Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 11:03 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Αμφίκλεια 23.05.04

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Αμφίκλεια 23.05.04

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Μάιος 22, 2006 3:35 pm

23.05.2004 ώρα περίπου 11 το πρωι

Στην απογείωση της Αμφίκλειας είχαν μαζευτεί διάφοροι περίεργοι να παρακολουθήσουν την πρώτη απογείωση από ¨το αλογάκι¨. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος και αφού πριν είχε επί 40 ημέρες Δυτικό (ή έτσι μου λέγανε οι ψεύτες) επιτέλους έφτασε η ώρα να πετάξει.

Ένας τύπος που το προηγούμενο βράδυ μέχρι τις 7 ήταν πάνω στα τραπέζια και είχε πιεί τα κέρατά του τον απογειώνει, ενώ οι θεατές παρακολουθούν σκόνη να σηκώνεται μιας και το αλογάκι έτρεχε έτρεχε έτρεχε και συνήθως δεν απογειωνόταν. Μόλις καταλαγιάζει η σκόνη ο μεθυσμένος λέει με σοβαρός ύφος στο VHF.

-Μπράβο αλογάκι πάμε αριστερά να βγούμε πάνω από την απογείωση. Σου μιλάει ο Μάνος. Μάνο τον βλέπεις?

-Χικ ναι χικ ιελα Μιχάληηηη χικ πάμε ζεμπεκιά όπα πάνω στα τραπέχζια χικ. Ανέβα στο τραπέζι μου κούκλα μου γλυκιά χικ όπα.

- Ρε μ…..α πρώτη φορά πετάει

- Σόρυ σόρυ. Ναι έλα Μιχάλη μια χαρά έρχεσαι πάμε σταθερή πορεία.

Από την πρώτη φορά που έπιασα αλεξίπτωτο στα χέρια μου κάθε φορά κάποιος ήταν εκεί να βοηθήσει. Συνήθως ξεμέθυστος βέβαια. Κάποιος μου έδειξε πως δένεσαι. Άλλος πως μαζεύεις. Κάποιος πώς να κόψω το αλογάκι. Κάποιος που να στρώνω. Άλλος απλά κοίταγε μην έχω εμπλοκή. Κάποιος πότε να φύγω. Άλλος πότε να μη φύγω. Κάποιος πως με ένα Vuala το πενηντάρι είναι κάτι απλό. ‘Άλλος πως άμα ψάχνεσαι κάθε μέρα θα επιβραβευτείς με το τέλειο ηλιοβασίλλεμα. Άλλος πώς να κάνεις και cross country το ηλιοβασίλεμμα. Κάποιος πως άμα είμαστε ψηλά φύγαμε.

2 χρόνια πέρασαν και κάποιοι μου δείξανε πως η μέρα είναι πολύ κάτω από τις δυνατότητές μου και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Μου δείξανε πως κάτι έχει αλλά θέλει υπομονή και τύχη. Και φυσικά όταν ζήτησα βοήθεια σηκωθήκανε από το τραπέζι με τη μπριζόλα να ψήνεται να έρθουν.

Σίγουρα η πτήση δεν θα είχε βγει αν δεν ήσασταν εσείς όλοι. Και σίγουρα όχι πριν τα δυο χρόνια.

Ευχαριστώ για όλα παιδιά

Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλες οι φούσκες θα συνομοτήσουν για να γίνει.

Πάντως αν και η πιο ψηλή, η πιο μακρινή και η πτήση που από 10 χρονό ήθελα να κάνω νομίζω δεν θα τη θυμάμαι γιατί ήμουν μόνος. Αδέρφια άλλος ένας να είχε έρθει εκεί ψηλά και θα το θυμόμασταν για πάντα.

Όλα αυτά σε ένα κόσμο που στη Eurovision κέρδισε η Ουκρανέζα με χαζοχαρούμενο τραγούδι. Όμως κέρδισαν οι demons bring the hard rock

Eκεί που όλα ήταν καλά και έβγαινα προσγείωση με λόγο 4 έβαλε 50 χλμ Δυτικό από το πουθενά πάτησα τέρμα επιτάχυνση και γέλασε και το παρδαλό ασόδυο. Βεβαίως το παρδαλό Mamboo καθάρισε με δυο πόντους φρένα τους ροτορες στα τελευταία 60 μέτρα που κατέβαινα οπισθεν full υπήνεμος. Ασε με ρε άσχετε είπε και καθάρισε χωρίς κλείσιμο. Allilulia

Υ.Σ. 1 Γ…ω τ. κ….ο μ.υ τ. τ….ο με τις μ……ς σας που ασχοληθήκατε με τα κ….τριγωνάκια και ανεβάσατε τις μ……..ς γ…….ς κ…ο πτήσεις σας. Είχα κάνει 13 χλμ με 20 χλμ ούριο στα 2900 και με σύννεφο μπροστά. Θα είχα τουλάχιστον τριπλασιάσει το ρεκορ μου σε απόσταση. Τέλος δεν ξαναπετάω με διαβήτη και μοιρογνωμόνιο. Ευθεία και όσο πάω από δω και μ προς, Βγείτε πρώτοι στα τρίγωνα δε με νοιάζει.

Υ.Σ. 2 Καλά ρε άχρηστε 5 χιλιόμετρα δίπλα από μένα δε μπόρεσες να σπάσεις την αναστροφή.

Eρώτηση εξετάσεων: Οταν σταματάει να ακούγετε ο αέρας τότε
Έχουν βουλώσει τα αυτία σας κοντεύετε 3 χιλιόμετρα
[ img ]

Σου έρχομαι συννεφάκι
[ img ]

Το πιο όμορφο μέρος να κυκλώνεις στον κόσμο
[ img ]

MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Μάιος 22, 2006 3:41 pm

Είδες αμα δεν φοράς φόρμα; Πας ψηλά!!

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Re: Μιχάλης ο Τρίγωνος

Δημοσίευσηαπό kswift » Δευτ Μάιος 22, 2006 3:44 pm

Τώρα πιά δεν τη γλυτώνεις με τίποτα:

Θέλω τη τιμή να γίνω νονός σου και σε μετονομάζω ο Τρίγωνος ή μπορεί και ΜΙΚ 'Πανοράματος' :shock:

kswift
Competition

Δημοσ.: 316

Re: Αμφίκλεια 23.05.04

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Μάιος 22, 2006 3:47 pm

Βρήκα μια παλιά μου φωτο από ίδια γωνία (Πρωτάθλημα Αμφίκλεια 2004)

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό orck » Δευτ Μάιος 22, 2006 4:45 pm

μπραβο Μιχαλη
(για να πω την αληθεια αν δεν υπηρχε το leonardo να δω οτι χθες πεταξες στην Αμφικλεια δεν θα καταλαβαινα παλι τιποτα!!)

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Re: Αμφίκλεια 23.05.04

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Μάιος 22, 2006 8:09 pm

O Tαξίαρχος μου είπε ότι η πιο ωραία γωνία του βουνού είναι αυτή

[ img ]

Προς Κιαπέκο

Από αύριο και μέχρι Παρασκευή με Βοριαδάκι επιστρέφει το Sunset Team στον Κιθαιρώνα.

MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες