Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 9:35 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Φωτογραφίες Σαββάτου (Πλατεές)

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Φωτογραφίες Σαββάτου (Πλατεές)

Δημοσίευσηαπό georgex » Δευτ Μάιος 16, 2005 9:41 am

Αν με έβγαλε κανείς καμμιά φωτογραφία το Σάββατο, αν μπορεί ας μου την στείλει με e-mail στο admin@techlink.gr, το συντομότερο δυνατό. Η φωτογραφία να είναι στην ανάλυση που τραβήχτηκε. Ευχαριστώ.

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Μάιος 16, 2005 10:36 am

Και εμένα στην Καλαμάτα αν με έβγαλε κανείς καμιά φωτογραφία την Κυριακή, αν μπορεί ας μου την στείλει με e-mail στο admin@techlink.gr, το συντομότερο δυνατό. Η φωτογραφία να είναι στην ανάλυση που τραβήχτηκε. Ευχαριστώ.

Υ.Σ. Μη τις ανεβάσετε στο sky πρώτα το βλέπει η μαμά μου

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό guru » Δευτ Μάιος 16, 2005 11:18 am

Δυστυχώς ο Άλεξ δεν μπορούσε να τραβήξει φωτογραφίες το Σάββατο στις Πλατεές, γιατί ήταν απασχολημένος με το να απογειώνει αρχάριους…

Τι πάθατε ρε παιδιά και θέλετε τις φωτογραφίες σας? Έγινε τίποτα περίεργο?

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Μάιος 16, 2005 11:25 am

Ο georgex την θέλει για να τιμήσει τον σπόνσορα, ο MIK βρήκε ευκαιρία να μας πει οτι έκανε δυνατό spiral στο SIV, και εσύ συνεχίζεις να σπιλώνεις το όνομά μου.

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Μάιος 16, 2005 11:37 am

Το Σάββατο όσοι πέταξαν νωρίς ήθελαν να κατέβουν και την Κυριακή όσοι πέταξαν νωρίς ήθελαν να ξανα ανέβουν για να ξαναπετάξουν.

Και μια παρατήρηση: όταν αρχίζει να βρέχει ή έστω ψιχαλίζει στην απογείωση δεν απογειωνόμαστε. Και αν πετάμε και αρχίσει να βρέχει, πάμε κάτω και δεν κυκλώνουμε ότι βρούμε. .... Λέμε τώρα...

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Μάιος 16, 2005 11:51 am

norad έγραψε:Ο georgex την θέλει για να τιμήσει τον σπόνσορα, ο MIK βρήκε ευκαιρία να μας πει οτι έκανε δυνατό spiral στο SIV, και εσύ συνεχίζεις να σπιλώνεις το όνομά μου.

Με καταλαβαίνεις όμως που δεν αντέχω να το κρατήσω μυστικό...

Τι ακούω το παίζουμε δάσκαλοι :?: Αντε γιατί έχω πολλά κεφάκια να σας κράξω...δες στο συμβάντα εν πτήση μια πρώτη ιδέα του τι κράξιμο θα φάτε

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό guru » Δευτ Μάιος 16, 2005 12:57 pm

Άντε για να αποκαταστήσω το όνομα του Άλεξ, του εμπιστεύτηκα σε ήπιες συνθήκες την απογείωση της γυναίκας μου και των φίλων μου, και τα πήγε περίφημα (a new star is born)...

Το Σάββατο όμως είδα μια «εκπαίδευση» που με στεναχώρησε, και με προβλημάτισε για το πώς να την σχολιάσω...

[ img ]

Απογειώθηκαν κάτι άγνωστοι με οδηγίες στο VHF, οι οποίοι τρόμαξαν μέχρι και τους αρχάριους που παρακολουθούσαν...

Απογείωση με κανένα έλεγχο, και το αλεξίπτωτο να χορεύει μπροστά / πίσω / δεξιά και αριστερά, και αντί να τους στείλει ευθεία μπας και σωθούν, έπρεπε να κάνουν και 360 μοίρες στροφή...

Αυτό που πρέπει να διδάξουμε στους αρχάριους, είτε είμαστε εκπαιδευτές είτε όχι, είναι η μεθοδικότητα. Δεν ελέγχεις κάτι: σταμάτα και ξαναπροσπάθησε, όχι πέρνα και στο επόμενο επίπεδο με ακόμη λιγότερο έλεγχο...

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες