ex_hustler έγραψε: Τα highlights της ημέρας ήταν η παρακουλούθηση της δύσης του ηλίου 100 μέτρα πάνω από την απογείωση και το έρπινγκ σε στύλ καταδρομέα για να μπω στο χωράφι ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο να βγάλω από εκεί το αλεξίπτωτο που στην ανορθόδοξη προσγείωση (Ο ΜΙΚ καταλαβαίνει τι εννοώ ανορθόδοξη) έπεσε στο περιφραγμένο χωράφι καθώς εγώ έμεινα ακριβώς στο δίπλα χωράφι...

Ευτυχία δεν είναι να πετάς ψηλά ούτε δυνατά ούτε γρήγορα ούτε μακριά. Είναι να ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ.
Ευτυχία επίσης είναι να προσγειώνεσαι και να μη προλαβαίνεις τον Γιώργο τρισευτυχισμένο να σου λέει τις περιπέτειές του
Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη που με πήγε βόλτα
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΠ(Πιλότοι Παραλίας)
Το μέλλον ανήκει στους Π.Η.
ΠΙΛΟΤΟΙ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΜΑΤΟΣ
Εχετε βαρεθεί να τρώτε φούσκες και κλεισίματα
Θέλετε το active flying να είναι με τα χέρια στη φωτογραφική
Θελετε να προσγειώνεστε με τα γυαλία ηλίου στο κόκπιτ
Πάντα αναρωτιώσασταν γιατί να ψάχνετε θεμικά όταν υπάρχουν ώρες που όλος ο ουρανός ανεβάζει
Πάντα αναρωτιώσασταν πόσο όμορφο χρώματα μπορεί να έχει ένα ηλιοβασίλλεμα αν είσαι πουλί:?:
Βαρεθήκατε να μαζέυετε το αλεξίπτωτο μέσα στο λιοπύρι και θέλετε δροσιά
Θέλετε να πετάτε σε αγώνες όπου τα τάσκ ξεκινάνε μιάμιση ώρα πριν τη δύση του πίνοντας φραπέ και παίζοντας ρακέτες να περάσει η ώρα:?:
Είστε ο άνθρωπος μας.
ΠΙΛΟΤΟΙ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΜΑΤΟΣ...Κάθε απόγευμα στον Κιθαιρώνα...και στην Ανάβυσο γενικά όπου κάτσει
Γιώργο για σήμα μας τι λες να βάλουμε

Έχω τρεις ιδέες
1. Μια παντόφλα που τρώμε όταν γυρνάμε σπίτι λέγοντας "αλήθεια αγάπη μου 9.30 το βράδυ προσγειώθηκα"-"άστα αυτά βρε αχαίρευτε λέγε με ποιά γκόμενα ήσουνα"
2. Ένα φράχτι για να δείχνει πως την ώρα που προσγειωνόμαστε εμείς δεν βλέπουμε μπροστά μας
3. Ένα 70αρι ασύμετρο κλείσιμο με ένα μεγάλο Χ γιατί ποτέ δεν πρόκειτε να το φάμε
Στα πρώτα 10 μέλη δώρο ένας φακός για να μαζέυετε το αλεξίπτωτο βράδυ
Καλά τα θερμικά αλλά κουνάει και δεν μπορεί να τραγουδάς όπως το ηλιοβασίλλεμα
Υ.Σ.Δάσκαλε δεν έφτασε η ώρα να μου δώσεις το OMEGA καμιά βόλτα να δούμε που μπορεί να φτάσει κανείς αν απογειωθεί μιάμιση ώρα πριν τη δύση του ήλιου