Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 9:42 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

newbie

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

newbie

Δημοσίευσηαπό Acidgurl » Πέμ Απρ 21, 2005 9:01 pm

Γεια σας,
Μετά από αρκετό ψάξιμο στο net για ένα forum περί πτήσεων βρήκα εσάς... Δεν έχω πετάξει ποτέ, αλλά τις τελευταίες μέρες μου έχει γίνει έμμονη ιδέα (με έχουν προιδεάσει και κάποια άτομα θετικά για το συγκεκριμένο σπόρ). SO, το θέμα μου είναι το εξής: σε 1-2 μήνες λέω να πάω για την πρώτη μου ελεύθερη πτώση. Μπορώ να προετοιμαστώ κάπως για κάτι τέτοιο? Και που μπορώ γενικότερα να διαβάσω 5 πράγματα να ξέρω τι μου γίνεται? Thx...

Acidgurl
EN A

Δημοσ.: 3

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Απρ 21, 2005 9:25 pm

Ναντίνα καλώς ήρθες,

Προφανώς έχεις καταλάβει ότι αυτό το site ασχολείτε με το αλεξίπτωτο πλαγιάς, το οποίο καμμία σχέση δεν έχει με την ελεύθερη πτώση.

Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις εκπαίδευση ή κάποια διπλή πτήση είσαι στο κατάλληλο μέρος. Σχολές θα βρείς στη σχετική σελίδα (λίνκς αριστερά). Οι περισσότερες σχολές προσφέρουν και διπλές πτήσεις.

Αν ενδιαφέρεσαι για ελευθερη πτώση υπάρχουν κάποιοι πιλότοι που ασχολούνται και με αυτό και μπορούν να σε πληροφορήσουν από εδώ.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό Acidgurl » Πέμ Απρ 21, 2005 10:45 pm

Nαι, ενδιαφέρομαι ΚΑΙ για parapede (με έχουν τσιτώσει κάτι φίλοι μου), απλά το σίγουρο είναι η ελεύθερη πτώση, γι'αυτό και αναζήτησα πληροφορίες. Θα κάνω ένα browsing των links. Πολλά thx :P

Acidgurl
EN A

Δημοσ.: 3

Δημοσίευσηαπό orck » Παρ Απρ 22, 2005 9:14 am

για ελευθερη πτωση θα προτεινα να δεις αυτο http://www.skydiving.gr/

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό Acidgurl » Παρ Απρ 22, 2005 10:05 am

Thx orck, πολύ ενδιαφέρον site :P

Acidgurl
EN A