Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 5:53 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μουζάκι τον Αύγουστο

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Μουζάκι τον Αύγουστο

Δημοσίευσηαπό lovedoctor » Δευτ Αύγ 30, 2010 4:44 pm

Το πρωτο 10ήμερο του Αυγούστου στο Μουζάκι έγιναν ''πράματα και θάματα''. Την ώρα που οι ντόπιοι πιλότοι την κοπάνησαν για διακοπές στα Ελληνικά νησιά και πήραν και τη γκαντεμιά μαζί τους, την ευκαιρία εκμεταλεύτηκε ομάδα πιλότων αποτελούμενη απο: Σλάβεκ Ματρά, Δημήτρη Μπουραζάνη και Βαγγέλη Τσούκα, οι οποίοι με αφετηρία το Μουζάκι όργωσαν όλη την Πίνδο. Αμέσως μετά η ομάδα ενισχύθηκε από Ιωακείμ Σκόνδρα, Νίκο Τσίκα και Γονατά Σπύρο, αλλά τα νέα σύντομα μαθεύτηκαν με αποτέλεσμα να μαζευτούν στην απογείωση καμιά εικοσαρία πιλότοι. Ανάμεσα σ'αυτους ήταν και μερικοί ντόπιοι που δυστυχώς έμαθαν τα νέα και πρόλαβαν και επέστρεψαν γιαυτό και οι πτήσεις του δεύτερου ΣΚ ήταν καλές αλλά δεν ήταν πιστεύω οι αναμενόμενες. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και επειδή θέλω να μιλάω πάντα με στοιχεία:
http://www.sky.gr/leonardo/tracks/world/2010.08/brand:all,cat:0,class:all,xctype:all,club:all,pilot:0_0,takeoff:47

Καθώς και ένα βίντεο από τις απογειώσεις της 08 Αυγούστου 2010 το οποίο επιμελήθηκε ο Αποστόλης και τον ευχαριστώ που μου το έδωσε για να το ανεβάσω.

http://www.vimeo.com/14475359

Πιστεύω οτι όσοι βρέθηκαν στην περιοχή πέρασαν υπέροχα και τους περιμένουμε να ξανάρθουν. Η φιλοξενία είναι δεδομένη.

don't leave your dreams on the cemetery
lovedoctor
Competition

Δημοσ.: 252

Re: Μουζάκι τον Αύγουστο

Δημοσίευσηαπό tsoukasvaggelis » Δευτ Αύγ 30, 2010 7:57 pm

Αυτά φίλε γίνονται όταν οι σωστοί άνθρωποι βρεθούν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.
Εμείς περάσαμε αξέχαστα, τόσο στον ουρανό όσο και στη γη του Κόζιακα.

Η περιοχή δεν φαίνεται να είναι μόνο χαρισματική πτητικά, αλλά και από αεροναυτική νοοτροπία, και σίγουρα μπορεί να δώσει πολλά χιλιόμετρα, αλλά μπορείς να περάσεις και πολύ καλά με την παρέα που έγινε.

Εστω και καθυστερημένα, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και την υποστήριξη, και εύχομαι και σε εσένα γρήγορα να πετάξεις πάλι, και να έρθω εγώ να σε μαζέψω από τα Γρεβενά αυτή τη φορά.

Εις το επανειδείν

Βαγγέλης Τσούκας

tsoukasvaggelis
Competition

Δημοσ.: 459

Δημοσίευσηαπό achim » Τρί Αύγ 31, 2010 7:40 pm

Η φιλοξενία εγκάρδια και ειλικρινής.

Το μέρος φανταστικό και με προοπτική.

Το χέρι του καμεραμάν σταθερό και με άποψη.

Η πτήση ξεκινά πρωί - πρωί και τελειώνει το βράδυ - βράδυ.

Δε νομίζω ότι θέλουμε πιο πολλά για να ξαναπάμε πολύ σύντομα.

Ευχαριστούμε !!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. έχω να σας δώσω πολύ ωραία πλάνα απο την Go-pro απο Μουζάκι, Κόζιακα και μετέωρα.

achim
Competition

Δημοσ.: 549

Δημοσίευσηαπό norad » Τετ Σεπ 01, 2010 1:27 pm

1. Αντί να τα δώσεις "κάπου", δεν τα ανεβάζεις στο youtube να τα βλέπουμε όλοι;
2. Επίσης να ανεβάσεις το βίντεο που τράβηξες στον Εμπεσσό, μην το κρατάς για την πάρτη σου :)
3. ...ακόμα περιμένω την έκπληξη που μου υποσχέθηκες επειδή γράφτηκα πρώτος στον αγώνα... δεν φαντάζομαι να εννοούσες την ...σκασιά μου;;

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό achim » Τετ Σεπ 01, 2010 10:14 pm

OK Άλεξ

Αλλά όλα που ζητάς θα γίνουν σε λίγες μέρες.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόση δουλειά άφησα πίσω για να οργανώσω όλο αυτό το σκηνικό και τώρα έχω πολύ τρέξιμο για λίγες ημέρες.

achim
Competition

Δημοσ.: 549

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες