Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 7:55 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Πτησούλα στην Εύβοια

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Re: Πτησούλα στην Εύβοια

Δημοσίευσηαπό elenh » Τρί Ιαν 24, 2012 5:46 pm

5) Ολοι γράφουμε ελληνικά εκτός από ένα άτομο, γιατί?

DEN exw epilogh ellhnikhs glwssas sto pc pou ka8omai ap edw, sorry

Τελευταία επεξεργασία απο elenh την Τρί Ιαν 24, 2012 6:02 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
elenh
EN B

Δημοσ.: 44

Δημοσίευσηαπό badoulis » Τρί Ιαν 24, 2012 5:59 pm

cop έγραψε:
freedom έγραψε:Εαν θελετε δειτε μια άποψη περι ασφάλειας. Οχι οτι θα αλαξει και τιποτα.Η (ιδια )ιστορια επαναλαμβάνετε χρονια τωρα. :(
http://www.flyfreedom.gr/index.php/training/safety

Και εαν εχετε λιγο περισοτερο χρονο..
http://www.flyfreedom.gr/index.php/trai ... -parapente

Οι απόψεις μου δεν σημαίνει οτι είναι και σωστές απλα είναι κάποιες απόψεις . για όσους θέλουν να τις ακούσουν.

Καλες πτησεις

με τον monzilla δεν ανοιγουν τα Link...

Μόλις το σηκώσαμε το site, οπότε κάποιοι μπορεί ακόμα να βλέπουν το παλιό μέχρι να πάρουν τα ίσα τους οι dns servers. :mrgreen:

Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
https://www.hikeflybook.eu/
https://www.youtube.com/user/ShipwreckedFP
https://vimeo.com/aimilios
badoulis
Competition

Δημοσ.: 428

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Ιαν 24, 2012 6:01 pm

cop έγραψε:με τον monzilla δεν ανοιγουν τα Link...

Μια χαρά ανοίγουν τα λινκ με Monzilla, Gonzilla και όλα τα εις illa . Για δες μήπως είναι κάποιο άλλο το πρόβλημα (προφανώς οι DNS που λέει και ο Αιμίλιος).

Για τα Greeklish της Ελένης κάπου παραπάνω γράφει ότι δεν μπορεί να γράψει ελληνικά, συμβαίνει καμιά φορά από υπολογιστές τρίτων που δεν έχουν εγκατεστημένα ελληνικά. Ελένη έχεις την δυνατότητα να γυρίσεις σε ελληνικά πλιηζ?

Χαίρομαι που έστω και με τις διαφορετικές ή παραπλήσιες απόψεις λειτουργούμε με ομαδικό πνεύμα και με διάθεση για προσφορά. Αυτό το χαρακτηριστικό θα μας φανεί πολύ χρήσιμο στο σύντομο μέλλον όταν θα χρειαστεί να συμμετέχουμε όσοι ενδιαφερόμαστε στα κοινά. 8)

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Τρί Ιαν 24, 2012 6:17 pm

Συγνώμη παιδιά αλλά από ότι έχω καταλάβει γίνεται πολύ κουβέντα για πράγματα που υπάρχουν γραμμένα και απλά θα έπρεπε ο καθένας να γνωρίζει. Όλα βρίσκονται εδώ http://www.e-a-p.gr/ ανοίξτε την καρτέλα "έγγραφα" και διαβάστε το pdf "κανονισμός εκπαίδευσης".
Σύμφωνα με αυτόν δεν θα έπρεπε να πετάξουν όσοι δεν έχουν τουλάχιστο το ΠΛ.

Κατά τα άλλά (αν και δεν πήγα) ήταν μια ήσυχη μέρα με χαμηλή αναστροφή (από τα 800 περίπου μ. που σημαίνει ανακατωσούρα χαμηλά, ειδικά όταν η πλαγιά είναι προσήλια) με έναν ελαφρή ΝΔ μετεωρολογικό άνεμο ο οποίος έδειχνε ότι κατά το μεσημέρι θα δυναμώσει και μετά θα αρχίσει να κόβει.

Τα ατυχήματα είναι πάντα πιθανά, για να μειώσουμε όμως τις πιθανότητες ατυχήματος πρέπει πρώτα από όλα να γνωρίζουμε τα πάντα(!)(όσο αυτό είναι δυνατό) για αυτό που κάνουμε.

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
antonisk6
Competition

Δημοσ.: 236

Δημοσίευσηαπό lazaros » Τρί Ιαν 24, 2012 9:15 pm

cprig έγραψε:Τελικά, για εμάς που δεν ήμασταν εκεί, αλλά παρακολουθούμε με αγωνία την συζήτηση, δεν καταλαβαίνω τα εξής:
1) Ο Α. έκανε αναγκαστική προσγείωση, που και γιατί?
2) Ο Β. βρήκε δέντρο, που ήταν αυτό, στην προσγείωση?
3) Η Πυροσβεστική που μπλέκεται, για ποιόν και πότε?
4) Εγινε black-out από πρόσκρουση πιλότου σε κολώνα της ΔΕΗ, ναι/οχι?
5) Ολοι γράφουμε ελληνικά εκτός από ένα άτομο, γιατί?
Πολλά αντικρουόμενα αναγράφονται παραπάνω. Μήπως ο Λάζαρος αναλάμβανε να συνοψίσει -με την σοβαρότητα που τον διακρίνει- το σύνολο της μέρας για το καλό της κοινότητας?
Ευχαριστώ

οk Κώστα, είναι ώρα νομίζω να μιλήσουμε σοβαρά και να πούμε επιτέλους όλη την αλήθεια χωρίς υπονοούμενα και υπεκφυγές...

1) Ο Α. λοιπόν έκανε αναγκαστική προσγείωση πάνω σε αγελάδα που έβοσκε αμέριμνη δίπλα από τη παραλία :shock:
2) Ο Β. βρήκε σε δέντρο το οποίο κατέρρευσε κι αυτό μαζί του πάνω στη δύσμοιρη αγελάδα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η διαδικασία του πρόωρου τοκετού της :shock:
3) Η Πυροσβεστική κλήθηκε και ήρθε επειγόντως για να απελευθερώσει τους Α. και Β. που κατέφυγαν σε άλλο δέντρο για γλυτώσουν από τη μήνιν του ταύρου :twisted:
4) Με όλα αυτά τα σκηνικά προκλήθηκε black-out σε ολόκληρη την Εύβοια αλλά (..ευτυχώς για εμάς...) τα μπινελίκια τα άκουσαν και πάλι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ 8)
5) Το άτομο απάντησε

Ελπίζω να βοήθησα...

ΥΓ. Οι Α. και Β. είναι οι πλέον καταλληλότεροι απο κάθε άλλον να εξηγήσουν τι έγινε, πως και γιατί (αν φυσικά θέλουν!)...

lazaros
EN D

Δημοσ.: 147

Δημοσίευσηαπό cprig » Τρί Ιαν 24, 2012 9:29 pm

Λάζαρε

Αυτό δεν ήταν πτητική μέρα, ήταν σενάριο για ταινία των Marx Brothers!

Για να συμπληρωθεί το μπάχαλο, ας ονομαστεί το αγελαδάκι Mike Kung..

cprig
EN B

Δημοσ.: 80

Δημοσίευσηαπό paramick » Τρί Ιαν 24, 2012 9:39 pm

Ελένη,όλοι γράφουν ελληνικά,εσυ γιατί γράφεις greeklish...?

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό vagos » Τρί Ιαν 24, 2012 10:06 pm

cprig έγραψε:Λάζαρε

Αυτό δεν ήταν πτητική μέρα, ήταν σενάριο για ταινία των Marx Brothers!

Για να συμπληρωθεί το μπάχαλο, ας ονομαστεί το αγελαδάκι Mike Kung..

,,,γραψε και εναν Γ. και μια Δ. που οι κακες οι γλωσσες λενε οτι στολαραν απο αρκετα ψιλουτσικα στην προσγειωση ,,,ολα καλα ομως η Ευβοια ευτυχως δεν βουλιαξε :P

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό freedom » Τρί Ιαν 24, 2012 11:05 pm

freedom έγραψε:Εαν θελετε δειτε μια άποψη περι ασφάλειας. Οχι οτι θα αλαξει και τιποτα.Η (ιδια )ιστορια επαναλαμβάνετε χρονια τωρα. :(

Οι απόψεις μου δεν σημαίνει οτι είναι και σωστές απλα είναι κάποιες απόψεις . για όσους θέλουν να τις ακούσουν.

Καλες πτησεις

Εαν τα λινκ δεν δουλευουν..απλα καντε ανανέωση και δουλεύουν μια χαρά :D

freedom
Competition

Δημοσ.: 295

Δημοσίευσηαπό KITSMAN » Τρί Ιαν 24, 2012 11:37 pm

τελευταια πληροφοριση απο ta wikileaks, εμπλεκουν αμεσα την ΕΥΠ, KGB και CIA και αναφερουν οτι λιγο πριν την απογειωση περασε ο Πετρος με το υπερ ελαφρυ και μας ψεκασε χημικα με τζατζικι, το οποιο ειχε φτιαξει με γαλα της αγελαδας. Η αγελαδα εμεινε χωρις γαλα ενω επικειτο ο τοκετος, οποτε αλυσοδεθηκε στο αγροτικο, το οποιο μετα εγινε smart, για να εμποδισει τις απογειωσεις... Αφου λοιπον αμεσα καταλαβαμε ολοι τι παιζει με τη γελαδα και τις μυστικες δυναμεις, διαφθειραμε τον οδηγο του αγροτικου, το οποιο μετα εγινε smart, δινοντας του υποσχεση οτι θα γινει συμβουλος του ΓΑΠ σε θεματας αγροτικης αναπτυξης, να αφησει την αγελαδα σε χωρο ασφαλες ετσι ωστε να μην αμαβρωσει την ημερα.
Κινουμενη εκ του πονηρου τοτε η αγελαδα και σε συνεργασια με μυστικες υπηρεσιες και την Πυροσβεστικη, σε χρονο που δεν αντιληφθηκε κανεις μας και παρολο που ειμαστε ολοι τοσο εξυπνοι, αρχισαν να μεταφερουν δεντρα στην προσγειωση και νερο στη θαλασσα. Μετα βεβαια ολοι μαζι εκαναν το μαλακα, φανηκε απο το βλεμμα της αγγελαδας και δε μας κατεβαζαν το αλεξιπτωτο του Βασιλη με σκοπο να το παρει κρυφα η αγελαδα το βραδυ και να κανει διπλο το μικρο της που μολις ειχε γεννηθει, παραλιγο πανω στην καροτσα του αγροτικου, το οποιο μετα εγινε smart.
Μετα μπηκε η ΔΕΗ στη μεση και επεβαλε αμεσα χαρατσι στο χωριο, γιατι οι κατοικοι εχουν αγροτικα, τα οποια μετα γινονται smart και εκοψε το ρευμα.
Πηγες μεσα απο υπογεια της ΕΥΠ αναφερουν ο δαχτυλος για ολα αυτα ειναι ξενοι εκπαιδευτες οι οποιοι ηδη εχουν το μοσχαρακι που γεννηθηκε στο αγροτικο,το οποιο μετα εγινε smart, σε ειδικο χωρο και του μαθαινουν control...
συκλονιστηκα νεα, παλι καλα που εχετε κι εμενα και τα βγαζω απο τα αδυτατης ΕΥΠ...
λευτερια στα 2 rizers....
ειμαστε ενωμενοι και αποφασισμενοι....
κατω η χουντα....
το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι πυροσβεστης ερωτευτηκε την αγελαδα και το βλεμμα της και εγινε οτι εγινε....
και για τα πετρελαια δε μιλαει κανενας πουστης...
αααααει τα ειπα και ησυχασα...
μεινετε συντονισμενοι...

καλά είμαι εγω;
ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ...
KITSMAN
Competition

Δημοσ.: 1202

Δημοσίευσηαπό KITSMAN » Τρί Ιαν 24, 2012 11:42 pm

freedom έγραψε:

Καλες πτησεις

Εαν τα λινκ δεν δουλευουν..απλα καντε ανανέωση και δουλεύουν μια χαρά :D

ολα οκ τωρα....thanks

καλά είμαι εγω;
KITSMAN
Competition

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τετ Ιαν 25, 2012 10:35 am

cop μήπως παλιά εισουν σεναριογράφος :) :) :)

Competition

Δημοσ.: 1216

Δημοσίευσηαπό KITSMAN » Τετ Ιαν 25, 2012 10:48 am

και συνεχιζω....
αλλα οι πληροφοριες ειναι εγκυρες...

καλά είμαι εγω;
KITSMAN
Competition

Δημοσίευσηαπό cprig » Τετ Ιαν 25, 2012 3:58 pm

Συγγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο υπαρχει αυτη η διάθεση γελιοποίησης των γεγονότων.
Αν υπάρχει άλλη αντίληψη της "αλήθειας", ας την ακούσουμε ευθέως!

cprig
EN B

Δημοσ.: 80

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Τετ Ιαν 25, 2012 4:44 pm

Δεν υπάρχει καμία γελοιοποίηση. Απλώς δεν ξέρεις τον Πάνο. :)

Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσ.: 970

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Τετ Ιαν 25, 2012 8:43 pm

Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσ.: 970

Δημοσίευσηαπό KITSMAN » Τετ Ιαν 25, 2012 8:50 pm

cprig έγραψε:Συγγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο υπαρχει αυτη η διάθεση γελιοποίησης των γεγονότων.
Αν υπάρχει άλλη αντίληψη της "αλήθειας", ας την ακούσουμε ευθέως!

Κανοντας λοιπον πως δε καταλαβαινεις, το τι ακριβως εγινε, μονο οι εμπλεκομενοι μπορουν να το πουν...
αν οντως δεν μπορεις να καταλαβεις, τι αλλες περιγραφες να δοσουμε για να γινει εστω αντιληπτο το τι εγινε...
Ενας τραυματιας και 3 πτερυγες σκαλωσαν....
Γελιοποιηση θα μπορουσε να γινει απο τη φαγομαρα που προκαλει η γκρινια....
Τωρα αν και το χιουμορ θεωρειται κακο η δεν το αντιλαμβανεσαι, τα παιρνω πισω...
το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι γεννηθηκε ενα μοσχαρακι...
κι εδω ισως επρεππε να μας μιλησει η αγελαδα...

καλά είμαι εγω;
KITSMAN
Competition

Δημοσίευσηαπό george29041 » Πέμ Ιαν 26, 2012 1:20 pm

cop έγραψε:Ενας τραυματιας και 3 πτερυγες σκαλωσαν....

Αποδεκατιστηκατε :roll:

ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΣ :lol: :lol: :lol:
george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό adreas » Πέμ Ιαν 26, 2012 1:45 pm

Τραυματίας; Ομολογώ ότι από τα γραφόμενα δεν το είχα καταλάβει (ούτε για 3 κλαρώματα, ένα νόμιζα έγινε). Το μόνο σίγουρο είναι ότι φταίει ο Τσούκας.

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό dim » Πέμ Ιαν 26, 2012 3:01 pm

Είναι πολύ επικίνδυνο το μέρος καθώς και οι συνθήκες της συγκεκριμένης ημέρας....
α) Η αγελάδα σε κοίταζε με το σπιθιροβόλο βλέμμα της και σε ηλέκτριζε
β) Η παραλία είχε τσουνάμι γιαυτό και βγήκε έξω 70 εκατοστά
γ) ο αέρας φυσούσε με τη υπερβολική ταχύτητα των 18 χλμ/ω και κατά την διάρκεια της ημέρας έπεφτε επικίνδυνα
δ) Τα θερμικά ανέβαιναν με +12 αν πλησιάζες και καθόσουν με το κόλο πάνω στα βράχια
ε) Οι προσγειώσεις ήταν τόσες πολλές που μπερδευόσουνα και δεν ήξερες που να πας
στ) Τα δέντρα σε διάστημα 2 ωρών ψήλωσαν απότομα κατά 1 εκατοστό
ζ) Οι παλιοί αρνήθηκαν οποιαδήποτε υπόδειξη και μάλιστα στην ταβέρνα φάγαν και την δική μας μερίδα
η) Τα βότσαλα στην παραλία ήταν στρογγυλά με συνέπεια έλλειψη πρόσφυσης κατά την προσγείωση
θ) Κούναγε τόσο πολύ που χύθηκε ο φραπές που είχα μαζί μου στην πτήση
ι) Οι δύο λαγοί ανέφεραν ότι πάνω απο την απογείωση ο αέρας ήταν κατ'ελάχιστον θυέλλα
ια) Οι προβλέψεις του καιρού ανέφεραν ότι όσο νυχτώνει ο αέρας θα χαμήλωνε με τραγικές συνέπειες στην αεροδυναμική.
ιβ) στον κάμπο δεν υπήρχαν παρά μόνο 3 σημεία αναφοράς της πορείας του αέρα (καπνος απο φωτιά + 1 εργοστάστιο) πράγμα που θεωρείται επιεικώς ανελλιπής πληροφόριση
ιγ) Τα θερμικά ήταν τόσο στενά που πρώτα πέρναγες απο μέσα και μετά το βάριο έκανε μπιπ.
ιδ) Η πυροσβεστική είχε τόσο μεγάλο όχημα που είχε κλεισει τον δρόμο και εμποδιζε την ομαλή κυκλοφορία της λεωφόρου Δάφνης-Νεροτριβιάς
ιε) Η προσγείωση στην παραλία ήταν "σκύλλα ή χάρυβδη", ή θα βούταγες το πανί στο θολό και απαίσιο αλμυρό νερό ή θα το έριχνες πάνω στα τερατώδη ρύκια και είχε μήκος, άκουσον άκουσον, μόνο 400 μέτρα

Παρόλα αυτά, αν και νέος πιλότος, και επειδή μου αρέσει να παίζω με ακραίες καταστάσεις, αν και μόνο αν, οι συνθήκες ξαναγίνουν τόσο επικίνδυνες, ευχαρίστως θα ξαναπάω να διακινδυνεύσω την ζωή μου.
Παρακαλώ να κανονιστεί λίαν συντόμως γιατί όπου να'ναι μου έρχεται η δεύτερη δόση του ηλεκτρικού ρεύματος και δεν θα το αντέξω......

Τελευταία επεξεργασία απο dim την Πέμ Ιαν 26, 2012 11:23 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Find what you love and let it kill you - Bukowski
SY1ADR
-------------------------------------
http://vimeo.com/dimitrism
http://youtube.com/dimitrismm
dim
Competition

Δημοσ.: 899

Δημοσίευσηαπό KITSMAN » Πέμ Ιαν 26, 2012 3:16 pm

σκληρο αγορι...
θα σε μαλωσωωωωω.....

καλά είμαι εγω;
KITSMAN
Competition

Δημοσίευσηαπό Chris Lappas » Πέμ Ιαν 26, 2012 4:31 pm

χαχαχαχαχα σίριαλ το κάνατε!

Έλα να μπει καμιά πτήση Κιθαιρώνα το τετραήμερο που έρχεται γιατί έχω να πετάξω κανένα δίμηνο ο φουκαράς με τα παλιοσκί που έχω μπλέξει :mrgreen:

Παρεμπτιπτόντως μιας και το συμβάν έγινε στην Εύβοια, κερνάω φαγητό σε ημερήσια εκδρομούλα σε όποιον "παλιό, γνώστη και μυαλωμένο" μου υποδείξει ασφαλή απογείωση και προσγείωση από την Δίρφη με νοτιά προς το χωριό μου, τους Βούνους! :lol:

http://www.snowclub.gr
Powder skiing is not a crime!
Chris Lappas
Competition

Δημοσ.: 559

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Ιαν 26, 2012 5:14 pm

Ναι !Ολα καλα...επιτέλους

Ηθελα να παω στην παραλια,το υψος που ειχα με ανησυχουσε με αποτελεσμα να ψαχνω την γρηγοροτερη και ασφαλεστερη πορεια.Απο μακρια ειδα ενα κομματι της παραλιας( και ενα παραπεντε κρεμασμενο) σημειωση οτι η παραλια κατα μηκος ειχε δεντρα 10 μετρων,εκτος απο το κομματι που εβλεπα.Η αποφαση μου ηταν να παω στο ανοιγμα και να προσγειωθω (ναι ειχε οικοπεδα πριν με ελιες ).Πετουσα πανω απο τον δρομο με καλο υψος και ετοιμος για προσγειωση.Ομως στο ανοιγμα απο τα δεντρα και κατα μηκος της παραλιας υπηρχαν καλωδια με τις κολωνες καλυμενες μεσα στα δεντρα :shock: και μαζι με τα βοτσαλα ,εδεναν απιστευτα στα ματια μου.Η βιαστικη αποφαση ηταν ΨΗΤΟΣ Η ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΙ...
ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΥΨΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό lazaros » Πέμ Ιαν 26, 2012 8:54 pm

Χρήστος Λάππας έγραψε:
Παρεμπτιπτόντως μιας και το συμβάν έγινε στην Εύβοια, κερνάω φαγητό σε ημερήσια εκδρομούλα σε όποιον "παλιό, γνώστη και μυαλωμένο" μου υποδείξει ασφαλή απογείωση και προσγείωση από την Δίρφη με νοτιά προς το χωριό μου, τους Βούνους! :lol:

Πληροφοριακά, όταν θέλησε κάτι αντίστοιχο και ο Φέτας για το χωριό του (χωριό Λάβδανη στην Ήπειρο) συνεκλήθη ολόκληρη επιτροπή πέντε (5) ατόμων που ανέβηκε πάνω για να εξετάσει λεπτομερώς το θέμα.

Η επιτροπή φιλοξενήθηκε στο σπίτι του (με τα αντίστοιχα γεύματα/τσίπουρα/κλπ. συμπεριλαμβανομένων) για δύο (2) μέρες και ξεναγήθηκε και ψυχαγωγήθηκε αναλόγως. Μετά απο ενδελεχή μελέτη των συνθηκών και μορφολογικών δεδομένων της περιοχής (και μια test flight) η επιτροπή έβγαλε το πόρισμά της για το συγκεκριμένο μέρος. Να επισημάνω επίσης ότι ο Φέτας είχε ήδη κάνει μεγάλη προεργασία (καθαρισμός πιθανής απογείωσης/προσγείωσης) πριν την έλευση της επιτροπής έτσι ώστε να διευκολύνει το έργο της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στον Πρόεδρο της επιτροπής κ. focman. 8)

lazaros
EN D

Δημοσ.: 147

Δημοσίευσηαπό yuri » Πέμ Ιαν 26, 2012 9:30 pm

Χαίρομαι που είναι όλοι καλά τελικά και έτσι για να το γιορτάσουμε (?????) δείτε και το σχετικό βίντεο εκείνης της ημέρας..

Ήσυχο, ήσυχο το ποταμάκι - αργοκυλάει το γαλάζιο το νεράκι - και τραγουδάει την αγάπη τη χρυσή - μια κι ήρθες αγαπούλα μου εσύ.
yuri
EN B

Δημοσ.: 38

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες