Ημερομηνία Τετ Μάιος 07, 2025 10:29 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Πλαταιες 29/01/2005

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Πλαταιες 29/01/2005

Δημοσίευσηαπό orck » Κυρ Ιαν 29, 2006 10:51 pm

μετα απο μια ωρα κουβαλημα ανεβηκαμε ξανα στην χαμηλη απογειωση στον Κιθαιρωνα, αυτην την φορα ειμασταν περισοτεροι, Γιωργος (georgex), Σωτηρης, Κωστης (papakostis), εγω, Βασιλης που δεν ειχε προθεση να πεταξει και ο Περης (που μαλον αρχιζει να σκεφτεται να παει σε αλλο αφεντικο)
η αναβαση μου φανηκε αρκετα ευκολοτερη σε σχεση με την αλλη φορα γιατι δεν ειχε τοσο πολυ χιονι (σε μεγαλα κομματια στην δεξια μερια του δρομου το χιονι δεν ηταν ουτε 10 εκατοστα)

αφου φτασαμε πατησαμε το χιονι οσο καλυτερα μπορουσαμε και αρχισαμε τις απογειωσεις η καλυτερα τις προσπαθειες για απογειωση, ο αερας ηταν απνοια και χρειαζοταν πολυ τρεξιμο στο χιονι που ηταν πατημενο μονο σε εναν διαδρομο ενος μετρου

τελικα ο Κωστης και εγω καταφεραμε να απογειωθουμε μετα απο αρκετες τουμπες στο χιονι (και αυτο εγινε επειδη τα αλεξιπτωτα μας ειναι πιο ευκολα στην απογειωση σε σχεση με ενα DHV2)

η τσουληθρα ηταν πολυ ηρεμη, δεν κουναγε καθολου και εβγαλα λιγες εναεριες φωτογραφιες (εβγαλα και βιντεο αλλα θελω να αφαιρεσω τα σχολια που εκανα πριν τα δημοσιευσω)

ΗΙΝΤ οταν πατε για προσγειωση ποτε μην πλησιασετε τα κοματια που δειχνουν απο ψηλα ξεχιονα, ειναι μεσα στην λασπη, παντα προσγειωση στο χιονι

ο Σωτηρης πριν την πρωτη προσπαθεια του
[ img ]

επιτελους απογειωθηκα, δυσκολη απογειωση
[ img ]

αριστερα απο το κιοσκι φαινονται ο Γιωργος, Σωτηρης και Βασιλης
[ img ]

Γιωργο, περιμενω φωτο και βιντεο

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό wildboy » Κυρ Ιαν 29, 2006 11:59 pm

Παναγιωτη οι παλιοι πηγαινουν στο καντηλι και αποφευγουν τις ταλαιπωριες οι νεοι σαν και σενα τρεχουν τρεχουν.........

wildboy
EN A

Δημοσ.: 10

Δημοσίευσηαπό wildboy » Δευτ Ιαν 30, 2006 12:03 am

quote="orck"]μετα απο μια ωρα κουβαλημα ανεβηκαμε ξανα στην χαμηλη απογειωση στον Κιθαιρωνα,

Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν, 2006 11:59 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

Παναγιωτη οι παλιοι πηγαινουν στο καντηλι και αποφευγουν τις ταλαιπωριες οι νεοι σαν και σενα τρεχουν τρεχουν.........

wildboy
EN A

Δημοσ.: 10

Δημοσίευσηαπό georgex » Δευτ Ιαν 30, 2006 1:00 pm

έτοιμοι για την πορεία
[ img ]

Σωτήρης μετά την 1η προσπάθεια
[ img ]

ο Κωστής ετοιμάζεται
[ img ]

ο Πέρι
[ img ]

Κωστής
[ img ]

Παναγιώτης
[ img ]

εγώ και ο Σωτήρης κατεβήκαμε με τα πόδια
[ img ]

όλες οι φωτό της ημέρας

τα video

στην απογείωση [ img ]

μετά την πτήση [ img ]

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό papakostis » Δευτ Ιαν 30, 2006 1:28 pm

Μετά τη νυχτερινή ... άλλη μια φοβερή τσουλήθρα !
Μοναδική εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσει (και να δοκιμαστεί βεβαίως) κανείς.
Απο την ζορικη ανάβαση μέχρι την πτήση μεσα στο απέραντο λευκό !
Εγώ πάντως λυπήθηκα να βρέξω το Sigma 6 (καινούριο καλαθάκι μου ... που λέει ο λαός) και πήγα με το πιστό μου ... Axon

papakostis
EN A

Δημοσ.: 7

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 7 επισκέπτες