Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 9:44 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Κιθαιρώνας 29/6/2005

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Ιουν 30, 2005 11:05 am

Γιώργο χθες θα έβαζες άλλη μια ωρίτσα άνετα...

Και είχαμε παραγγείλει και κάτι μπύρες ... :P

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό ex_hustler » Πέμ Ιουν 30, 2005 11:48 am

ΤΟ ΞΕΡΩΩΩΩΩ!!!

...υποχρεώσεις βλέπεις.....

Κρίμα γιατί ήταν σταθερός ο άνεμος προχτες και το καταευχαριστήθηκα. Ούτε σκαμπανεβάσματα ούτε καθοδικά, τίποτα. Δηλαδή ότι πρέπει για μένα που τώρα ξεκίνησα δυναμικό. Σταθερό αεράκι και ήρεμη βολτίτσα με μικρές διορθώσεις με σώμα-φρένα. Μούρλια! :)

ex_hustler
EN B

Δημοσ.: 67

Δημοσίευσηαπό MIK » Πέμ Ιουν 30, 2005 12:50 pm

Τι έχασες χτες Γιώργο:

32 (source badder) αλεξίπτωτα στον αέρα μέχρι 1500 και κάποιοι βόλτα Ερυθρές. Αντε γράφτε εσείς που πήρατε ύψος.Παναγιώτη η πυραμίδα καλή :?:

Αυτές οι Τετάρτες λες και είσαι σε άλλο βουνό :roll:

Αλλαξοαλεξιπτωτιές...alex καλό :?: Θανάση καλό :?: Αντώνη καλό :?:

Ανετο ύψος αν έφευγες νωρίς δύσκολο αν σου έβγαινε δουλειά στο γραφείο και αργούσες να φτάσεις ενώ είχες να προσπεράσεις και κομβόι με 15 Τουρκικες νταλίκες. Ευτυχώς είχα μπροστά μου τον Γιώργο που είχε γυαλιά με ακτίνες Χ και έβλεπε αν έρχετε κανένας στην τυφλή στροφή.

Τον Αποστόλη (χρόνια πολλά) να μου δείχνει πως να πετάω και ενώ ήμουν 10 μέτρα από κάτω του να εξαφανίζετε ψηλά. Συμπέρασμα: έχουμε χρόνια δουλειά ακόμη και με τέτοιους δασκάλους που εξαφανίζονται....κλάφτα

Τουλάχιστον μετά πέταξα ώρα με τον Θανάση και με έμαθε δυο κολπάκια ενώ επιβεβαίωσε ότι ούτε το πανί μου ούτε εγώ ήμαστε εντελώς άχρηστοι(πάνω που ήμουν σίγουρος)

Μετά με είχε πιάσει μια φαγούρα απίστευτη και έξυνα για καμιά ώρα το βουνό μέχρι να περάσει....ύψος δεν πήρα αλλά η φαγούρα έφυγε. Νομίζω αυτό περιγράφει την πτήση όσων απογειώθηκαν μετά τις 7.

Απονεμήθηκε δίπλωμα Πεπειραμένου Πιλότου Ηλιοβασιλέμματος και φακός στον georgex που κράτησε την σημαία των Π.Η. ψηλά και προσγειώθηκε μετά τη δύση του ήλιου παρόλο που απογειώθηκε τελευταίος.

ΑΞΙΟΣ.

Ο Σλάβεκ και ο Διονύσης μας μαθαίνουν να πετάμε με ασφάλεια ο Γιώργος μας μαθαίνει να πετάμε ΟΜΟΡΦΑ

Υ.Σ. Ο λογαριασμός σε περιμένει 31 απόλα με γύρο 17 μπύρες και 13 κόκες

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Ιουν 30, 2005 1:30 pm

Ε δεν μπορείτε να έχετε παράπονο από χθές. Μέχρι και πιλότοι που πετάνε συνήθως στη Πάτρα είπαν ότι είχαν πολύ καιρό να πετάξουν τόσο ήρεμα. Δεν ξέρουν ότι οι απογευματινές πτήσεις στο Κιθαιρώνα με δυναμικό είναι τόσο ήρεμες, διαρκούν για πολύ ώρα και είναι στάνταρ με βοριάδες?

Και τόση ώρα που πετάγαμε και είχα κάνει το τρίγωνο απογείωση, πυραμίδα, κεραίες, 3 φορές λέω ας μετρήσω πόσοι πετάνε. 32 εκείνη τη στιγμή και έβλεπα 4-5 στημένα στην απογείωση (μαθητές) που δεν τους υπολόγισα. Συνολικά χθές πρέπει να πετάξανε καμια 40αρια αλεξίπτωτα στο Κιθαιρώνα. Όχι και άσχημα για καθημερινή απόγευμα ε?

Το γεμίσαμε πάλι το βουνό :)

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό orck » Πέμ Ιουν 30, 2005 1:48 pm

καταπληκτικη η πυραμιδα Μιχαλη
μονο που την αφησα στην μεση γιατι φοβηθηκα σε καποια σημειο οτι δεν τρυπαω και δεν ειχα gps μαζι μου (πλεον λεω να μην τα περνω μαζι μου, γιατι μονο τοτε κανω κατι παραπανω απο τουληθρα)
guru για την περιπτωση που αναρωτιεσαι, εγω ειμουν με το μπλε μακαλου οταν γυρναγαμε μαζι, εμεινα εντυπωσιασμενος που με λιγοτερες στροφες πηγες πιο ψηλα απο εμενα... 8O

Μιχαλη το θεμα που αναφερες ειναι εξαιρετικα σημαντικο
πλεον αρχιζω να σκεφτομαι οτι αν παθω κατι κακο αυτο θα ειναι στον δρομο για Πλαταιες, μου εχει τυχει δυο φορες να δω αυτοκινητο απο την αντιθετη κατευθυνση να ερχεται επανω μου σε αποσταση λιγοτερο απο 10μ

MIK έγραψε:Αντε γράφτε εσείς που πήρατε ύψος.Παναγιώτη η πυραμίδα καλή :?:
...
Ανετο ύψος αν έφευγες νωρίς δύσκολο αν σου έβγαινε δουλειά στο γραφείο και αργούσες να φτάσεις ενώ είχες να προσπεράσεις και κομβόι με 15 Τουρκικες νταλίκες. Ευτυχώς είχα μπροστά μου τον Γιώργο που είχε γυαλιά με ακτίνες Χ και έβλεπε αν έρχετε κανένας στην τυφλή στροφή.

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό georgex » Πέμ Ιουν 30, 2005 3:02 pm

Πολύ καλή μέρα χθές Tετάρτη στις Πλατεές, κυρίως επειδή ήταν όλοι εκεί. Άργησα όμως για κορυφή (ανέβηκα με πολύ δυσκολία) και ήμουν μόνος μου επάνω.

[ img ] [ img ]

[ img ]

video: http://admin.techlink.gr/digital/video/mvi_1742.wmv (0.3MB)
το ίδιο σε καλύτερη ποιότητα: http://admin.techlink.gr/digital/data/2005_06_29/MVI_1742.AVI (3.3MB)

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό guru » Πέμ Ιουν 30, 2005 4:32 pm

MIK έγραψε:Τον Αποστόλη (χρόνια πολλά) να μου δείχνει πως να πετάω και ενώ ήμουν 10 μέτρα από κάτω του να εξαφανίζετε ψηλά. Συμπέρασμα: έχουμε χρόνια δουλειά ακόμη και με τέτοιους δασκάλους που εξαφανίζονται....κλάφτα

MIK sorry, αλλά είχα άγχος να δοκιμάσω το COMPEO που μου ήρθε χθες από επισκευή…

orck έγραψε:guru για την περιπτωση που αναρωτιεσαι, εγω ειμουν με το μπλε μακαλου οταν γυρναγαμε μαζι, εμεινα εντυπωσιασμενος που με λιγοτερες στροφες πηγες πιο ψηλα απο εμενα...

Orck σε είχα καταλάβει, μια χαρά πετάς και εσύ και ο MIK, αλλά κάποια στιγμή μετακινήθηκε η ανοδική περιοχή και δεν ακολουθήσατε, οπότε σας ψιλοξέφυγα…

Μου φάνηκες μόνο λίγο αγχωμένος, ίσως να φταίει η πολύ όρθια στάση του σώματος, και θα πρέπει λίγο να έχεις το νου σου στις μπρος-πίσω ταλαντώσεις του θόλου…

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό guru » Δευτ Ιούλ 04, 2005 12:33 pm

Να και FAI τριγωνάκι με COMPEO σε καταγραφή ανά δευτερόλεπτο.

Το κύκλωμα και τα 8άρια στην πυραμίδα, αποτυπώνονται πολύ ωραία, αλλά οι ευθείες βγαίνουν με λίγο τρέμουλο…

[ img ]

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες