Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 10:01 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Κόρινθος-Ναύπλιο

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Re: Κόρινθος-Ναύπλιο

Δημοσίευσηαπό MIK » Σάβ Απρ 18, 2009 12:28 pm

Συμφωνόντας και γλύφωντας τον προλαλήσαντα επί πανηδονισμού προς πτήσην με ανεμόπτερον να προσθέσω μια παράμετρο...

Εγώ χαίρομαι που έχω γνωρίσει/μου μιλάνε/έχω γίνει φίλος με ανθρώπους ξεχωριστούς και σημαντικούς. Παιδιά αυτό που κάνουμε(και προφανώς κάνουνε τα παιδιά από το παραμοτέρ χωρίς να μπορώ να το κρίνω αλλά το ρεκόρ μίλησε από μόνο του) είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό και σημαντικό. Έχουν γίνει ρεκόρ έχουν γίνει μεγάλες πτήσεις και έχει βγει γνώση η οποία ακόμα και όταν ξεκίνησα εγώ να πετάω δεν υπήρχε (2004). Και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο που η ιστορία τους είναι σενάριο ταινίας.

Ίσως μόνο το γεγονός της χαμηλής προβολής και αναγνωρισημότητας του αθλήματος στερεί σε πολλούς από εσάς την αναγνώριση που πραγματικά δικαιούστε. Δεν έχει νόημα να γράψω ονόματα αλλά ας γράψω απλά για τον Άλκι στον Παρνασσό ο οποίος σε μια ηλικία που πολλοί από εμάς φανταζόμαστε τζάκι μαγκούρα και κομπολόι ξεκίνησε και πλέον πετάει.

Είναι πολύ σημαντικό ότι πετάμε και αρκετοί από εμάς το κάνουμε απλά για να χαρούμε αλλά κάποιοι είναι άνθρωποι που είναι πραγματικοί υπεραθλητές. Χαίρομαι που σας γνωρισα και που είστε απλοί άνθρωποι να σας γνωρίσουν και άλλοι.

Καλό Πάσχα σε όλους ότι και όπως το πετάτε.

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες