατά πρώτον θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες του forum που διάβασαν τα περί ψηφοφορίας για τις κάμερες στην ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΡΑΜΑΣ "ΑΙΟΛΟΣ" και δεν μπήκανε στη διαδικασία να ψηφίσουν.

Κατά δεύτερον, καταγγέλλω αυτήν την στιγμή φανερά αυτούς που αυτοβούλως, εντελώς αυθαίρετα και προκλητικά και χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ΔΣ του συλλόγου, έθεσαν έτσι αυταρχικά και παραπλανητικά να τονίσω για όσους δεν τον γνωρίζουν, το θέμα για ψηφοφορία στο forum.

Τόσο πολύ σε ενόχλησε το αποτέλεσμα? Μήπως ψήφισες και εσύ? "αδιάφορος"?

Δεν τους πέφτει κανένας λόγος για τα εσωτερικά θέματα άλλου συλλόγου, τους προσπερνάω και ας κρατήσουν τη γνώμη τους για τον εαυτό τους, εάν θέλουν να είναι σοβαροί.

Φυσικά δεν μας πέφτει λόγος για τα εσωτερικά θέματα του συλλόγου σας αλλά το περιβάλλον και η προστασία του δεν είναι εσωτερικό θέμα του συλλόγου σας και επειδή θέσατε αυτό ώς αιτία να σβήσουν οι κάμερες (παράλογο!!!) σας "έκραξε" όλος ο ντουνιάς.

Η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΡΑΜΑΣ "ΑΙΟΛΟΣ" αριθμεί 30 περίπου ενεργά μέλη, καλά παιδιά και ορισμένοι μάλιστα πιλοταράδες και μπορούν να λύσουν τα όποια προβλήματα του συλλόγου από μόνοι τους.

Το αν είναι πιλοταράδες δεν σημαίνει ότι η γνώμη τους για τέτοια θέματα βαρύνει περισσότερο. Δηλαδή αν δέν είναι κάποιος πιλοταράς δεν πρέπει να έχει άποψη? Ειναι λίγο φασιστικό όπως το θέτεις.

Όσο για αυτούς που ψηφίσαν και δεν είναι μέλη της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΔΡΑΜΑΣ "ΑΙΟΛΟΣ" και νιώθουν ότι τους παραπλάνησαν, το μόνο που τους μένει είναι να ζητήσουν ένα μεγάλο συγγνώμη.

ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ???

antonisk6
Competition

Δημοσ.: 236

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Αύγ 18, 2010 8:02 pm

Tsouloufis κίτρινη κάρτα.

Ο σεβασμός και ο πολιτισμός ισχύουν για όλους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γράφεις έτσι. Αν έχεις προσωπικά θέματα να τα λύσεις προσωπικά. Δεν τον ξέρεις τον fantastic για να μιλάς έτσι. Αν τον ήξερες θα τον σεβόσουνα. Οι διαφορετικές απόψεις δεν αποκλείουν τον σεβασμο. Ουτε εγώ πολυκαταλαβαίνω τι θέλει να μας πει.

Όπως είπε ο Αντώνης το θέμα του περιβάλλοντος μας αφορά όλους και για αυτό εκφράσαμε άποψη. Το θέμα του φόρουμ με αφορά περισσότερο και για αυτό τοποθετήθηκα. Το θέμα του τοπικού συλλόγου όμως δεν αφορά άλλους και για αυτό ας λυθεί τοπικά.

Και η δική μου άποψη είναι υπερ του ελάχιστα ενεργοβόρου υπολογιστή όπως και των υπολοίπων που έγραψαν εδώ. Το θέμα αυτό όμως αφορά την τοπική ιπτάμενη κοινωνία και εμείς απλά λέμε την γνώμη μας. Δεν κάνουμε επιθέσεις σε όποιον έχει άλλη άποψη από την δική μας. Και ειδικά όχι με τέτοιον τρόπο.

Λίγο ηρεμία λοιπόν και ας αποφασίσουν οι υπεύθυνοι τι θα κάνουν.

badder

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Τετ Αύγ 18, 2010 8:18 pm

badder έγραψε:Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γράφεις έτσι. Αν έχεις προσωπικά θέματα να τα λύσεις προσωπικά. Δεν τον ξέρεις τον fantastic για να μιλάς έτσι. ...

fantastic έγραψε: Κατά τρίτον αναφέρομαι στους μαϊδανούς που έχουν τη γνώμη του:
tsouloufis έγραψε:Δεν πιστεύω αυτοί που έχουν αντιρρήσεις να είναι ιπτάμενοι

:roll: :?:

jollyroger
Competition

Δημοσ.: 1075

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Αύγ 18, 2010 8:52 pm

Ο Μαϊδανός μου ξέφυγε... το παραδέχομαι.

κιτρινη σε αμφότερους λοιπόν.

Αν θέλεις να σε σέβονται πρέπει να σέβεσαι εσύ πρώτα.

badder

Δημοσίευσηαπό dramaicanos » Τετ Αύγ 18, 2010 9:25 pm

Γιάννη.Π. σχετικά με το θέμα της ψηφοφορίας στον sky.gr κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να ερωτηθούν τα μέλη της λέσχης και αφού και εφόσον δεν βγάζαμε άκρη τότε θα μπορούσαμε να πάρουμε και μια άλλη γνώμη. Έχε υπόψη σου πως ακόμα και τώρα υπάρχουν μέλη της λέσχης που δεν γνωρίζουν το θέμα που έχει προκύψει.

Υ.Γ: "tsouloufis" θα μας πεις το όνομα σου για να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε? Μήπως είσαι αυτός που ολοκλήρωσε τα έργα στην απογείωση του Κιθαιρώνα? : :wink:

dramaicanos
EN A

Δημοσ.: 13

Επόμενο

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες