Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 11:53 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Γερμανική εισβολή στην Αγία Τριάδα

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Γερμανική εισβολή στην Αγία Τριάδα

Δημοσίευσηαπό adreas » Δευτ Μαρ 17, 2008 1:25 am

Αγαπητό φόρουμ. Αφού οι Αθηνοτραφείς πιλότοι και πιλότισσες δεν ξεκολάνε από τα γνωστά στέκια τους, μας επισκεύθηκε η γερμανική αποστολή μέσω του κυρίου Μιττελμπαχόπουλου.

Κυριακή λοιπόν, Αγία Τριάδα (που ακούω ότι τη βρίζετε τρομάρα σας) και βλέπουμε τουλάχιστον 2 αναστρουφές από κάτω μας και άλλη μια μάλλον απο πάνω μας. Αεράκι λιγοστό έως ανύπαρκτο. Λέμε λοιπόν, για την τιμή των όπλων να πάμε για τσουλήθρα.

Λάιτ απογείωση λοιπόν χωρίς φόρμα και βουρ στα θερμικά (που βρεθήκανε τα γαμημένα? Πάλι φταίει ο Τσούκας). Να μην τα πολυλογώ (θα πολυλογίσουν οι φωτό από κάτω), δύο ωρίτσες πτησούλα με θερμικά μέχρι +3.5 (ο Μιττελμπάχουλος φάσκει ότι βρήκε +6 και επειδή σε κάποια φάση τον είχα για προσγείωση και σε 2 λεπτά τον είδα 200 μέτρα πάνω απο το κεφάλι μου τον πιστεύω). Σε όλη την πτήση παλέυαμε να τρυπήσουμε την ψηλή αναστρουφή αλλά δε μας βγήκε, χωνόμασταν στα πιο υποσχόμενα θερμικά αλλά με το που τη χτυπάγαμε γεια χαρά. Παρ' όλα αυτά πετάξαμε με ένα κάρο γεράκια (πολύ πράμα, κάνανε πουλοπάρτυ, δείτε τη σχετική φωτό), κάναμε σλάλομ στα έλατα κυνηγώντας θερμικά, έβγαλα πολλές φωτό και αναρωτήθηκα γιατί στο διάολο δε μπορείτε να έρθετε από δω τρομάρα σας να πετάξουμε αυτή τη γαμάτη απογείωση. Μπαίνει η άνοιξη, καιρός είναι ;-)

Υ.Γ. admins, κάθησα με πολύ υπομονή και έβαλα της φωτό με ανάποδη σειρά για να βγούνε σωστά αλλά απ' ότι βλέπω το έχετε ήδη κάνει να τουμπάρει τη σειρά (οπότε μου βγήκανε άλλα αντ' άλλων). Με μπέρδεψε το ότι στην προεπισκόπηση τα δείχνει με την παλιά σειρά (το τελευταίο πάνω πάνω). Προτείνω αλλάξτε και την προεπισκόπηση να μη μπερδεύονται οι χρήστες κι άμα βαριόσαστε και δεν έχετε τι να κάνετε αλλάξτε και τη σειρά στο παρόν post, eγώ είμαι πλέον εκτός μάχης.

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Μαρ 17, 2008 11:09 am

Τσιμπάει κανείς για τετραήμερο;

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Μαρ 17, 2008 11:55 am

Δεν ξέρω.... πονάει...? (το τσίμπημα...) :)

Αντρέα δεν ξέρω τι επιρροή έχεις αλλά το τηλεφωνικό κέντρο του sky.gr έχει πάρει φωτιά από νέους και νέες που απαιτούν να γνωρίσουν τον κύριο στη φωτογραφία με τον γοητευτικότερο πελότο. Αναφέρουν συγκεκριμένα ότι θέλουν αυτός να τους μάθει τα μυστικά του παραπέντε και να τους ξεναγήσει στην Αγ. Τριάδα.

Φάντασου να είχε ανακαλυφθεί το παραπέντε την εποχή του Μπάρκουλη... :P

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Re: Γερμανική εισβολή στην Αγία Τριάδα

Δημοσίευσηαπό Agelos » Δευτ Μαρ 17, 2008 12:45 pm

και εμείς οι φτωχοί αθηνοτραφείς,
http://www.sky.gr/modules.php?name=leon ... ghtID=5715

Agelos
Competition

Δημοσ.: 271

Re: Γερμανική εισβολή στην Αγία Τριάδα

Δημοσίευσηαπό adreas » Δευτ Μαρ 17, 2008 1:32 pm

Άγγελε, σ' έχω στη μπούκα. Όλο κλαίγεσαι ότι δεν έχεις χρόνο αλλά όλο στη Δάφνη σε βλέπω. Να χαίρεσαι το καινούριο αμάξι (δεν έχω trakclog να απαντήσω επειδή ψόφησε η μπαταρία στο gps, τυχερός είσαι).

badder, ο πελότος της φωτογραφίας είναι ένα αργόσχολο ρεμάλι που μολύνει τον ελληνικό ουρανό με την παρουσία του. Καλό θα ήταν να τον αποφεύγετε όπου τον πετυχαίνετε.

norad, έρχεται κωλόκαιρος και οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις πάνε κατά διαόλου (κι οι βραχυπρόθεσμες το ίδιο). Και δυστυχώς το κακό είναι ότι δε βγάζεις άκρη με τον καιρό μέχρι να απογειωθείς. Την προηγούμενη έκανα τσουλήθρα με το διπλό του Φώτη ενώ ο καιρός έδειχνε σούπερ, ενώ τη επόμενη μέρα που λιώσαμε με τον Eike όλα έδειχναν και στους δυο μας ότι πάμε για τσουλήθρα. Πολύ μυστήρια πράματα, φταίει σίγουρα ο Τσούκας απλά πρέπει να ανακαλύψω το γιατί.

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες