Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 10:46 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Aγία Μαρίνα 02.04

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Aγία Μαρίνα 02.04

Δημοσίευσηαπό MIK » Πέμ Μάιος 05, 2011 11:17 am

Αγία Μαρίνα τη Δευτέρα

Τίποτα σπουδαίο αλλά ωραία πτησούλα με φίλους και θέα για να ζεσταινόμαστε. Είχα να πετάξω από τότε που έσπασα το χέρι το Νοέμβρη και δεν με ενόχλησε καθόλου ευτυχώς.

Κλασσικά ο Λάζαρος πέταγε 3 ώρες εμείς κάνα μισάωρο και μια χαρά είναι για μετά τη δουλειά.

Αυτή η ελιά πρέπει να φύγει

Τελευταία επεξεργασία απο MIK την Τρί Μάιος 10, 2011 9:44 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Re: Aγία Μαρίνα 02.04

Δημοσίευσηαπό loxagos » Πέμ Μάιος 05, 2011 12:48 pm

MIK έγραψε:

Είναι η παγκόσμια μέρα Γέλιου σήμερα, ε ?

:shock: dimitrios@rt
Για τίποτα μην είσαι σίγουρος!!!
loxagos
Competition

Δημοσ.: 527

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Μάιος 05, 2011 2:06 pm

http://www.youtube.com/watch?v=-UdDGOBoA3I

NOTICE This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled. More about copyright

ζήτω το youtube!

jollyroger
Competition

Δημοσ.: 1075

Δημοσίευσηαπό MIK » Πέμ Μάιος 05, 2011 3:32 pm

Tι μπιπ που είναι το youtube

Θα βάλω άλλη μουσική

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Μάιος 05, 2011 3:47 pm

απορία:
γιατί δεν προτιμάς vimeo, που δεν μας ζαλίζει με αυτό το θέμα, και έχουμε και το "greek paragliding group", για συλλογή videακίων; :P

τι έχει το youtube που το κάνει προτιμήσιμο, παρόλο το τσουρέκιασμα με τα κλειδώματα με τη μουσική, τα κλειδώματα ανα βίντεο ανα κράτος(!) και παρόλες τις πρωτοβουλίες διαφημίσεων πάνω στα video?

jollyroger
Competition

Δημοσ.: 1075

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Πέμ Μάιος 05, 2011 7:27 pm

MIK έγραψε:

οταν πεσεις πανω στο καλωδιο θα πεις ( γιατι να μην ειναι ελια ρε πουστη μου )!!!!

Competition

Δημοσ.: 1216

Δημοσίευσηαπό MIK » Παρ Μάιος 06, 2011 8:48 am

Γιατί το vimeo μου έγραψε "oops sorry something went wrong with our server". Vimeo ανεβάζω και εγώ γενικά ότι κάτσει. Είχε πολυ καιρό να μου γίνει αυτό. Jolly στο speedflying σε έχω ρωτήσει κάτι αν θες απάντησε

Για όσους δεν έχουν πάει η ελιά απέχει 0,8μέτρα από το ακροπτερύγιο όπως απλώνεις ενώ προχτές έγιναν καλοί φίλοι με αλεξίπτωτα.

Δημήτρη και Δημήτρη δεν έχω γράψει πουθενά ότι είμαι υπέρ του καλωδίου. Για μια ακόμα φορά σας παρακαλώ να μάθετε να διαβάζετε. Έχετε βαλθεί να τροποποιείτε τα γραφόμενα μου και πραγματικά απορώ με τα μυαλά σας. Τι να πω ρε πουστη όταν μπαίνουμε στο ιντερνετ πιανόμαστε από μια λέξη κάποιου και ξεχνάμε να διαβάζουμε ένα κείμενο.

Τα λέμε αύριο Κιθαιρώνα

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Παρ Μάιος 06, 2011 9:19 am

ωραία παρτο αλλιώς τότε !!!

όταν πέσεις πάνω στον ανεμιστήρα θα πεις ( γιατί ρε πούστη μου να μην είναι ελιά που μας δίνει και λαδάκι )

Competition

....παλι ακρατια γαμωτομ :(

Δημοσίευσηαπό vagos » Παρ Μάιος 06, 2011 9:41 am

enoxlaei-se ????

NAI !!! .... afto to ga-mh-me-no to olive tree prepei na figei , me oikologikous tropous omos ee !

eeeemmm ? aporia mastori ! ,,,pos fevgoun ta enoxlitika & apodimitika tree ?

xxmmm :roll: kapos tha to kanoun oi geoponoi mallon eee ??

PS: δεν σας το λεγα? δεν μπορει ενας ολοκληρος λαος ,,να μην εχει απογονο του Βεγγου, ολο και καποιος θα βρεθει να μας διασκεδαζει καθημερινα !

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό dimitree » Παρ Μάιος 06, 2011 10:16 am

οταν σου κοβει τη μουσικη το youtube
http://www.youtube.com/watch?v=_lVVZsJNfDE

dimitree
EN B

Δημοσ.: 67

Δημοσίευσηαπό MIK » Παρ Μάιος 06, 2011 11:44 am

Στους ανεμηστήρες της GAMESA δεν θα πέσεις εκτός αν είσαι εντελώς μαλάκας και όσες βλακείες και να λες το leonardo σε έχει βγάλει λάθος όπως και όλοι όσοι πετάνε μπροστά από α/γ.

Βαγγέλη να σαι καλά που από internet είσαι εντελώς μα εντελώς "παλεύω με τα χίλια ζόρια να βγάλω τον ΜΙΚ λάθος μια λέξη να γράψει που δεν μου αρέσει θα τον σκίζω ". Συνέχισε χαρά μου μιας και ξέρεις ότι προσωπικά σε σέβομαι αλλά internetika είσαι εντελώς γιάσου.

Και βέβαια ας συνεχίσουμε να μιλάμε για μια ελιά αλλά εγώ προτείνω αύριο να πάμε να δούμε το έγκλημα με τα πανέμορφα έλατα του Κιθαιρώνα που θα γίνει σύντομα και να δούμε πως θα το σταματήσουμε.

Keep up vagos λάθη κάνω αλλά έχει πλάκα να παλεύεις με το ζόρι να τα βρεις. Αν έρθω μόνος θα έρθω με το smart αλλιώς με το polo. Καμιά φορά με μηχανάκι αν είναι κοντά η απογείωση. Εσύ με τι βενζινοβόρο κυκλοφορείς τώρα και πόση βενζίνη πούλησες σήμερα?

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Παρ Μάιος 06, 2011 11:49 am

καταρχειν εγω το leonardo το πηρα τωρα αρα εισαι εκτος χρονου.
αν βασιζεσε στο λεοναρδο για ολους του πιλοτους τοτε MIK και internetika και κανονικα εισαι γειασου τελειως .
δηλ. μυαλο δεν βαζεις με τιποτα ετσι !!!!!

και γιατι θες να παρεις καποιον απο εμας να δεις το βουνο .. ξερεις που ειναι τραβα μονος σου να δεις τι εχει γινει και τι θα γινει .

τα εχουμε πει 100 φορες ΞΕΚΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Competition

Δημοσίευσηαπό vagos » Παρ Μάιος 06, 2011 12:31 pm

"Keep up vagos λάθη κάνω αλλά έχει πλάκα να παλεύεις με το ζόρι να τα βρεις. "

Ως τωρα ειμαι οσο πιο εγκρατης μπορω..... :o
Ισως να ξερω πραματα και αυτο να μπορω να το κανω ευκολα ΑΓΝΕ Μιχαλη μου ,,ομως εισαι σιγουρος οτι θες να δεις πως ειναι ?

(τσιγκλα με και αλλο! Το νου σου ομως μην πονεσει το επομενο post μου !)

Τελευταία επεξεργασία απο vagos την Παρ Μάιος 06, 2011 12:37 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
vagos
Competition

Δημοσίευσηαπό MIK » Παρ Μάιος 06, 2011 12:34 pm

Xαλάρωσε αγόρι μου δεν είναι ανάγκη να χαλάς κάθε thread για το κολλημένο σου μυαλό.

Συμφωνώ απόλυτα τα έχουμε πει 100 φορές ΞΕΚΟΛΑ. Και κάνε κάτι σωστό να σώσεις το δάσος και να μην περάσει το καλώδιο αντί να ασχολείσαι internetika με εμένα.

Αύριο θα είμαι εκεί. Όποιος αγαπάει το βουνό και τις πτήσεις εκεί και θέλει να συνεισφέρει στο να μη πάθει άλλη ζημιά το βουνό και να έχουμε ασφαλείς πτήσεις αν θέλει ας έρθει να συζητήσουμε.

Φιλιά Μήτσο λυπήθηκα για το αμάξι κρίμα και είχαμε γυρίσει ωραίο βίντεο που πέταγες στην οροφή και οδηγούσα.

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό MIK » Παρ Μάιος 06, 2011 12:35 pm

Για χτύπα ρε Βάγγο. Χαρά μου να μαθαίνω

MIK
Competition

....the teaser mesage ;)

Δημοσίευσηαπό vagos » Παρ Μάιος 06, 2011 12:50 pm

" Και κάνε κάτι σωστό να σώσεις το δάσος και να μην περάσει το καλώδιο αντί να ασχολείσαι internetika με εμένα."

Αυτος ειναι και ο λογος που ειμαι εγκρατης και μονο !
Tο οτι μπορεις ΚΑΙ να βοηθησεις αν και οταν θελεις!
Δηλαδη μπας και φιλοτιμηθεις εστω και στο 90' , μιας και εσυ ξερεις καλυτερα απο τον καθενα μας εδω ,πως παιζεται αυτο το παιχνιδι οσων αφορα τους νομους-τριπλες-ρητρες-διαφυγοντα κερδη κτλπ κτλπ

αλλα ως τωρα μπλα μπλα μπλα .... που δεν ηταν και τοσο πειστικο/αποτελεσματικο οφειλω να πω :|

(Γαμηθηκε και το χιονι φετος ,,,πιο αργα απο τα ελατα του Κιθαιρωνα επεφτε το υψος του!)

vagos
Competition

Re: ....the teaser mesage ;)

Δημοσίευσηαπό MIK » Παρ Μάιος 06, 2011 1:26 pm

vagos έγραψε: Δηλαδη μπας και φιλοτιμηθεις εστω και στο 90' , του!)

Όπως έχω ξαναπεί όσο μπορούσα να βοηθήσω βοήθησα και όσο μπορέσω θα βοηθήσω.

Ελπίζω σύντομα να μαζέυουμε υπογραφές. Φιλιά τέλος.

Πάω να πετάξω γιατί με το κωλοχιόνι πράγματι φέτος λιώσαμε στο σκι και δεν πέταξα καθόλου με μεγάλα αλεξίπτωτα

MIK
Competition

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 2 επισκέπτες