Συντονιστής: Moderators
iozois έγραψε:κάνατε το sky.gr Bραζίλιανικη σαπουνόπερα.
adreas έγραψε: Κατόπιν ενδελεχούς φασματογραφικής αναλύσεως, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιφανείας του αλεξιπτώτου του θύματος, γκελάρει φωτόνια μήκους κύματος υγύρω στα 700 νανόμετρα (πεζοδρομιακά, κόκκινα). Χωρίς να θέλω να κουράσω τους αναγνώστες του φόρουμ, θα ήθελα να υποδείξω ότι εάν τα εν λόγω φωτόνια ήταν γύρω στα 450 νανόμετρα (πεζοδρομιακά, μπλε) ενδέχεται ο συμπαθής Πρασιναντώνης (Anthony Green) να μην είχε μπει σε περιπέτειες.
adreas έγραψε:Ο πιλότος είναι πολύ σοβαρός ακροπιλότος διεθνούς φήμης οπότε χλωμό να έκανε τέτοια βλακεία. Νομίζω το λάθος του είναι πιο στρατηγικό. Κατόπιν ενδελεχούς φασματογραφικής αναλύσεως, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιφανείας του αλεξιπτώτου του θύματος, γκελάρει φωτόνια μήκους κύματος υγύρω στα 700 νανόμετρα (πεζοδρομιακά, κόκκινα). Χωρίς να θέλω να κουράσω τους αναγνώστες του φόρουμ, θα ήθελα να υποδείξω ότι εάν τα εν λόγω φωτόνια ήταν γύρω στα 450 νανόμετρα (πεζοδρομιακά, μπλε) ενδέχεται ο συμπαθής Πρασιναντώνης (Anthony Green) να μην είχε μπει σε περιπέτειες.
adreas έγραψε:Κοίτα να δεις Βαγγέλη, δεν ήθελα να το πω, αλλά είμαι σίγουρος ότι εάν ρωτήσουμε τον Άλεξ θα έχει πολύ σαφή άποψη σχετικά με το ποιός φταίει και για τον καιρό στο Καλέτζι και για την προσγείωση του Green (και για το μνημόνιο, την τρύπα του όζοντος, το τσουνάμι στην Ιαπωνία και ένα κάρο άλλα).
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες