Ημερομηνία Τετ Μάιος 07, 2025 10:27 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Καντηλάκι σ΄αγαπάω!

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Καντηλάκι σ΄αγαπάω!

Δημοσίευσηαπό Εκτορ » Κυρ Φεβ 05, 2006 7:43 pm

[b]Σάββατο 4.2.06 αρκετός κόσμος στο καντήλι. και στα ραντάρ δυτικός 25χμ/ώρα.Οι περισσότεροι φύγανε για Ασπρόπυργο (κακώς..) και κάποιοι λίγοι μείναμε στο καντήλι για κουβεντούλα (καλώς..). Ο Δρακάκης, ο Κωστής, ο Βαγγέλης ο γιατρός και εγώ ανεβήκαμε με τα πόδια στη χαμηλή .Σ'όλη τη διαδρομή ο γιατρός έχει κέφια και απαγγέλει κρητικές μαντινάδες για να φτιάξει τη διάθεση του Δρακάκη. Κάναμε όλοι μια κουνιστή τσουλίθρα...Εν τω μεταξύ ο καιρός κάτω έχει γυρίσει φάτσα και αποφασίσαμε να ανεβούμε στα ραντάρ.Καταφτάνει και ο Σκούφης που κάτι μυρίστικε!! Απογειωθήκαμε όλοι κατά τις 4 από τη πρώτη δυτική (με τη δεξαμενή) με 15 περίπου χμ δυτικό.Μετά την πρώτη αριστερή στροφή η φύση όλη ησυχάζει!! Νοτιαδάκι και πτησούλα για μία ώρα ή όσο γούσταρε ο καθένας!! Μετά από 2 μήνες χωρίς πτήση και 1 μέρα πριν την νέα κακοκαιρία που έρχεται νομίζω ότι καλά ήτανε]...A ρε καντηλάκι τελικά σ'αγαπάω!!!!!

Καλές πτήσεις

vspili

Εκτορ
EN A

Δημοσ.: 30

Δημοσίευσηαπό John-Johanna » Κυρ Φεβ 05, 2006 8:09 pm

:evil:Τα καταφερες να με κουρδισεις. Τι καταλαβες? Ερχεται η ανοιξη :D :D :D :D :D :D

John-Johanna
EN A

Δημοσ.: 1

Δημοσίευσηαπό norad » Κυρ Φεβ 05, 2006 9:54 pm

Να θυμίσω το αγαπημένο μου βιντεάκι με την ατάκα "Ά ρε καντηλάκι!!! τιτ τιτ τιτ τιτ..."

http://www.sky.gr/content/videos/a_re_kandilaki.avi

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες