Συντονιστής: Moderators
ONEIROPOIOS
Post subject: Re: Η Τουρκία γίνεται πατρίδα του Ίκαρου Reply with quote
Όταν λες να μην μας πάρουν την Ικαρία τι εννοείς? Οτι δεν την έχουν πάρει? Δηλαδή σημασία έχει ποιός είναι στην εξουσία, η αν υπάρχει δικαιοσύνη για τον λαό? Οι Ελληνάρες δηλαδή που qυβερνάνε τα άλλα νησιά και πεθαίνουν οι παππούδες επειδή δεν έχουν φάρμακα και γιατρούς και χρειάζονται ελικόπτερο που ποτε δεν φτάνει στην ώρα του, είναι καλύτεροι?
Άκουσε να δεις φίλε. Σε όλα τα κράτη, υπάρχουν δύο κατηγορίες. Οι εξουσιαστές και οι εξουσιαζόμενοι. Αυτό δεν αλλάζει.
Εγώ υπηρέτησα στη Σάμο και απέναντύ μου είχα αυτά τα μουνόπανα να με σημαδεύουν με τις δυόπτρες και να κάνουν παραβιάσεις με τα μαχητικά τους πάνω από το φυλάκιό μου.
Έχω λοιπόν αποκτήσει μεγάλο μίσος με αυτήν τη γειτονιά και άνετα βάζω χειροβομβίδα στο στόμα ενός τουρκαλά τραβώντας την περόνη δίχως τύψεις.!
Όταν όμως οι δικοί μου οι δήθεν πατριώτες με έχουν προδόσει και δεν μου έχουν αφήσει χώρο να αναπνεύσω, θα με αναγκάσουν να γίνω και εγώ προδότης κα να αφήσω να μπουν οι πάντες σε αυτό το μπουρδέλο που μου το παρουσιάζουν ως παράδεισο.
ONEIROPOIOS έγραψε:Έχω λοιπόν αποκτήσει μεγάλο μίσος με αυτήν τη γειτονιά και άνετα βάζω χειροβομβίδα στο στόμα ενός τουρκαλά τραβώντας την περόνη δίχως τύψεις.!
Όταν όμως οι δικοί μου οι δήθεν πατριώτες με έχουν προδόσει και δεν μου έχουν αφήσει χώρο να αναπνεύσω, θα με αναγκάσουν να γίνω και εγώ προδότης κα να αφήσω να μπουν οι πάντες σε αυτό το μπουρδέλο που μου το παρουσιάζουν ως παράδεισο.
antonisk6 έγραψε:Ερώτηση:
Οι Έλληνες μπορούν να οργανώσουν κάτι τέτοιο?
Icarus Cup Free-Flying Festival
http://www.coupe-icare.org/
badder έγραψε:τα off topic πήγαν σε ξεχωριστό thread. Και πάλι συγγνώμη Βαγγέλη.
freedom έγραψε:Μάλλον είμαστε για δέσιμο η για ομαδική ψυχοθεραπεία εάν φυσικά δεχτεί να μας αναλάβει καμιά ψυχιατρική κλινική της Σορβόννης.
ΙΚΑΡΙΑΔΑ και όχι μόνο !!!ποιος ξέρει και ποιος θυμάται την διεθνή ντροπή μας και ζητάμε και τα ρέστα… κανένας γιατρός πουθενα,,,,ρε παιδιά!!!
Θα αναφέρω μόνο ότι θυμάμαι από το 1988 -91 εν συντομία ,μπορεί όπου είμαι λάθος κάποιος να με διορθώσει.
Η FAI κάπου στο 1988 αποφάσισε να καθιερώσει ένα νέο θεσμό τα λεγόμενα World air games με την ονομασία ICARIADA σαν αφετηρία είχαν αποφασίσει η πρώτη Ικαριαδα να λάβει χώρα στην Ελλάδα για τους γνωστούς ιστορικούς λόγους που όλοι γνωρίζουμε. (Τιμής ένεκεν) Αρχικά είπαμε ΝΑΙ σαν τότε ΕΑΛΕ (ομοσπονδία της εποχής) και σαν κυβέρνηση . Εκπρόσωποι της FAI είχαν έρθει αρκετές φορές στην χώρα μας για να δουν την πρόοδο των έργων ….αλλά ποια πρόοδο δεν είχαμε κάνει απολύτως τίποτα και το χρονοδιάγραμμα είχε λήξει. Τα χρήματα απ ότι ακούγονταν εκείνη την εποχή κάποιοι του χώρου τα κατασπατάλησαν δεξιά & αριστερά και μια δήλωση που θυμάμαι του Λιανη στην Ελευθεροτυπία για το θέμα ήταν ,στην Ελλάδα αθλητισμός είναι το ποδόσφαιρο και το Μπάσκετ. Οι Τούρκοι που ως γνωστών δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη μιας και οι κυβερνήτες τους είναι πάντα πατριώτες αποφάσισαν με δικά τους έξοδα να διοργανώσουν αυτοί την Πρώτη Ικαριαδα και τα κατάφεραν και πολύ καλά μάλιστα . Εμείς δεν καταλαβαίνω γιατί φωνάζουμε? Μόνοι μας τα κάναμε σκατα .
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες