μετα απο μια ωρα κουβαλημα ανεβηκαμε ξανα στην χαμηλη απογειωση στον Κιθαιρωνα, αυτην την φορα ειμασταν περισοτεροι, Γιωργος (georgex), Σωτηρης, Κωστης (papakostis), εγω, Βασιλης που δεν ειχε προθεση να πεταξει και ο Περης (που μαλον αρχιζει να σκεφτεται να παει σε αλλο αφεντικο)
η αναβαση μου φανηκε αρκετα ευκολοτερη σε σχεση με την αλλη φορα γιατι δεν ειχε τοσο πολυ χιονι (σε μεγαλα κομματια στην δεξια μερια του δρομου το χιονι δεν ηταν ουτε 10 εκατοστα)
αφου φτασαμε πατησαμε το χιονι οσο καλυτερα μπορουσαμε και αρχισαμε τις απογειωσεις η καλυτερα τις προσπαθειες για απογειωση, ο αερας ηταν απνοια και χρειαζοταν πολυ τρεξιμο στο χιονι που ηταν πατημενο μονο σε εναν διαδρομο ενος μετρου
τελικα ο Κωστης και εγω καταφεραμε να απογειωθουμε μετα απο αρκετες τουμπες στο χιονι (και αυτο εγινε επειδη τα αλεξιπτωτα μας ειναι πιο ευκολα στην απογειωση σε σχεση με ενα DHV2)
η τσουληθρα ηταν πολυ ηρεμη, δεν κουναγε καθολου και εβγαλα λιγες εναεριες φωτογραφιες (εβγαλα και βιντεο αλλα θελω να αφαιρεσω τα σχολια που εκανα πριν τα δημοσιευσω)
ΗΙΝΤ οταν πατε για προσγειωση ποτε μην πλησιασετε τα κοματια που δειχνουν απο ψηλα ξεχιονα, ειναι μεσα στην λασπη, παντα προσγειωση στο χιονι
ο Σωτηρης πριν την πρωτη προσπαθεια του
[ img ]
επιτελους απογειωθηκα, δυσκολη απογειωση
[ img ]
αριστερα απο το κιοσκι φαινονται ο Γιωργος, Σωτηρης και Βασιλης
[ img ]
Γιωργο, περιμενω φωτο και βιντεο