Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 9:33 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Ηλιο θάλασσα γκόμενες έρωτας....... α ναι και siv

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Δημοσίευσηαπό orck » Κυρ Μάιος 22, 2005 10:18 pm

να διευκρυνησω μονο οτι αυτος που χτυπησε με το καθισμα στον κορμο του δεντρου δεν επαθε τιποτα και δεν ειχε καμια σχεση με το siv, ηταν ενας πιλοτος απο Σπαρτη (αν δεν κανω λαθος) που απλα ηρθε και εκανε μια τσουληθρα, και δεν υπολογισε καλα τον κορμο
οι υπολοιποι μεταξυ αυτων και εγω προσγειωθηκαμε κανονικα στην παραλια και απο λαθος ελεγχο του αλεξιπτωτου στο εδαφος επεσε μικρο η μεγαλο κοματι του πανιου η των σκοινιων στα κλαδια
σε καμια περιπτωση δεν ντρεπομαι για αυτο και δεν με ενοχλει η δημοσιευση τους εδω (εξαλου δικια μου ειναι η φωτο)

fly high

cumulus έγραψε:Το έγραψα γιατί ενώ άκουσα και διάβασα στην συνεχεία τις άτυχες ιστορίες των πιλότων με τα δέντρα και ειδικά αυτού που σχεδόν καρφώθηκε στον κορμό και όντως είχαν χιούμορ αλλά από εσένα είδα μόνο το ωραίο και δυνατό σπιράλ σου. Πιστεύω ότι όταν κάνουμε χαβαλέ με τις γκάφες μας ξεκινάμε από την δικιά μας.

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό norad » Κυρ Μάιος 22, 2005 11:34 pm

orck έγραψε:να διευκρυνησω μονο οτι αυτος που χτυπησε με το καθισμα στον κορμο του δεντρου δεν επαθε τιποτα και δεν ειχε καμια σχεση με το siv, ηταν ενας πιλοτος απο Σπαρτη (αν δεν κανω λαθος) που απλα ηρθε και εκανε μια τσουληθρα, και δεν υπολογισε καλα τον κορμο
οι υπολοιποι μεταξυ αυτων και εγω προσγειωθηκαμε κανονικα στην παραλια και απο λαθος ελεγχο του αλεξιπτωτου στο εδαφος επεσε μικρο η μεγαλο κοματι του πανιου η των σκοινιων στα κλαδια
σε καμια περιπτωση δεν ντρεπομαι για αυτο και δεν με ενοχλει η δημοσιευση τους εδω (εξαλου δικια μου ειναι η φωτο)

Να σημειώσω πως αν ο κορμός η τα κλαδιά ανήκουν σε ελιά, μετράει σαν κανονική προσγείωση βάσει διεθνών κανονισμών. :D :D :D

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό orck » Δευτ Μάιος 23, 2005 9:08 am

αυτο το ειχα στο μυαλο μου συνεχεια απο το θεμα που ειχες γραψει για το Μεσολογγι
και το αλμυρίκι παντως δεν ειναι κακο :) (μπελαλιδικο ειναι λιγο)

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Μάιος 23, 2005 9:30 am

Προς Μάνο(cumulus): Έλα ρε συ πλάκα κάνουμε...σόρυ αν μέσα από την πλάκα πήγα να βγάλω και κάτι χρήσιμο. Σόρυ ε...α ναι και ο δάσκαλος μου μου είπε ότι έχεις δίκιο :wink:

Προς adreas: Wagas εσυ δουλειά εγώ

Προς Osama b-line: Το πιστεύεις ότι έψαξα 400 φωτογραφίες και δεν βρήκα σε μια τον αυθεντικό Osama b-line για το φωτορομάντζο. Στείλε καμιά να σου κάνω ξεχωριστό αφιέρωμα

Προς Διονύση:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διονύση που μας πρόσεξε, μας δίδαξε και μας έμαθε πάρα πολλά
Απλά δεν ξέρω αν το διάβασες το μεταφέρω από άλλη δημοσίευσή μου

Μακάρι να μπορούσες να προσέχεις πιο πολύ κόσμο και να μπορούσες να οργανώσεις και άλλους με τη διάθεση και το μυαλό σου ώστε ο νέος πιλότος να μάθει σωστά στο βουνό

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες