Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 11:26 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Aμφίκλεια-Αγία Παρασκευή Olc-37 χλμ

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Aμφίκλεια-Αγία Παρασκευή Olc-37 χλμ

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Μάιος 29, 2006 7:44 pm

Προσωπικό ρεκόρ απόστασης 19.99χλμ

http://www.sky.gr/modules.php?name=leon ... ghtID=1683

Το ξέρω είναι ξεφτίλα μπροστά στα μεγαλεία του van tsouk απλά οι αρχάριοι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοια χωρίς πολλές καφρίλες...

Θέλω τα ποντάκια μου που είχα κλειστό το gps.

Αλλά είχε επιτέλους και ηλιοβασιλέματα με φίλους η βδομάδα

Τετάρτη: Ηλιοβασίλεμα παρέα με φίλους πάνω από την απογείωση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Πάνω από τους φίλους κιόλας…

Παρασκευή: Ο Μάνος προσπαθεί να κάνει κάνα αξιόλογο τρίγωνο αλλά κάνει μια απλή πτησάρα. Συζητήσαμε για τα λάθη του και νομίζω θα καταφέρει να πάρει καλό τρίτο πυλώνα την επόμενη φορά. Για Τρίτη συνεχόμενη φορά έχω την τιμή να πατώσω ενώ κυκλώνω 5 μέτρα κάτω από τον guru ο οποίος πήγε ψηλά. Αποστόλη είναι απόλαυση να σε βλέπω να πετάς από την προσγείωση ΠΑΛΙ. Μετά ηλιοβασίλεμα πετώντας παρέα με φίλους. Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Κάτω από τους φίλους κιόλας…

Σάββατο: Η ημέρα με τα καλύτερα καθοδικά εδώ και χρόνια μου είπανε. Βλαμμένα θερμικά και αποφάσισα ένα πυλώνα Καλλίδρομο και τον άλλο σταθερά απ΄ εδώ και μπρος στο Λαύριο. Ο διαβήτης και το μοιρογνωμόνιο σπίτι. Πάλη με georgex για Καλλίδρομο όπου είχε απίστευτο νεφόδρομο. Δεύτερος απίστευτος νεφόδρομος από Αγία Παρασκευή μέχρι πενταπλασιασμό προσωπικού ρεκορ απόστασης. Πάτωσα Αγιά Παρασκευή και προσγειωμένος απόλαυσα ένα καταγάλανο ουρανό από πάνω μου. Έφτασα λιιιιιγοοοοο αργότερα από ότι έπρεπε. Που είσαι ρε δάσκαλε να πετάξουμε λίγο γρήγορα σα χελώνα πάω.

Ένα περισταστικό που έχει πλάκα. Κράτησε από 5 έως 10 δευτερόλεπτα αλλά δε μπορώ να πω με ακρίβεια πόσο. Πάντως

Θερμικό +0,5 έως +2 που είχε κάτι πυρήνες 4άρια απλά δεν έμενες με τίποτα μέσα τους. 1000 μέτρα από το έδαφος κυκλώνω ανοιχτά με πολύ σώμα δεξιά και 5 πόντους και στα δύο φρένα περιμένοντας να σφίξω ότι πάει πάνω γρήγορα. Παραθέτω τις σκέψεις μου στη διάρκεια του σκηνικού

Που είναι ο πυρήνας, που είναι ο πυρήνας, κλείσιμο δεξί 50%, που είναι ο πυρήνας, ώπα εδώ είναι σφιξτο, τέλεια καλά πάμε πάνω τώρα, πιο πολύ σώμα δεξιά, καλά το κλείσιμο δεν θα ανοίξει?, ωραία ανεβαίνω τώρα σφίξτο κι άλλο, το κλείσιμο γιατί δεν ανοίγει? επιτέλους βρήκα καλό πυρήνα, πάμε βάση και στο σύννεφο μπροστά μετά, σούπερ ανεβαίνω. Νεαρέ συγνώμη που ενοχλώ αλλά σας βάζει σε στροφή και είναι ακόμα κλειστό ενώ έχεις το κορμί στη κλειστή(το αγγελάκι στον δεξί ώμο).

Κορμί από την άλλη τρομπάρισμα ανοίγει και φύγαμε με τεσσάρι για βάση. Καφρίλα

Υ.Σ. Με ρωτάγατε πόσες φωτογραφίες έβγαλα με τόσο κούνημα. Καμία. Αλλά έχω τραβήξει 20 λεπτά βίντεο μέσα στα πιο βλαμένα θερμικά για ανάλυση τεχνικής παρέα με ένα Johny. Eχει ωραίο soundtrack….κάνει μόνο μπιπ

SUNSET TEAM.
Παρέα στο ηλιοβασίλεμα και άσε τους άλλους να τρώνε κλεισίματα

MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Μάιος 29, 2006 9:42 pm

Ανοίξατε καινούργια απογείωση στην Αμφίκλεια;; :D

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση