Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 8:02 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Πτησούλα στη γειτονιά μου.!

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Τετ Ιουν 29, 2011 12:39 am

Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσ.: 970

Re: Πτησούλα στη γειτονιά μου.!

Δημοσίευσηαπό steliosm » Τετ Ιουν 29, 2011 9:22 am

Ωραία πτήση Νίκο.
Σε κράτησε καθόλου στον αέρα το μέρος?

steliosm
EN B

Δημοσ.: 55

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Τετ Ιουν 29, 2011 10:27 am

Όχι, επειδή φύγαμε αργά γιατί τα σύννεφα του μεσημεριού ''ρουφούσαν'' και είχε κάτι ριπές τριαντάρες και σκεφτήκαμε να το καθυστερήσουμε. Είπαμε. Όχι ρίσκα τέτοιου είδους. Καλύτερα μια χαρούμενη τσουλήθρα, παρά μια πτήση γεμάτη αναστάτωση και αμφιβολίες. :) :) :)
Α... Σε αυτό το γήπεδο πριν τρία χρόνια έκανα πολύ καλό χρόνο στα 5000 και 100000m. Να τα λέμε αυτά. :mrgreen:

OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσίευσηαπό dim » Τετ Ιουν 29, 2011 10:53 am

:D :D :D
είναι αξια λόγου η περιοχή γιατί ειναι μέσα στην Αθήνα (ή έστω η πιό κοντινή που ξέρω από την Ομόνοια). Αν δηλαδή ο χρόνος δεν περισσεύει το Χαιδαρι ειναι μία λύση.
Μπραβο παιδιά που την συντηρήτε.
Αλήθεια, δεν σας την πέσανε οι τύποι μέσα στο γήπεδο? ή δεν σας κοιτάγανε κάπως?

Νίκο, να μια πρόκληση .....οταν ανεβασετε το χρόνο παραμονής στον αέρα σε 10 λεπτά τότε να είσαι σίγουρος ότι θα σου ζαλίζω τα αυτιά να βρεθούμε εκει πέρα. :!: :!:

Find what you love and let it kill you - Bukowski
SY1ADR
-------------------------------------
http://vimeo.com/dimitrism
http://youtube.com/dimitrismm
dim
Competition

Δημοσ.: 899

Δημοσίευσηαπό steliosm » Τετ Ιουν 29, 2011 11:05 am

Sprayman έγραψε:Καλύτερα μια χαρούμενη τσουλήθρα, παρά μια πτήση γεμάτη αναστάτωση και αμφιβολίες. :) :) :)

Μεσ' στο μυαλό μου είσαι Νίκο.

Υ.Γ. Δηλαδή, για να καταλάβω, εσύ τώρα μας λες ότι έχεις στην γειτονιά σου το δικό σου 'παραπεντο-δρόμιο? :shock:

steliosm
EN B

Δημοσ.: 55

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Τετ Ιουν 29, 2011 2:10 pm

Σου έχω ξαναπεί. Σε αυτό το μέρος πριν από 20 χρόνια πετούσαν κάποιοι πιλότοι τότε που τα παραπέντε ήταν ακόμα τετράγωνα και τα γαζώνανε οι μοδίστρες της γειτονιάς με κλωστή της κακιάς ώρας. Εγώ τους έβλεπα από τη λεωφόρο που έκαναν συνεχώς βόλτες στην πλαγιά και απορούσα γιατί δεν πέφτουν.! Χα χα χα. :lol:
Δεν ξέρω τι μπορεί να δώσει αυτό το μέρος. Από ότι μου έχει πει όμως ο Χρήστος ο Black Hawk, υπήρχαν μέρες που έκανε 5 φορές Top landing έτσι για πλάκα. Εμείς τα πατόψαρα είμαστε απλώς στην εξερεύνηση.

OSHO
Sprayman
Competition

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες