Τελικά οι πτήσεις έχουν χωριστεί σε δύο κατηγορίες για εμάς που δουλεύουμε 9 με 5. Σαββατοκύριακο ψάχνω την πτησάρα και το ξύλο όσο πιο μακριά από την πόλη καθημερινή ας βρεθώ στον άερα όπου μπορεί να κρατάει καλύτερα όσο πιο κοντά στο γραφείο γίνετε. Τελικά αποφάσισα να κάνω αίτηση να γίνω δάσκαλος δεν πάει πια με αυτό το γραφείο 5 η ώρα να φεύγω

Πολύ καλές μέρες χτες και προχτές (ειδικά προχτές που έλλειπα αλλά ήμουν χάλια) και ο Κιθαιρώνας και φέτος ξαναζεί μεγάλες μέρες με κόσμο χαβαλέ και πτησάρες για εμάς τους αρχάριους. To τησάρες πάντα σχετικό με τη χαρά που δίνουν
Ο Διονύσης απογείωνε διάφορα ιπτάμενα αντικείμενα και γέλιο στο VHF. Aπό παραπέντε, διπλά, παραμοτέρ μέχρι Μάκι πέταξε χτες. Αρχάριοι βάλαν πτήσεις με πολύ ωραίες συνθήκες και χάρηκα πάρα πολύ που είδα σειρά μου να έχει πάρει αλεξίπτωτο και να πετάει μια χαρά. Άντε και η τρίτη της σειράς μου...Και ο φίλος ο ex που επαναλαμβάνω και γραπτά τον ζηλεύουμε όλοι για το μέγεθος της χαράς που τον περιμένει σύντομα με το πρώτο θερμικό
Χτες σχεδόν όλο το sky σύσσωμο σε μάχιμες θέσεις στην απογείωση κατά τις 4 αλλά οι πρώτοι φάγανε το ξύλο της αρκούδας οπότε η μαζική επίθεση στον αέρα αναβλήθηκε για τις 5.30. Μετά εύκολο θερμοδυναμικό μέχρι κορφή για όλους με αρκετό κούνημα (καμία σχέση με το προηγούμενο Σάββατο που ήταν λαδιά) αλλά όλοι πήραν ύψος και κρατήθηκαν. Ανέβαζε σταθερά με κύκλους 5-10 λεπτών κοντά στο βουνό και άμα κόλλαγες πήγαινες κορφή ή έστω ψηλά αν είχες αργήσεις να φύγεις.
Η ομάδα που έχει κατασκηνώσει μπας ξαναβγεί η πτήση του Αποστόλη έφυγε λίγο παραπέρα με glide αλλά γενικά κοντά στο βουνό και ανέβαζε
Τυπική δυναμική μέρα Κιθαιρώνα κοντά στο βουνό λοιπόν για όλους...εκτός από το UFO
Εμένα που επηρεασμένος από το κλείσιμο του Σαββάτου και από το κάθισμα που κάτι λάθος έκανα στη ρύθμιση και κούναγε περίεργα χ.......α απάνω μου. (Σκέψη όταν όλοι ήταν 10 μέτρα μέτρα από τη πλαγιά και εγώ ήμουν από 50 και πάνω και νόμιζα ότι κούναγε τρελά: Εχεις φοβηθεί πολύ ψάρακα) Δε πειράζει μακριά από το βουνό και ας πας κάτω αλλά μιας και είμαι με ούριο και η Κωπαίδα βράζει όπως λένε οι ανεμοπτεράδες....τι λέω (guru μας έχεις επηρεάσει). Ο Master yioda μέσα μου μου έλεγε τώρα πήγαινε στο εκλησάκι και πράγματι δούλεψε το εκκλησάκι πήγαινε στο γήπεδο και πράγματι δούλευε το γήπεδο. Απολαυστικό για μετά τη δουλειά θερμικό και ευκαιρία να δοκιμάσω κατα gus σπιράλ μέσα στο κέντρο του θερμικού. Μάλλον πέτυχε το κόλπο και μετά από την πρώτη χαρτογράφιση μόλις χτύπισε τριάρι το βάριο το κάρφωσα και με πήγε σφαίρα πάνω με πολύ μικρές διορθώσεις να μείνω στο πυρήνα. GUS THANKS. Συνομιλία με kswift και ενημέρωση που ανεβάζει για να πάμε όλοι ξανά και να δούμε ότι πλέον δεν ανεβάζει αλλά έχει μεγαλοπρεπέστατο -1. Αυτή η τύχη του πρωτάρη Κώστα μου είναι άλλο πράγμα τελικά μαζί με τη γκαντεμιά του παλιού.
Τριγωνάκι (καλά ντε μικρό) αλλά τρέλα σπίτι να το βλέπεις στο Compe
Επιτέλους μετά από ενάμιση μήνα βρήκα θερμικό που μπορεί να στρίψει παραπέντε μέσα του. Είναι αρρώστια τα θερμικά τελικά ειδικά μετά από το γραφείο γυρνάς σπίτι τραγουδώντας.
Σκέψη και ερώτηση: Οταν μεγαλώνει η άνοδος ανοίγω στροφή, όταν μικραίνει σφίγκω και έτσι το χαρτογραφώ μέχρι να πω εδώ είναι η ο πυρήνας κάνω spiral να μείνω μέσα μέχρι να ξαναβγώ οπότε ξανά τη πρώτη μέθοδο

Και φυσικά επιτέλους είχαμε αρκετοί από εμάς την τιμή να κυκλώσουμε με την αυτού μεγαλειώτητα guru (από μακριά έλεγες περίεργα πετάει αυτός)
Και όλοι με χαμόγελο μετά για σουβλάκι και μπύρα όπου με ανοιχτό στόμα ακούγαμε guru να εξηγεί πως να μπούμε από μπροστά στην καταιγίδα. Επίσης οργανώνεται σιγά σιγά η κατασκήνωση στην απογείωση και τα πρωινά ξυπνήματα για να ξαναβγεί η πτήση του Αποστόλη. Πολύς κόσμος έχει μπριζωθεί ρε παιδιά ψυχραιμία
Φωτογραφίες δεν έχει το μόνο μέρος που ηρέμησα ήταν στο κέντρο του θερμικού αλλά ούτε και οι άλλοι βγάλανε επειδή κούναγε και παρηγορήθηκα
Υ.Σ. Ψάχνω το βίντεο από ένα siv όπου επίτηδες έβγαλαν τον ένα ιμάντα από το carabiner επειδή χτες έτυχε φίλος να πετάει και να δει τον ιμάνα σχεδόν έξω κάπου το είχα βρει στο δίκτυο. Κανείς:?: