Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι τα επιπεδα εκπεδευσης για να φτασω στου εκπεδευτη και περιπου ποσα χρηματα χρειαζονται και ποσο χρονο(οσο για τον τελευτεο εχω απλετο

Συντονιστής: Moderators
edionisis έγραψε:μια πτωση εκανα
edionisis έγραψε:Για σας ειμαι εντελος ασχετος με το αθλημα μονο μια πτωση εκανα και τρελαθηκα.
Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι τα επιπεδα εκπεδευσης για να φτασω στου εκπεδευτη και περιπου ποσα χρηματα χρειαζονται και ποσο χρονο(οσο για τον τελευτεο εχω απλετο)
edionisis έγραψε: Oso gia ton kurio pou me rotise kati ne egw eimai![]()
edionisis έγραψε: μονο μια πτωση εκανα και τρελαθηκα.
ποσο χρονο(οσο για τον τελευτεο εχω απλετο)
edionisis έγραψε: ποια ειναι τα επιπεδα εκπεδευσης για να φτασω στου εκπεδευτη:D )
αυτό που εκφράζεις με αυτό που λες, δεν απευθύνεται σε 'αυτόν που φωνάζει', άλλα το σύνολο των αναγνωστών.edionisis έγραψε:(P.S. Tha stamathso ta greeklish otan stamathsoyn oi FONES sto forum)
edionisis έγραψε:(P.S. Tha stamathso ta greeklish otan stamathsoyn oi FONES sto forum)
edionisis έγραψε:Για σας ειμαι εντελος ασχετος με το αθλημα μονο μια πτωση εκανα και τρελαθηκα.
Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι τα επιπεδα εκπεδευσης για να φτασω στου εκπεδευτη και περιπου ποσα χρηματα χρειαζονται και ποσο χρονο(οσο για τον τελευτεο εχω απλετο)
ian έγραψε:edionisis έγραψε: μονο μια πτωση εκανα και τρελαθηκα.
ποσο χρονο(οσο για τον τελευτεο εχω απλετο)
Αυτά τα δύο ειναι πολυ καλα
edionisis έγραψε: ποια ειναι τα επιπεδα εκπεδευσης για να φτασω στου εκπεδευτη:D )
Μηπως βιαζεσαι λιγο; Μακαρι να σε κερδισει τοσο πολυ και να το αγαπησεις και εσυ τοσο πολυ
Aris. έγραψε:ταπεινότης και σεβασμός![]()
![]()
Μήπως να κάνει και τον σταυρό του![]()
![]()
Aris. έγραψε:Πρώτα τον παίρνεται από μούτρα και μετά του λέτε τη να κάνει και ποιός είναι.
Και καλά οι νέοι που παλιότερα παθήματα δεν τους έγιναν μάθημα αλλά και οι παλιοί στο φόρουμ που πρέπει να δείχνουν το δρόμο ??
Θα μπορούσε η απάντηση στο ποστ να ήταν πολλή ποιο απλή και δίχως ειρωνεία στην άγνοια που λογικά έχει κάποιος που δεν γνωρίζει το παραπέντε.
Π.Χ. Καλώς ήρθες στο φόρουμ
Η διαδικασία για να γίνεις εκπαιδευτής δεν είναι τόσο απλή όπως σε άλλα σπορ.
Χρειάζονται χρόνια εμπειρίας και πρέπει να περάσεις αρκετά στάδια μέχρι να σου δοθεί η δυνατότητα να εκπαιδεύεις . Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω λινκ για να ενημερωθείς σχετικά .
http://paragliding.elao.gr/docs/parapro-gr.pdf
Παρεμπιπτόντως η λέξη πτώση στο παραπέντε είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί . Στο παραπέντε δεν πέφτουμε, πετάμε.
Θα σε παρακαλέσω είναι κανόνας στο φόρουμ να γράφουμε ελληνικά , αν δεν σε βολεύει χρησιμοποίησε το παρακάτω λινκ
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες