Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 1:37 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Πτήση στο Πήλιο

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Πτήση στο Πήλιο

Δημοσίευσηαπό andread » Δευτ Ιουν 16, 2008 9:59 pm

Wolfgang μπράβο καταπλήκτική πτήση !!!

Ήμουν και εγω στο πήλιο το τριήμερο (χωρίς το πανί) και έβλεπα τα απίστευτα σύνεφα. Την κυριακή το μεσημέρι, καθισμένος στο καφε του Ξενία στην Πορταριά με είχε πιάσει κρύος ιδρώτας με τα θερμικά που σκάγαν, ριπες 50αρες αλλα καθαρά θερμικά απο 0 σε 50 χιλ και πάλι 0 και πάνω ενας απίστευτος ουρανός.

Πάντως η πτηση πάνω απο τις πλαγίες του Πηλίου πρεπει να ειναι μοναδική εμπειρία

andread
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό nilo » Τρί Ιουν 17, 2008 9:40 am

Wolfgang στο δρόμο από Βόλο προς Κεραμιδι μετά τα Κανάλια και πάνω απο τη λίμνη Κάρλα στις στροφές εχω την εντύπωση οτι πετάει το μέρος καλά και έχει ατέλειωτες προσγειώσεις. Ρίξε καμιά ματιά αν δεν το ξέρεις το μέρος για να το δεις.

nilo
EN B

Δημοσ.: 106

Re: Πτήση στο Πήλιο

Δημοσίευσηαπό wolfgang » Τρί Ιουν 17, 2008 11:23 am

andread\";p=\"11954 έγραψε:Wolfgang μπράβο καταπλήκτική πτήση !!!

:D :D :D
Πραγματιά μοναδική!Ακόμα θέν μπορώ να το πιστεύω!Με σήκωσε απο τήν απογείωση μέχρη μετά απο το χιονοδρομικό κέντρο!Απάν απο τα σύννεφα που ανεβαίνουν στην βόρια πλαγιά ! "7 χρόνια το περίμενα" οπος το έλεγε ο "norad" μετά απο τα 100 κμ του. :lol:
Μόνο στο γύρισμα είχα κάπιες δυσκολίες στην αρχή.(κάτο απο την κορυφωγραμμή) :roll:
Στό τέλος με άφησε και το GPS!(μπαταρία) :cry:

wolfgang
Competition

Δημοσ.: 463

Δημοσίευσηαπό wolfgang » Τρί Ιουν 17, 2008 11:42 am

NILO\";p=\"11955 έγραψε:Wolfgang στο δρόμο από Βόλο προς Κεραμιδι μετά τα Κανάλια και πάνω απο τη λίμνη Κάρλα στις στροφές εχω την εντύπωση οτι πετάει το μέρος καλά και έχει ατέλειωτες προσγειώσεις. Ρίξε καμιά ματιά αν δεν το ξέρεις το μέρος για να το δεις.

Τό μέρος το ξέρω καλά χρόνια τώρα.Θέν το δοκίμαζα όμος ποτέ,παρόλο που το θέλω πολλή!Η είχε ακατάλληλον αέρα η δέν είχα το ΠΠ μαζί μου η δέν είχα οδηγό... :(
Σίγουρα είναι και στα 10 ΝΜ του αεροδρόμιο Στεφανοβίκειο! :roll:

wolfgang
Competition

Δημοσίευσηαπό wolfgang » Πέμ Ιουν 19, 2008 8:28 pm

andread\";p=\"11954 έγραψε:Ήμουν και εγω στο πήλιο το τριήμερο (χωρίς το πανί)

Οπου και να πάς
το πανί σου να φοράς!

You never know when you will need it!

Allzeit bereit!! :wink:

wolfgang
Competition

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης