Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 10:19 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

SIV Καλαμάτα-Ταξίδι στον έρωτα και το ηλιοβασίλλεμα

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

SIV Καλαμάτα-Ταξίδι στον έρωτα και το ηλιοβασίλλεμα

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Μάιος 17, 2005 10:36 am

Μιας και όλα πήγαν καλά και την τελευταία μέρα (δεν πετάξανε :lol: ) έχω το ελεύθερο να γράψω...ναι ρε λοχαγέ θα γράψω.

3 απίστευτες μέρες που μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:

Γέλιο γέλιο γέλιο χαβαλές ακύρωση γέλιο γέλιο απογείωση αδρεναλίνη γέλιο γέλιο γέλιο ακύρωση απογείωση αδρεναλίνη μπάνιο γέλιο γέλιο ηλιοβασίλεμμα έρωτας φλέρτ μάσα γέλιο έρωτας σεξ.

Αυτό ήταν το πρόγραμμα τις καθεμίας από τις τρεις μέρες.

Τρελή παρέα 13 (μετά 15)νοματαίοι Παρασκευή και 13 κατάφεραν να κάνουν την απογείωση λίγο πιο ίσια αλλά με κέφι και ομαδικό ξεπουρνάριασμα όλα πήγαν καλά. Ο καθένας μας έμαθε πάρα πολλά και σίγουρα φεύγουμε με άλλη σιγουριά για τις ικανότητες μας και για τα αλεξίπτωτά μας.Ολοι τα πήγαν καλά και όλα τα αλεξίπτωτα έδειξαν τις ιδιαιτερότητες τους αλλά πάντα στα πλαίσια της ασφάλειας και της αντιμετώπισης άμεσα δύσκολων καταστάσεων.

8 διαφορετικά 4 διαφορετικές μάρκες αλεξίπτωτα 1 και 1-2 έδειξαν πόσο έχει προχωρήσει ο σχεδιασμός στην ασφάλεια εκτός αν ανήκουν στον Μάκη. Πιλότοι από 22 μέχρι 68 χρονών όλοι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διονύση που μας πρόσεξε, μας δίδαξε και μας έμαθε πάρα πολλά κυρίως πως ο έρωτας έρχετε στο ηλιοβασίλλεμα στο κυμοθάλασσο αλλά και από καλές γουρουνοπούλες Καλαματιανές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον slav που χαλαρά του βγάλαμε τη ψυχή αλλά πετάξαμε.

Ενα μεγάλο σιχτιρ στα σωσίβια που μας έκανα να πετάμε σε στάση κάμα σούτρα

Κάποιοι δώσαν σόου (spin μετά από b-line) κάποιοι πήγαν να το παίξουν spileo για να τα γράψουν στο sky και κάποιοι ανέβαιναν χωρίς σωσίβιο-vhf-μυαλό στην απογείωση για να κινούν το ενδιαφέρων. Κάποιοι τα κάνα όλα άψογα κάποιοι δεν τράβαγαν δυνατά και δεν έκλεινε το ρημάδι και κάποιοι πήγαν να κόψουν ότι δέντρο υπήρχε στην παραθαλάσσια Καλαμάτα.

Πάντως τα βίντεο ήταν πολύ χρήσιμα και ειδικά η ανάλυση τους από τον δράστη και οι παρατηρήσεις από δασκάλους. Ελπίζω να διοργανώσει κάτι ο Διονύσης που να αναλύει βίντεο με δύσκολες καταστάσεις, όχι Σάββατο που δουλεύει το χιονοδρομικό.

Ευχαριστω τον Μάκη για τις αξέχαστες νύχτες που μου χάρισε στο 405.

Υ.Σ. Τι συμβαίνει όταν 4 τσαχπίνες Καλαματιανές εμφανίζονται κάθε απόγευμα στον χώρο προσγείωσης γεμάτες απορίες για το άθλημα τους παραπέντε. Οι δάσκαλοι έχουν δουλειά όπότε οι μαθητές είναι αναγκασμένοι να εξηγήσουν στα κορίτσια το σπορ ακόμα και αν έχει βραδυάσει

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Μάιος 17, 2005 10:45 am

Να ξέρεις ότι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα... Δεν μπορείς να αφήνεις την αφήγηση στη μέση, να πετάς ενα φιλοσοφικό ερώτημα και να φεύγεις.

Η καταγωγή μου είναι από την Καλαμάτα και τώρα μου άφησες ένα κενό για την πατρίδα. Συνέχισε σε παρακαλώ... :P

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Re: SIV Καλαμάτα-Ταξίδι στον έρωτα και το ηλιοβασίλλεμα

Δημοσίευσηαπό loxagos » Τρί Μάιος 17, 2005 10:57 am

MIK έγραψε:Μιας και όλα πήγαν καλά και την τελευταία μέρα (δεν πετάξανε :lol: ) έχω το ελεύθερο να γράψω...ναι ρε λοχαγέ θα γράψω.

Are you talking to me ? 8)

MIK έγραψε:Υ.Σ. Τι συμβαίνει όταν 4 τσαχπίνες Καλαματιανές εμφανίζονται κάθε απόγευμα στον χώρο προσγείωσης γεμάτες απορίες για το άθλημα τους παραπέντε. Οι δάσκαλοι έχουν δουλειά όπότε οι μαθητές είναι αναγκασμένοι να εξηγήσουν στα κορίτσια το σπορ ακόμα και αν έχει βραδυάσει

Μπορεί τώρα να συγκριθεί ο ….λόγος με μια καλή φωτογραφία ?

Το ίδιο είναι να θέτεις φιλοσοφικό ερώτημα, γραπτά διατυπωμένο :? και το ίδιο να απολαμβάναμε 8O τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος (κι όχι μόνο) από μια καλή ψηφιακή ?

:shock: dimitrios@rt
Για τίποτα μην είσαι σίγουρος!!!
loxagos
Competition

Δημοσ.: 527

Δημοσίευσηαπό orck » Τρί Μάιος 17, 2005 11:14 am

χαχαχα τελικα εσυ εγραψες πρωτος :)
πραγματικα ηταν πολυ καλο το κλιμα που επικρατουσε σε ολη την διαρκεια του SIV με πολυ καλο συντονισμο απο ολους

απο την μερια μου περιμενα οτι θα φοβηθω παρα πολυ και για αυτο ειχα καποιες αμφιβολιες αν κανω καλα που παω, τελικα καλα εκανα και πηγα!
ειδα πως αντιδρα το αλεξιπτωτο μου σε δυσκολες καταστασεις και ακουσα τον ΥΠΕΡΟΧΟ θορυβο απο τα σκοινακια οταν κανει spiral

το καλυτερο που ακουσα ηταν απο μια κοπελα που εβλεπε καθε 5 λεπτα να απογειωνεται και καποιος απο το βουνο "Μα καλα τι γινεται; Φωλια εχει εκει πανω;"

τα τσαχπινικα ηταν ΠΟΛΥ μικρα, θα μας πανε μεσα, σεμναααα

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Re: SIV Καλαμάτα-Ταξίδι στον έρωτα και το ηλιοβασίλλεμα

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Μάιος 17, 2005 11:42 am

loxagos έγραψε: Are you talking to me ? 8)

Υes Sir

loxagos έγραψε: Μπορεί τώρα να συγκριθεί ο ….λόγος με μια καλή φωτογραφία ?
Το ίδιο είναι να θέτεις φιλοσοφικό ερώτημα, γραπτά διατυπωμένο :? και το ίδιο να απολαμβάναμε 8O τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος (κι όχι μόνο) από μια καλή ψηφιακή ?

Προς admin του sky...Δεν φταίω που αύριο θα ανεβάσω 675478 φωτογραφίες. Η προσβολή ήταν βάναυση

Υπομονή Γιάννη..υπομονή

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό loxagos » Τρί Μάιος 17, 2005 11:50 am

Δεν πιστεύω να χρησιμοποίησες φλας για να βγάλεις το ηλιοβασίλεμα ? 8O

Φρόντισε οι φωτο νάνε 640Χ480 και είμαι σίγουρος πως ο server θα αντέξει :roll:

loxagos
Competition

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Μάιος 17, 2005 12:33 pm

Αγόρι μου επειδή εσύ φωτογραφίζεις μόνο κώλους μη μας κάνεις μάθημα

[ img ]

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό loxagos » Τρί Μάιος 17, 2005 12:45 pm

Πάντως μαθήματα συμπεριφοράς σου χρειάζονται σίγουρα…

loxagos
Competition

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Μάιος 17, 2005 12:52 pm

loxagos έγραψε:Πάντως μαθήματα συμπεριφοράς σου χρειάζονται σίγουρα…

Ωχ αμαν και παρουσιάζομαι το Σεπτέμβρη :cry: Σε παρακαλώ να είσαι τρυφέρός σαν τον Διονύση στο VHF και θα σου μαζεύω το αλεξίπτωτο πάντα

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό loxagos » Τρί Μάιος 17, 2005 12:57 pm

Μήπως τρυφερός σαν τον Μάκη στο 405 ?

Καλά ήταν ο Διονύσης τρυφερός ? :? πάει χάλασε η πιάτσα….

loxagos
Competition

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες